Johny
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1339
- Реакції
- 1786
- Бали
- 3980
Johny не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
16 000 с 3 000 - многовато, даже если учитывать инфляцию за эти годы. А так вообще, тогда 3к и сейчас 3к - вещи разные. Я бы тоже хотел больше получить, чем 3к, но 16 - то уже наглость )Усім вітання!
Маю в цій канторі 3,5 років просрочки, на тіло не ідуть , зговорились на два, так як я згодна закрити їх уже за два. І то вони пропонують відправити додаткове узгодження, я маю його роздрукувати ,підписати , зробити скан паспорту і коду і відправити їм рекомендованим листом. Так на узгодження я погодилась , але запропонувала підписати в електронному вигляді , так як маю електронний підпис , який прирівнюється до живого. Відмовились . Відповідають по скрипту , щось там про НБУ , відповіла , всі закони знаю . На моє питання , чому вони не йдуть зацікавленим клієнтам на зустріч , так як я погоджуюсь оплатити , у відповідь ТИША.
Далі розмова… нащо вам копії моїх документів? -для списання і зміни суми в лк,
Питаю , а що так змінити не можете , у відповідь тиша
Питаю на підставі чого маю відпрвити вам скан доків , відповідь , щоб верифікувати вашу особу, кажу , так інформація є д в лк , тиша
Пропоную приїхати у фізичний офіс- офісу у нас неиає ,
Знову питаю на підставі якого закону я маю відпрвити вам свої документи ?
Вибили… більше ніхто не відповідав…
Тіло у них 3000 хочуть 16000.
Прочитала на форумі тільки одну історію їх закриття, з їх узгодженням, але цікаво чи хтось закривав їх просто без цієї волокіти..?