Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
Мають 30 днів на апеляцію. Хочуть ще більше втратити- нехай подають.
Адвокат молодець! Зумів переконати суддю, не передавати справу в Солом'янський суд. Клопотанням від монетки було про передачу справи Солом'янський. А суддя мені попався марудний.
Все вийшло краще ніж ми думали))))

Ось і моя перемога: "суд,-

УХВАЛИВ:

Позов задовольнити повністю.

Визнати таким, що не підлягає виконанню, виконавчий напис, вчинений приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Баршацьким Ігорем Вікторовичем"
Хмыренышу Борщу пенис в пятую точку, за его "честную" работу. Лицензию, думаю, маразматику не возобновили?)))

О як Ви їх,,любите'')))))
Таки да....с волками жить - по - волчьи выть. Я не имею времени и желания уповать на бумеранги или небесную кару. Все это малоэффективно, не кашерно и долго. Куда приятнее видеть смерть врага еще при этой жизни.))))

Хмыренышу Борщу пенис в пятую точку, за его "честную" работу. Лицензию, думаю, маразматику не возобновили?)))
Якось мене його самопочуття зовсім не цікавить.
Але влетить він по повній.
Хочу ще скарги на нього писати куди тільки можна. Але подумаю про це завтра.

Таки да....с волками жить - по - волчьи выть. Я не имею времени и желания уповать на бумеранги или небесную кару. Все это малоэффективно, не кашерно и долго. Куда приятнее видеть смерть врага еще при этой жизни.))))
Ось чомусь я з Вами згідна!!!
Раніше ,,уповала'' ,а зараз хочеться видовищ...))))

Якось мене його самопочуття зовсім не цікавить.
Але влетить він по повній.
Хочу ще скарги на нього писати куди тільки можна. Але подумаю про це завтра.
Главное, не спешить. Грамотная кляуза - это творчество. Наслаждайтесь же им.))

Главное, не спешить. Грамотная кляуза - это творчество. Наслаждайтесь же им.))
Мій адвокат - митець та знавець своєї справи. Я у нього з мфо з'явилась перша. І йому стала цікава ця течія. Наразі у нього всі подібні справи виграні. Навіть апеляція. Професіонал.

Ось чомусь я з Вами згідна!!!
Раніше ,,уповала'' ,а зараз хочеться видовищ...))))
Вы и не можете не согласиться. Это нужно понимать и принимать как неоспоримый принцип мироздания. Ну ведь не ходит же тигр в церкву, после каждой разделанной им косули или кабана?))) Люди сами создали химеру, при этом еще оправдываются перед самими же собой за свое право на жестокость или милосердие.

Що ж ,залишився Солом'янський суд..
Відзив вони отримали.(смс маякнуло)..
Досі (з квітня).. Призначено склад суду

Зробили напис. -20%
Знесла,
Вони подали на апеляцію
Виграла
Вони подали в Солом'янський суд.
Написала відзив---чекаю!!

Назад
Угорі