Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Забити,перечекати хвилю дзвінків. Пізніше запропонують тілоУже второй месяц прошу разбить на две-части.
Они никак либо пролонгации либо полностью оплата.
Что делать? Звонят все окружающим
А як перешкодити обдзвонуЗабити,перечекати хвилю дзвінків. Пізніше запропонують тіло
Ніяк.Попередити своє оточення про небажані дзвінки.І увімкнути повний ігнор.А як перешкодити обдзвону
Як варіант ввімкнути/встановити антиспам,змінити номер.Інших варіантів немаА як перешкодити обдзвону
Тех самеСьогодні запропонували 60% тіла, а дальше два платежі кожних 2 тижні.
Але маю тільки половину.
Що робити?
В мене за тіло погодились, але немаюТех саме
За тело не хотят
Давно просрочка и большое тело ?В мене за тіло погодились, але немаю
2 день, 10кДавно просрочка и большое тело ?
это получается Вы и кредит взяли во время ВП? или делали ранее пролонгации?2 день, 10к
Прологации два раза по 2.500это получается Вы и кредит взяли во время ВП? или делали ранее пролонгации?
А сколько у Вас просрок и тело, что не хотят на первичную сумму соглашаться?Тех саме
За тело не хотят
Тело 10 000А сколько у Вас просрок и тело, что не хотят на первичную сумму соглашаться?
Це буде не тільки до вечора, не переймайтесь. Коли буде бажання та потрібна сума, тоді вже виходьте з ними на зв'язок. Їх погрозки про строки погашення нічого не значатьТело 10 000
Два дня просрочки, на все тіло одним невистачає (хоча сьогодні до вечора вони згідні за тіло)
Я тоже думаю, краще збирати гроші, а тоді розпорядитись з мфоЦе буде не тільки до вечора, не переймайтесь. Коли буде бажання та потрібна сума, тоді вже виходьте з ними на зв'язок. Їх погрозки про строки погашення нічого не значать
Саме так) Тут деяким людям на їжу іноді не вистачає, а ця офісна чортівня капає на мізки. Після такого мало бажання взагалі щось віддавати. Але вони цього не розуміютьЯ тоже думаю, краще збирати гроші, а тоді розпорядитись з мфо
за тіло зможете закрити в любому випадку, може через 2 тижні, може через 2 місяці. Але вони до цього часу можуть всіх родичів дзвінками задовбати.Я тоже думаю, краще збирати гроші, а тоді розпорядитись з мфо
Тело 5А сколько у Вас просрок и тело, что не хотят на первичную сумму соглашаться?