Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені також присилали на днях !Знову прислали лист, хочуть 2 тіла по боргу сина (брав три роки тому)
ЗабитьЧто делать , есть идеи???
Забить ,чи забути )))Забить![]()
И то , и другоеЗабить ,чи забути )))
НУ так норм банки не дают кредит линию из за убогого гелекси кредита в истории. Только в этом проблема. Может есть обходные пути - убрать/закрыть историю кредита УБКИ?)Забить![]()
В общем, продолжаем. Вышли на связь. Условия те же. Два тела 5к +налог на доход на списанную часть. Будем добивать до конца историю.Что в итоге в 24 году? Они живые?
Висит кредит в истории - кешинский с 2019 года. Ноль на массу по всем контактам. По моей просьбе, Убки отправили запрос, списан-закрыт ли долг - кредитор не подтвердил закрытие или списание. Что делать , есть идеи???
чому ви вважаєте, що якщо закриєе їх то банки вам почнуть відкривати кредитні лінії?В общем, продолжаем. Вышли на связь. Условия те же. Два тела 5к +налог на доход на списанную часть. Будем добивать до конца историю.
*да, можно забить. Но ни один норм банк не дает кредитную линию из за сраного гелекси. Они поэтому такие и спокойные.
Потому что других активных кредитов больше нет в истории. Ответ банков - у вас активный кредит с просрочкой более 90+ дней. Это гелекси только, поэтому так.чому ви вважаєте, що якщо закриєе їх то банки вам почнуть відкривати кредитні лінії?
Они какие то странные однако ) то есть если им предложить свои условия они просто настаивают на оплате 16 тысяч?Усім вітання , ну що мій кашинський «любімий» до цих пір не закритий
умови воно не змінює , а з тіла 3000 я не готова 16 з копійками віддавати
А протермінування уже 5 років
Одні вони і залишились )
Саме так )Они какие то странные однако ) то есть если им предложить свои условия они просто настаивают на оплате 16 тысяч?
Шо їх боятись ? Крім суду зробити вони нічого не можуть , і суд підуть наврядчиСлучилось))) Мне позвонил кашинский (судя по голосу - лично). Предложили 7500 с 5к оплатить. Были посланы, голосом с нотками истеричности был проинформирован о том, что МНОЙ ТЕПЕРЬ БУДУТ ЗАНИМАТЬСЯ КОЛЛЕКТОРА (страшно, нет, правда страшно)
Щоб суму тіла пропонували закрити , ну я згодна і на +50 % від тіла ( такуш і бить ) і без цієї волокіти , так як скрізь , то я б закрила . А так , нехай ідуть ***** а то викинь гроші на вітер і вони тобі щось і простили , краще цю суму задоначу !Шо їх боятись ? Крім суду зробити вони нічого не можуть , і суд підуть наврядчи
Правильно не фиг им платить их бешеные с потолка процентыШо їх боятись ? Крім суду зробити вони нічого не можуть , і суд підуть наврядчи
Щоб суму тіла пропонували закрити , ну я згодна і на +50 % від тіла ( такуш і бить ) і без цієї волокіти , так як скрізь , то я б закрила . А так , нехай ідуть ***** а то викинь гроші на вітер і вони тобі щось і простили , краще цю суму задоначу !
Судя по отзывам форумчан ваш вариант ещё нормальный по сумме а принципе можете им на почту написать и предложить сумму меньше чем указана в кабинете а можете и просто оплатить если хотитеВирішив розпрощатись потрохи з своїми МФО з 19-20 року . Читаю про цей Кашинський які вони геморні, і маю наступну ситуацію .
Тіло 5тис , в кабінеті висить борг 7100 грн . Бачу сенсу вступати з ними в переговори небагато , можливо закрити за 7100 і все . Що скажете ?
Ну у вас з 5 тис 2100 зверху , по суті це тіло і 50% зверху , щоб мені так запропонували б я заплатила б , от чесно , бо вони реально геморні в плані закриття , а в плані доставлення тихі .Вирішив розпрощатись потрохи з своїми МФО з 19-20 року . Читаю про цей Кашинський які вони геморні, і маю наступну ситуацію .
Тіло 5тис , в кабінеті висить борг 7100 грн . Бачу сенсу вступати з ними в переговори небагато , можливо закрити за 7100 і все . Що скажете ?