Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Керуючий?)Тіло кредиту 6 тисяч. 195 днів просрочки, 2 пролонгації.
Дзвонить мені батько, і каже тут на тебе Шевчук Сергій (представился керуючим мфо) подав заяву в міліцію, що якби, ти в нього взяла гроші і не віддаєш. Скинув їм договори на 2500, 3000 тисячі і одни на 200 гривень, все в електронному вигляді. І я таких займів не брала на такі суми. Ні одного договору на 6 тисяч немає. І що із цих 6 тисяч уже набігло 42500 і він готовий закрити кредит за 13 тисяч, двома платежами.
Первая и очень большая ошибка что то им объяснять. С террористами переговоров не ведутЯ на нього не звертаю увагу. Але батько дуже емоційний, мене не слухає. А слухає цей голос в трубці. І знайшов слабке місце і вижимає все що можна. І зараз тато виступає в ролі гірше чим колектор. Уже йшла на те що казала: що оплатила і чеки є на руках а він просто далі вимагає кошти.
В лучшем случае))Аххахахахахххахах0)) Керуючий... полагаю, что он скорее всего керує серым ланосом))))
С терористами ) , прям в точку это 100% про них. Эх ещё бы убивали б этих терористов...Первая и очень большая ошибка что то им объяснять. С террористами переговоров не ведут
Я на нього не звертаю увагу. Але батько дуже емоційний, мене не слухає. А слухає цей голос в трубці. І знайшов слабке місце і вижимає все що можна. І зараз тато виступає в ролі гірше чим колектор. Уже йшла на те що казала: що оплатила і чеки є на руках а він просто далі вимагає кошти.