- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Призначено склад суду (((А дата розгляду вже призначена?
Вже більше 3 м((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Призначено склад суду (((А дата розгляду вже призначена?
Хто виконавець?Зазвичай Монетка на картки арешт не накладали,лише 20% відраховували із зарплати.Доброї ночі всім! Сьогодні монетка наклала арешт на мою зарплатну карту, на яку теж приходять аліменти на сина(((( Буду подавати до суду, для зняття арешту. У когось було таке?
Буде там походу пісня дуже довга.Призначено склад суду (((
Вже більше 3 м((
Сколько просрочка?Сначало сделали мне надпись. Теперь не сняли деньги с меня и подали в суд. Тело 3 хотят 30 теперь
Звісно в будь-якому разі потрібно звертатися до суду.Виконавиць Табінський О.В
А можно контакт адвоката? Мне тоже виконавчий напис Барщевский сделал. Хочу через суд снестиМій адвокат - митець та знавець своєї справи. Я у нього з мфо з'явилась перша. І йому стала цікава ця течія. Наразі у нього всі подібні справи виграні. Навіть апеляція. Професіонал.
Ви звідки?А можно контакт адвоката? Мне тоже виконавчий напис Барщевский сделал. Хочу через суд снести
Завтра йду до адвоката,надіюсь що у нас щось получитсяЗвісно в будь-якому разі потрібно звертатися до суду.
Там і до карантину не веселіша картина була.Ви звідки?
Dusha, той карантин всі карти попутав (((
Не щось получиться,а все буде добре)))Завтра йду до адвоката,надіюсь що у нас щось получится
Адвокат з Волині.
Головне ,щоб адвокат розумівся по мфо!!!Завтра йду до адвоката,надіюсь що у нас щось получится
Шукайте в себе в регіоні. Мій працює лише по Волині.А можно контакт адвоката? Мне тоже виконавчий напис Барщевский сделал. Хочу через суд снести
Була у адвоката, сказав дзвонити до виконавця і казати щоб прислав копії усіх документів, а потім з цими документами до ньогоАдвокат з Волині.
https://anticollector.ua/forums/regionalnyj-forum.102/Пошукайте тут ,.або зверніться до наших юристів
Головне ,щоб адвокат розумівся по мфо!!!
Дзвонила я до виконавця, тільки сказала йому про документи,він кинув трубку, був поза зоною, а тепер йому дзвоню а він отключається.Там і до карантину не веселіша картина була.
Не щось получиться,а все буде добре)))
А можна заказним листом,щоб отримати документи?Витребувати документи можна через суд, подавши відповідне клопотання.
Вы не стесняйтесь. Говорите. Что и куда подавали, почему без толку? Их действия описывайте. Иначе каждый в своем углу иак и будет сидеть и слезы лить.Подавала 2 рази поки що без толку. Тепер вони подали. А ВЫ?
Писала заказним з описом вкладення, вони його не забрали, прийшов назад. От так(((А можна заказним листом,щоб отримати документи?
Це з суду таке прийшло?Прийшов лист.
Відповідь на відзив на позов по справі(номер)....
Ознайомившись із відзивом Відповідача, який був отриманий.....на позовну заяву, вважаємо за необхідне надати відповідь, оскільки міркування викладені в ньому не відповідають дійсності та фактичним обставинам справи...
(І море копій документів)((((