Хто зміг з Кашинським домовитись ?

• Автор теми Автор теми romashka_2505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 7K
Знову прислали лист, хочуть 2 тіла по боргу сина (брав три роки тому)

Знову прислали лист, хочуть 2 тіла по боргу сина (брав три роки тому)
Мені також присилали на днях !
Хай вкусять себе за ср***у.
Хочуть 2 тіла , а потім ставлять статус прощено (тіпа подаровано). Ще й з їхніми либільними умовами .згоду роздрукуй підпиши , додай копії ІПН і паспорта, їх підписати «згідно оригіналу , дата і підпис» потім оплати , і ще податок якийсь там на прощену суму оплатити треьа . Такий велосипед що капєц . От щоб можна було без цієї волокіти оплатити , то я бу уже і заплатила б тих два тіла, бо тільки вони в мене і залишились, а так ні . Та і багато людей би були згодні оплатити без цієї волокіти ! Зато договір по пошті вони не спішать відправляти !
От звідки я знаю , кому копії своїх доків відправляю . Коли питаю нащо , відповідають , для індетифвкації особи. Коли питаю , а кредит як ви давали без індетифікації особи , відповідають тоді були фото ваших документів і особа підтверджена , питаю а нащо зараз тоді вони , скидають самі .
При тому що я сама їм пропонувала оплатити, вони відмовляють .
Хай міняють свою політику і будуть в плюсі

Останнє редагування:
Что в итоге в 24 году? Они живые?
Висит кредит в истории - кешинский с 2019 года. Ноль на массу по всем контактам. По моей просьбе, Убки отправили запрос, списан-закрыт ли долг - кредитор не подтвердил закрытие или списание. Что делать , есть идеи???

НУ так норм банки не дают кредит линию из за убогого гелекси кредита в истории. Только в этом проблема. Может есть обходные пути - убрать/закрыть историю кредита УБКИ?)

Что в итоге в 24 году? Они живые?
Висит кредит в истории - кешинский с 2019 года. Ноль на массу по всем контактам. По моей просьбе, Убки отправили запрос, списан-закрыт ли долг - кредитор не подтвердил закрытие или списание. Что делать , есть идеи???
В общем, продолжаем. Вышли на связь. Условия те же. Два тела 5к +налог на доход на списанную часть. Будем добивать до конца историю.

*да, можно забить. Но ни один норм банк не дает кредитную линию из за сраного гелекси. Они поэтому такие и спокойные.

В общем, продолжаем. Вышли на связь. Условия те же. Два тела 5к +налог на доход на списанную часть. Будем добивать до конца историю.

*да, можно забить. Но ни один норм банк не дает кредитную линию из за сраного гелекси. Они поэтому такие и спокойные.
чому ви вважаєте, що якщо закриєе їх то банки вам почнуть відкривати кредитні лінії?

чому ви вважаєте, що якщо закриєе їх то банки вам почнуть відкривати кредитні лінії?
Потому что других активных кредитов больше нет в истории. Ответ банков - у вас активный кредит с просрочкой более 90+ дней. Это гелекси только, поэтому так.

Усім вітання , ну що мій кашинський «любімий» до цих пір не закритий 😅🤪
умови воно не змінює , а з тіла 3000 я не готова 16 з копійками віддавати 😅😅
А протермінування уже 5 років
Одні вони і залишились )

Усім вітання , ну що мій кашинський «любімий» до цих пір не закритий 😅🤪
умови воно не змінює , а з тіла 3000 я не готова 16 з копійками віддавати 😅😅
А протермінування уже 5 років
Одні вони і залишились )
Они какие то странные однако ) то есть если им предложить свои условия они просто настаивают на оплате 16 тысяч?

Они какие то странные однако ) то есть если им предложить свои условия они просто настаивают на оплате 16 тысяч?
Саме так )
У них умова така , вони відправляють тобі на електронну пошту згоду , ти маєш її роздрукувати , підписати , додати скан копії паспорту і індефікаціцного коду , написати на копіях згідно з оригіналом підпис і дата , і це все відправити Укр поштою . Потім влни якоби згодні на 2 тіла ( в моєму випадку 6000 грн) оплачуєш 2 тіла , залишок суми вони мені якоби пробачають 😅, але я маю сплатити на нього податок через податкову 😅
І статус в убкі буде не «закрито» а «списано», що дорівнює «подаровано»

Налог платится только на сумму прощенного тела кредита, они крайне хитрые, чтобы не платить налог самим, они кредит "прощают", еще и за два тела. С таким подходом идут в долгое эротическое.

Случилось))) Мне позвонил кашинский (судя по голосу - лично). Предложили 7500 с 5к оплатить. Были посланы, голосом с нотками истеричности был проинформирован о том, что МНОЙ ТЕПЕРЬ БУДУТ ЗАНИМАТЬСЯ КОЛЛЕКТОРА (страшно, нет, правда страшно)

Случилось))) Мне позвонил кашинский (судя по голосу - лично). Предложили 7500 с 5к оплатить. Были посланы, голосом с нотками истеричности был проинформирован о том, что МНОЙ ТЕПЕРЬ БУДУТ ЗАНИМАТЬСЯ КОЛЛЕКТОРА (страшно, нет, правда страшно)
Шо їх боятись ? Крім суду зробити вони нічого не можуть , і суд підуть наврядчи
Щоб суму тіла пропонували закрити , ну я згодна і на +50 % від тіла ( такуш і бить ) і без цієї волокіти , так як скрізь , то я б закрила . А так , нехай ідуть ***** а то викинь гроші на вітер і вони тобі щось і простили , краще цю суму задоначу !

Щоб суму тіла пропонували закрити , ну я згодна і на +50 % від тіла ( такуш і бить ) і без цієї волокіти , так як скрізь , то я б закрила . А так , нехай ідуть ***** а то викинь гроші на вітер і вони тобі щось і простили , краще цю суму задоначу !
Правильно не фиг им платить их бешеные с потолка проценты

Вирішив розпрощатись потрохи з своїми МФО з 19-20 року . Читаю про цей Кашинський які вони геморні, і маю наступну ситуацію .
Тіло 5тис , в кабінеті висить борг 7100 грн . Бачу сенсу вступати з ними в переговори небагато , можливо закрити за 7100 і все . Що скажете ?

Вирішив розпрощатись потрохи з своїми МФО з 19-20 року . Читаю про цей Кашинський які вони геморні, і маю наступну ситуацію .
Тіло 5тис , в кабінеті висить борг 7100 грн . Бачу сенсу вступати з ними в переговори небагато , можливо закрити за 7100 і все . Що скажете ?
Судя по отзывам форумчан ваш вариант ещё нормальный по сумме а принципе можете им на почту написать и предложить сумму меньше чем указана в кабинете а можете и просто оплатить если хотите

Ну у вас з 5 тис 2100 зверху , по суті це тіло і 50% зверху , щоб мені так запропонували б я заплатила б , от чесно , бо вони реально геморні в плані закриття , а в плані доставлення тихі .
В мене з тіла 3000 хочуть 16000 з копійками
Я з ними рік переписують , стою на своєму і ні в яку 😅😅

Назад
Угорі