Хтось приїжджав по місту прописки......але це не точно..

• Автор теми Автор теми Артем28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 3K
Я ж не боюся, я давно читаю форум і в темі, а от до батьків не достуяатись , хотять шукати гроші і платити а мені оно нафіг потрібно щоб їм бути винним?
Написав сюди з якою цілю, як достучатись до батьків щоб не велись на цих виродків,?
Може є Юрист тут який може ростолковати їм,? ну не хочуть розуміти і все.
Вони повинні розуміти, що це ваші питання, захочете - розберетесь з шарагами самі. Вони ж ваші батьки, знайдіть підхід і серйозно все поясніть

Артем28, А їздуни щось залишили сусідям? Якісь папірці завжди залишають...
Буду цікавитись сьогодні, мало лі це післаки с швидко гроші, бо ці також можуть приїзжати, але головне я вас почув що вони можуть максимум проїнформувати і ніяких наслідків, ще б до батьків достучатись. ті долбайо *би люкяють відсотками ітд, прирости втирають, а батьки ж не розуміють , що багато шараг потім тіло предлогають самі.

Буду цікавитись сьогодні, мало лі це післаки с швидко гроші, бо ці також можуть приїзжати, але головне я вас почув що вони можуть максимум проїнформувати і ніяких наслідків, ще б до батьків достучатись. ті долбайо *би люкяють відсотками ітд, прирости втирають, а батьки ж не розуміють , що багато шараг потім тіло предлогають самі.
Тобто все ж не єгроші на сірому ланосі?
Жаль...

з момента як ви стали повнолітнім ,ваші борги є вашою проблемою майно батьків не ваше майно ,а ваша прописка в батьків не означає що це ваше майно
Та і я проце їм скільки разів казав і все одно не доходить до них, що борги то моя відповідальність, нікто вам хату не щабере, і нікто не буде почки відбивати. а ці ган**ни навели суету, що приххали по прописці, цим і викликадо батькам тривогу. Тому і питаю поради як прояснити батьків щоб слали на* таких, і вони ніяк не пов'язані с моїми боргами тим паче за мене платити.

Багато шараг порушують кол. закони, особливо приїзд та щей в неділю? ща це ж їх не мали ж виулючити с реєстру о оштрафувати?
Тобто все ж не єгроші на сірому ланосі?
Жаль...
чи вони, чи швидко гроші можливо. треба узнати точніше.

Вони повинні розуміти, що це ваші питання, захочете - розберетесь з шарагами самі. Вони ж ваші батьки, знайдіть підхід і серйозно все поясніть
Я ж кажу, важко достучатись до них, вони наполягають на своєму, "вирішувати питання, давай звони їм" і тд. ну блін важко їм проконсультуватись с юристом і роставити по полочкам уголові? мене і слухати не хочуть, паніку тільки наводять.

Коли ж закриють цих за**пних контор мфошек. щось мало пептицій збиралось.
Лиш питання в тому, що депутати і тримають ці контори.

Та і я проце їм скільки разів казав і все одно не доходить до них, що борги то моя відповідальність, нікто вам хату не щабере, і нікто не буде почки відбивати. а ці ган**ни навели суету, що приххали по прописці, цим і викликадо батькам тривогу. Тому і питаю поради як прояснити батьків щоб слали на* таких, і вони ніяк не пов'язані с моїми боргами тим паче за мене платити.

Багато шараг порушують кол. закони, особливо приїзд та щей в неділю? ща це ж їх не мали ж виулючити с реєстру о оштрафувати?

чи вони, чи швидко гроші можливо. треба узнати точніше.
Ні швидко гроші, ні є-гроші - жодне мфо не їздить нікуди. Ні при яких обставинах. Останні півтора року, так точно. Якщо ви не дзвлнарь з шараги, тоді варіант один - батьки спеціально вам так кажуть, щоб типу налякати, щоб ви вирішували питання. Хоча у вас стільки нелогічних фраз в пості - то є-гроші приїжджали, то вже може і швидко гроші. В неділю. До сусідів. Це повний брєд.
Коли ж закриють цих за**пних контор мфошек. щось мало пептицій збиралось.
Лиш питання в тому, що депутати і тримають ці контори.
ПеПтицій мало, це да))))

Артем28, в 20 році десь через 3-4 місяці прострочок мені позвонили і сказали, що є листівки з моїм фейсом по всьому мікрорайону.
Їх познімали сусіди. І знайомі.
Їх було небагато. Десятки два. Єдині, на кого я тоді грішив - швидко гроші. Принципово послав їх нах. Знаючи про їх написи і суди.

Минув рік. І я почав розуміти, що наклейки були лише на двох маршрутах. Там де я зазвичай купляю сигарети і дорога до зупинки. І один сусід, якого я дещо недолюблюю, сказав що бачив колишню. Яка однієї з перших побачила листівки.
На початку війни колишня сама зізналась, що саме вона їх розклеїла.

Шг впадло було таким займатись. Їм це не потрібно. Тим більше - приїжати до когось. Зайві рухи для них.
Єгроші точно не будуть покидати рідний підвал для виїзду до кожного боржника. Як і будь-яка інша кантора.

Прострочки з лютого місяця в 18 мфо,а тут свіжак? Тільки місяць?Це як?..?
Тоді закрив всі 120 тис. І снову пов'язався в цю залу*у. Нах воно мені треба було питання до самого себе.

Тоді приїзжали в село швидко гроші і питались в сел. советі ну і у людей поблизу до однієї бабки, питали де я проживаю і казали їй за борг.
25
25

Тоді закрив всі 120 тис. І снову пов'язався в цю залу*у. Нах воно мені треба було питання до самого себе.

Тоді приїзжали в село швидко гроші і питались в сел. советі ну і у людей поблизу до однієї бабки, питали де я проживаю і казали їй за борг.
Панятна))
Є цікавіше щось?) Неділя. Вихідний. Треба якась розрядка перед роботою))
Давайте нову казочку)))

Артем28, А не могли Вас розшукувати військові, щоб вручити повістку, вони працюють і в неділю.

Артем28, в 20 році десь через 3-4 місяці прострочок мені позвонили і сказали, що є листівки з моїм фейсом по всьому мікрорайону.
Їх познімали сусіди. І знайомі.
Їх було небагато. Десятки два. Єдині, на кого я тоді грішив - швидко гроші. Принципово послав їх нах. Знаючи про їх написи і суди.

Минув рік. І я почав розуміти, що наклейки були лише на двох маршрутах. Там де я зазвичай купляю сигарети і дорога до зупинки. І один сусід, якого я дещо недолюблюю, сказав що бачив колишню. Яка однієї з перших побачила листівки.
На початку війни колишня сама зізналась, що саме вона їх розклеїла.

Шг впадло було таким займатись. Їм це не потрібно. Тим більше - приїжати до когось. Зайві рухи для них.
Єгроші точно не будуть покидати рідний підвал для виїзду до кожного боржника. Як і будь-яка інша кантора.
Дякую за відповіть. Я с задоволенням би забив хрен , і так забив, Тільки батьки кіпішк навалили.

Назад
Угорі