- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І паяльник ввімкнули)У него просто рот скотчем заклеен, вот молчит))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І паяльник ввімкнули)У него просто рот скотчем заклеен, вот молчит))
Вже ж приїхали) чого боятись?)Так , я сам в ах**ї, мені то пофігу, а ось батьки переживають пісец, скільки раз казав їм , звязатися з юристом і тд, не слцхають. Але тривожно їм дуже , хотять заплатити цим нелюдям за їх хотілкою. Як бути в данній ситуації, і як достучатись до батьків?
Вони ж все, "бандити ці шараги, приїдуть почки відібьють і тд." Скільки разіва казав щоб поговорили с Юристом всемне доходить.
Реально приїзжали, Мати вже до мене приїхала каже треба вирішувати і тд. безпокойство мають.Так приїжджали ,чи приїдуть ?
а зачем родителям разговаривать с юристом?Так , я сам в ах**ї, мені то пофігу, а ось батьки переживають пісец, скільки раз казав їм , звязатися з юристом і тд, Скільки разіва казав щоб поговорили с Юристом всемне доходить.
Чим зараз допоможе юрист? І які фізичні розправи? На такий випадок викликається поліція. Ви таким чином призиваєте новеньких платити всі забаганки євошей? Не вийде! Хто ретельно читає форум, той виїздунів не боїтьсяТак , я сам в ах**ї, мені то пофігу, а ось батьки переживають пісец, скільки раз казав їм , звязатися з юристом і тд, не слцхають. Але тривожно їм дуже , хотять заплатити цим нелюдям за їх хотілкою. Як бути в данній ситуації, і як достучатись до батьків?
Вони ж все, "бандити ці шараги, приїдуть почки відібьють і тд." Скільки разіва казав щоб поговорили с Юристом всемне доходить.
а зачем родителям разговаривать с юристом?Так , я сам в ах**ї, мені то пофігу, а ось батьки переживають пісец, скільки раз казав їм , звязатися з юристом і тд, Скільки разіва казав щоб поговорили с Юристом всемне доходить.
Тема з приїздом недостатньо розкрита. Хочу більше деталей.Ну ж не пі..ги вони в неділю щей приїхати?
Я ж не боюся, я давно читаю форум і в темі, а от до батьків не достуяатись , хотять шукати гроші і платити а мені оно нафіг потрібно щоб їм бути винним?Чим зараз допоможе юрист? І які фізичні розправи? На такий випадок викликається поліція. Ви таким чином призиваєте новеньких платити всі забаганки євошей? Не вийде! Хто ретельно читає форум, той виїздунів не боїться
Приїхали і що?
Реально приїзжали, Мати вже до мене приїхала каже треба вирішувати і тд. безпокойство мають.
Я ж то кажу реально як є, якщо надалі будуть приїзжати то треба писати на них в НБУ? чи не допоможе?
Вони приїхали до мама ,мама до вас поїхала..Яка активна неділя виходить
Реально приїзжали, Мати вже до мене приїхала каже треба вирішувати і тд. безпокойство мають.
Я ж то кажу реально як є, якщо надалі будуть приїзжати то треба писати на них в НБУ? чи не допоможе?
Ага)таких приїздів боятися.
Вы наверное первый, кому эти ездуны дехали. Ну чё поздравляю вас с этим))Ну ж не пі..ги вони в неділю щей приїхати?
Мама по ходу вже в дорозі була до приїзду.Вони приїхали до мама ,мама до вас поїхала..Яка активна неділя виходить![]()
Папірці то ніщо. Головне враження і спогади)Артем28, А їздуни щось залишили сусідям? Якісь папірці завжди залишають...
з момента як ви стали повнолітнім ,ваші борги є вашою проблемою майно батьків не ваше майно ,а ваша прописка в батьків не означає що це ваше майноЯ ж не боюся, я давно читаю форум і в темі, а от до батьків не достуяатись , хотять шукати гроші і платити а мені оно нафіг потрібно щоб їм бути винним?
Написав сюди з якою цілю, як достучатись до батьків щоб не велись на цих виродків,?
Може є Юрист тут який може ростолковати їм,? ну не хочуть розуміти і все.
вы уверены, что приезжали? может соседи напридумывали.Так , я сам в ах**ї, мені то пофігу, а ось батьки переживають пісец, скільки раз казав їм , звязатися з юристом і тд, не слцхають. Але тривожно їм дуже , хотять заплатити цим нелюдям за їх хотілкою. Як бути в данній ситуації, і як достучатись до батьків?