Хтось приїжджав по місту прописки......але це не точно..

• Автор теми Автор теми Артем28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 3K
Панятна))
Є цікавіше щось?) Неділя. Вихідний. Треба якась розрядка перед роботою))
Давайте нову казочку)))
Ну я висказав реальну ситуацію, розумію що є недовіра до данної інформації.
Но судячи з реакції людей- слати нах надалі контори і в будущому якщо буде подібна ситуація. мені то пофігу хоч в суд нехай подають, не має з мене все одно що брати.

Ні швидко гроші, ні є-гроші - жодне мфо не їздить нікуди. Ні при яких обставинах. Останні півтора року, так точно. Якщо ви не дзвлнарь з шараги, тоді варіант один - батьки спеціально вам так кажуть, щоб типу налякати, щоб ви вирішували питання. Хоча у вас стільки нелогічних фраз в пості - то є-гроші приїжджали, то вже може і швидко гроші. В неділю. До сусідів. Це повний брєд.

ПеПтицій мало, це да))))
Зрозумів і почув вас. Дякую за відповідь?

ПеПтицій мало, це да))))
Треба виправляти ситуацію і всім форумом набирати голоса)
вы уверены, что приезжали? может соседи напридумывали.
Никто не будет вам ноги ломать за 20к, чтобы в тюрьму сесть, хоть головой подумай.
Вот и я так думаю, тем более если светятся на камерах перед соседями и тд.

Одно дело когда у бандитов берёшь деньги наживо, там всё возможно)

Надеюсь мфо шки такой хйнёй не страдают и не имеют всякого рода банд с сборищем кончалыг таких, которым поx на законы.

Останнє редагування:
Ну я висказав реальну ситуацію, розумію що є недовіра до данної інформації.
Но судячи з реакції людей- слати нах надалі контори і в будущому якщо буде подібна ситуація. мені то пофігу хоч в суд нехай подають, не має з мене все одно що брати.
120 заплатили - заплатите знову) бо вже не просто приїдуть, а прилетять))

ті долбайо *би люкяють відсотками ітд, прирости втирають
какую-то мазь втирают?
Тоді приїзжали в село швидко гроші і питались в сел. советі ну і у людей поблизу до однієї бабки, питали де я проживаю і казали їй за борг.
пойдите до той бабки, пускай яйцом выкатает, то вам пороблено

Останнє редагування:
Доброго дня.

Брав кредит у них 5 тис , пройшло більше місяцю прострочки, ніяк не реагував.

Сьогодні приїзали по місту прописки, нікого не було вдома, питали у сусідів.
Наскільки законно їх права і чого чекати від них? договоритись с ними як зрозумів немає сенсу? Хотілки а них трохи більше 20 тис. Як бути в данній ситуації?

І чи є можливість в таких випадках що можуть приїхати с фізичною росправою чи порчею майна?
місце прописки де живуть батьки, і я пару років як там не живу, і нічого не маю с майна і тд.
Батьки переживають за наслідки, тим паче вони нічого не знали за ці кредити, брав без їх відома, і бояться що можуть приїхати с цілю фізичної расправи чи порчею майна.
Чувак, це не військкомат по твою душу приїжджав? ?

Доброго дня.

Брав кредит у них 5 тис , пройшло більше місяцю прострочки, ніяк не реагував.

Сьогодні приїзали по місту прописки, нікого не було вдома, питали у сусідів.
Наскільки законно їх права і чого чекати від них? договоритись с ними як зрозумів немає сенсу? Хотілки а них трохи більше 20 тис. Як бути в данній ситуації?

І чи є можливість в таких випадках що можуть приїхати с фізичною росправою чи порчею майна?
місце прописки де живуть батьки, і я пару років як там не живу, і нічого не маю с майна і тд.
Батьки переживають за наслідки, тим паче вони нічого не знали за ці кредити, брав без їх відома, і бояться що можуть приїхати с цілю фізичної расправи чи порчею майна.
Будуть бити...зуби по живому виривати?Короче капец просто)

Назад
Угорі