Хтось приїжджав по місту прописки......але це не точно..

• Автор теми Автор теми Артем28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня.

Брав кредит у них 5 тис , пройшло більше місяцю прострочки, ніяк не реагував.

Сьогодні приїзали по місту прописки, нікого не було вдома, питали у сусідів.
Наскільки законно їх права і чого чекати від них? договоритись с ними як зрозумів немає сенсу? Хотілки а них трохи більше 20 тис. Як бути в данній ситуації?

І чи є можливість в таких випадках що можуть приїхати с фізичною росправою чи порчею майна?
місце прописки де живуть батьки, і я пару років як там не живу, і нічого не маю с майна і тд.
Батьки переживають за наслідки, тим паче вони нічого не знали за ці кредити, брав без їх відома, і бояться що можуть приїхати с цілю фізичної расправи чи порчею майна.
А можна запитати чому не Артур , а то Артем якийсь.

А можна запитати чому не Артур , а то Артем якийсь.
Капец, а я думала что Артур, а оказывается Артем. Артур сорри))
Капец, а я думала что Артур, а оказывается Артем. Артур сорри))
Блин, Артем сорри))

Доброго дня.

Брав кредит у них 5 тис , пройшло більше місяцю прострочки, ніяк не реагував.

Сьогодні приїзали по місту прописки, нікого не було вдома, питали у сусідів.
Наскільки законно їх права і чого чекати від них? договоритись с ними як зрозумів немає сенсу? Хотілки а них трохи більше 20 тис. Як бути в данній ситуації?

І чи є можливість в таких випадках що можуть приїхати с фізичною росправою чи порчею майна?
місце прописки де живуть батьки, і я пару років як там не живу, і нічого не маю с майна і тд.
Батьки переживають за наслідки, тим паче вони нічого не знали за ці кредити, брав без їх відома, і бояться що можуть приїхати с цілю фізичної расправи чи порчею майна.
Боже, як скучно я живу... :rolleyes:

Из всего первого поста я так и не понял - а у кого он денег то брал?

Vadym, а меня с красной таврией не возьмут? :bye:

Назад
Угорі