Хочу домовитись тіло 2000 хочуть щоб 5 заплатила. Хочу хоть за 3000 закрити.
Мені закрили за тіло + частина %. Після усної домовленості сума зафіксувалась
в особистому кабінеті та з'явився графік :
4 платежі раз в місяць. В березні вніс останній . мінус один у моєму довгому списку)) Навіть якщо затримувався на декілька днів з черговим платежем то не піднімали ніякого шуму.
Було три пролангації ( загалом десь біля 45% від тіла) до виходу на прострочку . Третіх осіб не турбували ( принаймні я не вкурсі)))). Самі запропонували варіант по списанню: було десь 7 тис процентів змешили до 2 тис . Аж трохи підозріло гладко усе було . Хоча може вони проаналізували стан моїх справ по виписці з УБКІ і вирішили бути першими у довгій-довгій черзі ???? ну і три пролангації ДО. Це був мій найперший та найпозитивніший досвід на шляху "ІЗ" ями . Я уже зрадів , що не все так страшно і решта моїх мфошників будуть адекватні і швидко йти на компроміс.
Як же глибоко я помилявся ??.
Зима була сповнена нових для мене вражень та спілкуванням із звонарями та колекторами. Ух там треш . В топі відбитих у мене : ШГ , Кредит7, Sosи та Топкредіт . До адекватів можу віднести тільки майкредіт і кумо. Були дні, коли в голову приходили не дуже хороші думки. Жаль , що я повноцінно відкрив для себе форум буквально на днях. Дуже допоміг хороший колектив та начальство на роботі. Ніхто не пред'являв претензій за розсилку та продзвон і не ліз із розпитуванням лишнім. Колеги після другого-третього дзвінка або ігнорили, або включались історії про те , що мене знати не знають , або що я звільнися рік назад , або що я вчора вчинив самогубство через тиск колекторів ( у нас в колективі чорний гумор вітається ))))), могли в кінці дуже жалісним тоном добавити : нема вже Андрюхи, нема...
Начальник посилав дзаонарів до суду , або нах... Така підтримка на роботі допомогла реально.
З родичами усе було складніше : ніхто не відвернувся , але дуже все близько сприймали на початку і постійно : а чого ти швидше все не розказав??!
А я знаю чого .....
Період не найприємніший звісно . І ще не закінчився: ще вісім шараг маю, але вже чітко бачу світло в кінці тунелю)))).
Як і багато з тут присутніх я пізно до кінця усвідомив, що перекредитування та безкінечні продовження це не вихід з цього болота , а першопричина потрапляння в це болото. І страх розголосу та " громадського осуду " не вартий того , щоб на тобі наживались шараги .
Якось так)))
Андрій 5757,