Холостяки обоих полов-все сюда!!

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3K
  • Перегляди Перегляди 43K
Откуда такие выводы что здесь питаются только этим?
Вот мы с тобой, к примеру, заядлые театралки. Регулярно смотрим театральные спектакли, прямо тут, на форуме. Иногда даже аплодируем.

Спілкуєшся з гомосексуалістами, що є з чим порівнювати? Чи просто бажання підняти ЧСВ за рахунок образ?

До цієї постійно був в різних стосунках, ще без посади, жив пару років з моєю старою подругою-не скаржилась)

Було пара випадків в юності, коли задарював і бігав хвостиком в блаженних мріях, доки баришня куражилась як і з ким могла, мене ігноруючи.
Тим не менш образи тут ні до чого. Згодом ми помінялися ролями і тоді відпустив ці історії.
Тут хтось вживає щось окрім вина шаурми і кави? Я особисто віддаю перевагу театрам, фруктам і солодощам, алкашку не п'ю.
Доречі прийнявши пропоновану модель, перш за все відзначаю значно глибші і цікавіші взаємовідносини.
Вино и кофе театру не помеха...

Вот мы с тобой, к примеру, заядлые театралки. Регулярно смотрим театральные спектакли, прямо тут, на форуме. Иногда даже аплодируем.
конечно моя дорогая, особенно люблю один, периодически показывают * мужчины и завышенные требования* или * женщина не человек* )))

Да, было дело. Звонили регулярно.
Певно дуже регулярно, раз тепер скрізь мерещаться.
Комусь аби в інтернеті какахами покидатись. А для мене театри це пристрасть. Сподіваюся колись вестиму більш спокійний спосіб життя, то спробую себе актором у аматорів.
Типові заклади як мука-не подобається. Каву доречі теж не п'ю)

конечно моя дорогая, особенно люблю один, периодически показывают * мужчины и завышенные требования* или * женщина не человек* )))
Слегка задолбали однотипными премьерами, но люди стараются.

Певно дуже регулярно, раз тепер скрізь мерещаться.

Комусь аби в інтернеті какахами покидатись. А для мене театри це пристрасть. Сподіваюся колись вестиму більш спокійний спосіб життя, то спробую себе актором у аматорів.
Типові заклади як мука-не подобається. Каву доречі теж не п'ю)
Кстати милейший, вот я к примеру очень люблю лавандовый чай и розовое вино, также предпочитаю арт хаусное кино и слушаю только хард кор, и очень люблю мясо...

Що за абсурд? Може все ж у жінок завищені вимоги?
Якраз сприйняття її на рівних (включає в себе і самообслуговування) є вищим рівнем поваги, а не "собачка на супроводі". Загляни на будь який сайт знайомств, там описані "требования к моему настоящему мужчине")
Кстати милейший, вот я к примеру очень люблю лавандовый чай и розовое вино, также предпочитаю арт хаусное кино и слушаю только хард кор, и очень люблю мясо...
Як прибрати бухлішко то цілком в моєму смаку)

извини дружок, боюсь без него ты будешь не в моем вкусе.
Не варто вибачень, переживу)
Піду по настанові їжачка митися і спати. Бо щось дуже підзалип з цим форумом. Не сумуйте тут:баян:

Загляни на будь який сайт знайомств, там описані "требования к моему настоящему мужчине")
Не к чему мне это, у меня одно требование к мужскому полу, так это быть мужчиной а не подобием его.
А что я вкладываю в это понятие, это в первую очередь смелость, принципиальность и обязательно легкий на подъем, и последнее это надежность и верность, вот как то так я вижу мужчину, ах да чувство юмора непременно

Не к чему мне это, у меня одно требование к мужскому полу, так это быть мужчиной а не подобием его.
А что я вкладываю в это понятие, это в первую очередь смелость, принципиальность и обязательно легкий на подъем, и последнее это надежность и верность, вот как то так я вижу мужчину, ах да чувство юмора непременно
На диво не видно тут "спонсорування моїх хотілок" і "букетик по графіку". Чи це сховано за маніпулятивним "быть настоящим мужчиной"?

На диво не видно тут "спонсорування моїх хотілок" і "букетик по графіку". Чи це сховано за маніпулятивним "быть настоящим мужчиной"?
Мальчик мой, букетик я могу и сама себе купить и хотелки свои тоже сама могу удовлетворить.
Паранойя это не излечимо, но попробовать можно

Вы же спать уже собирались и мыть ноги )
Прям как Алла Борисовна со сцены уходила :lol:

Назад
Угорі