Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чому ж... Конструктивна критика...Сейчас тема отлетит)
емм... Видео с канала Михаила.) Нужно же следовать правиламЧому ж... Конструктивна критика...
Тільки перебільшень забагато і інформація недостовірна...
Ну ніхто ж не сперечається... Тільки не враховується той факт, що Михайло здійснював цей рейд, як журналіст... А журналістам не можна перешкоджати...Незнаю что там у них за разногласия, но я думаю что эти рейды могут помочь таким как мы!
Та там про мене стільки всього)) Послухайте))емм... Видео с канала Михаила.) Нужно же следовать правилам
Бузина(С)?Ну ніхто ж не сперечається... Тільки не враховується той факт, що Михайло здійснював цей рейд, як журналіст... А журналістам не можна перешкоджати...
Та там про мене стільки всього)) Послухайте))
Для мене Бузина -це ідол...Бузина(С)?
А для мене він не забагацько пурець. Але ж він їм чимось заважав, тобто був проти них. Далі - якось потрохи за нас? Чи я помиляюсь?Для мене Бузина -це ідол...
100% согласнасчитаю, что каждый человек, который находится на сайте благодарен администратору и сайту, лично я не замечала, чтобы кто то запрещали смотреть его ролики.... и принимают правила форума.... дело каждого находится или не заходить....никто никого не заставляет