Хто мав справу з Шевчук Сергій Бистрозайм?

• Автор теми Автор теми Альвіна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 993
Альвіна, мне нравится Ваша конкретика в заданном вопросе и его объемность.
Задайте нормально вопрос, чтобы с Вас по слову не вытягивали, чтобы понять, что Вам вообще ответить

Тіло кредиту 6 тисяч. 195 днів просрочки, 2 пролонгації.
Дзвонить мені батько, і каже тут на тебе Шевчук Сергій (представился керуючим мфо) подав заяву в міліцію, що якби, ти в нього взяла гроші і не віддаєш. Скинув їм договори на 2500, 3000 тисячі і одни на 200 гривень, все в електронному вигляді. І я таких займів не брала на такі суми. Ні одного договору на 6 тисяч немає. І що із цих 6 тисяч уже набігло 42500 і він готовий закрити кредит за 13 тисяч, двома платежами.

Альвіна, никто ничего в полицию не подавал. Берет на испуг. Полиция не имеет отношения к гражданско-правовым отношениям.

Тіло кредиту 6 тисяч. 195 днів просрочки, 2 пролонгації.
Дзвонить мені батько, і каже тут на тебе Шевчук Сергій (представился керуючим мфо) подав заяву в міліцію, що якби, ти в нього взяла гроші і не віддаєш. Скинув їм договори на 2500, 3000 тисячі і одни на 200 гривень, все в електронному вигляді. І я таких займів не брала на такі суми. Ні одного договору на 6 тисяч немає. І що із цих 6 тисяч уже набігло 42500 і він готовий закрити кредит за 13 тисяч, двома платежами.
Керуючий?)
Обычный голос в трубке он. Причем низшей пробы)

Я на нього не звертаю увагу. Але батько дуже емоційний, мене не слухає. А слухає цей голос в трубці. І знайшов слабке місце і вижимає все що можна. І зараз тато виступає в ролі гірше чим колектор. Уже йшла на те що казала: що оплатила і чеки є на руках а він просто далі вимагає кошти.

Я на нього не звертаю увагу. Але батько дуже емоційний, мене не слухає. А слухає цей голос в трубці. І знайшов слабке місце і вижимає все що можна. І зараз тато виступає в ролі гірше чим колектор. Уже йшла на те що казала: що оплатила і чеки є на руках а він просто далі вимагає кошти.
Первая и очень большая ошибка что то им объяснять. С террористами переговоров не ведут

Первая и очень большая ошибка что то им объяснять. С террористами переговоров не ведут
С терористами ) , прям в точку это 100% про них. Эх ещё бы убивали б этих терористов...

Прийшло сьогодні на електронку ?. Виявляється мені просто допомогу дали ?

Вкладення

• 20190903_081253.webp
    20190903_081253.webp
    60.1 Кб · Перегляди: 67

От про цю проблему дітей і батьків я тут описував не раз.

По темі: навіть не знаю,що тут порадити,бо сам знаю,що є такі батьки ,яким неможливо нічого донести з приводу шалених незаконних відсотків і не законності таких займів впринципі.Є люди в який після слова борг ,кредит і зверху накрити суммою боргу просто відключається все.Їм неможливо довести ні підтримуючи свої слова законами,ніяк абсолютно.І кожне намагання довести їм зворотнє закінчується тільки скандалами.В цьому нічого поганого немає,є такі люди і таких людей багато.
Був момент,коли я з таким стикався і чим би я тоді не підтверджував свої слова ніяк не зміг донести абсолютно нічого.Хоч і розказати я можу багато.
Тому і радити тут щось не знаю як.
Я бачу то так:якщо вони вже вийшли на батька і вчуяли куди потрібно тиснути,то вони не злізуть.А якщо батька ніяк не переконати,то прийдеться заплатити або ж він заплатить сам

Назад
Угорі