Хочу виговориться, бо незнаю що робити далі.

• Автор теми Автор теми Лиса1996
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 3K
В него гроші це окрема тема він тільки баче як беру гроші, як він бере то він того небачить, він раз мені якось був сказав що твої проблеми то є твої
Простите, может некорректно спрошу : а сколько Вам лет?

Чудовий вік щоб аналізувати своє життя , робити висновки і ставити цілі ! На форумі як і в житті вам можуть давати безліч порад ... але ! У вас своя голова на плечах і вибір лише за вами ! Що ви хочете змінити ? Якою себе бачите ? Що прагнете ? Перестаньте себе жаліти перш за все ! Читайте , працюйте , вчіться , розвивайтесь і все стане на свої місця . Життя різноманітне і цікаве - знайдіть своє місце у ньому без привязки до іншої статті . Самореалізовуйтесь , мрійте і все обов'язково буде добре !

Чудовий вік щоб аналізувати своє життя , робити висновки і ставити цілі ! На форумі як і в житті вам можуть давати безліч порад ... але ! У вас своя голова на плечах і вибір лише за вами ! Що ви хочете змінити ? Якою себе бачите ? Що прагнете ? Перестаньте себе жаліти перш за все ! Читайте , працюйте , вчіться , розвивайтесь і все стане на свої місця . Життя різноманітне і цікаве - знайдіть своє місце у ньому без привязки до іншої статті . Самореалізовуйтесь , мрійте і все обов'язково буде добре !
Себя ей может, и не надо жалеть, а мне ее очень жалко. У моей приятельницы дочери 24 года. Наша котя балованная, вся жизнь впереди.(

Себя ей может, и не надо жалеть, а мне ее очень жалко. У моей приятельницы дочери 24 года. Наша котя балованная, вся жизнь впереди.(
Жалость - это очень плохое чувство . На жалости далеко не уедешь ! Человеку жизнь дана чтобы её самим строить . Помочь , подсказать , поддержать ... но выводы и решения человек должен принимать сам )

Всім привіт, хочу виговоритися, цим неможу поділитися з рідними, моя історія про мфо.
В загальному в мене є проблеми з щитовидкою, лікую десь 5 років, я іду здавати аналізи на щитовидку, аналізи погані, відправили в область, і тут я в повному шоці лікар говорить у вас підозра на онкологію щитовидки, треба пройти аналізи, обстеження, грошей немає, небуло де взяти, і взяла своє перше мфо, потім друге, третє, а потім брала інші кредити щоб погашати попередні, про це нікому неказала, ні прокредити, ні підозру на онкологію, а тепер вилазять всі мої кредити, чоловік знає але про всі, хочу розказати, але неможу знаю що він і так непідримає, а наоборот, буде ходити капати на мозги кожній, таке саме і його батьки, свекруха знає про декотрі кредити бо забирала листи від них, свекор незнає, але сьогодні прийшла сусідка бо кешбері, її почали визвонювати ісмс їхні, мої батьки знають але тоже незавсі кредити, дали на гроші на три кредити сказали що більше немають, взагальному в мене 13 кредитів, вже заплатила 6 кредитів, але вже невитримою морально, тих мфо, в голову закрадаються різні думки, але завжди спиняють діти, я розумію що коли розкажу чоловіку про всі кредити ми розведемся, але боюся що дітей незабрав, зараз сижу у ванній і мораль готуюся до розмови з чоловіком, за кредити, і розумію що розпадеться моя сімя, через ці кляті мфо, в мене чоловік зовсім не та людина яка підтримає, зрозуміє.
В зараз в голові повна каша, все дуже запутано.
Рассказать нужно бы... Я тоже думала, что мои родные меня не поддержат, но оказалась не права. Правда меня под домашний арест посадили на месяц теперь, но это ерунда))))
Когда расскажете, то ситуация начнет проясняться хотя у Вас в голове. Пазлы начнут складываться.
А муж... А нужен ли такой муж вообще...?

Lelyaspring, может. Выходила замуж за непьющего, некурящего. Как стал ходить в моря, стал пить сильно, до белки допивался.Кидался с ножом на свою любимую сестру, на меня, а утром ответ " я ничего не помню..."
Вот так за 8 лет человек может измениться(

Lelyaspring, может. Выходила замуж за непьющего, некурящего. Как стал ходить в моря, стал пить сильно, до белки допивался.Кидался с ножом на свою любимую сестру, на меня, а утром ответ " я ничего не помню..."
в нем эта уже была предрасположенность.просто был в другом окружении и не показывал.все равно все выйдет наружу

Мда пипец конечно...читаю и понимаю что моя холостяцкая жизнь с просрочками меня вполне устраивает )!

Оо, вся красочная, невероятная жизнь впереди! Нельзя такого говорить, но бросайте Вы козла, ему на Вас плевать, да и он плевка не стоит.
Дякую.
Я сама хочу, знаю, що треба, але наважитися неможу, і чесно сама незнаю чого, батьки зрозуміють, вони вже казали щоб лишала, але я розумію що зараз прийду назад і я і мої діти будемо сидіти в тата на шиї, оскільки на роботу неможу піти бо дитина 8 місяців, мама сидіти неможе проблемы зі спиною, плюс брат інвалід, але розумію що більше так неможу.
Мене навіть бывший(дав 30000грн щоб погасила хоч пару кредитів, сказав що віддавати нетреба) більше підтримав з кредитами чим чоловік,сказав що в житті різне буває, хороша він людина.

Lelyaspring, Вы правы.
Я это тоже осознала, когда его отец приехал в гости издалека, и я его увидела впервые за 8 лет, как он куралесил лихо! Всех хануриков на районе пособирал в лепшие друзья за сутки!

Вот обязательно вызывать зависть и острое чувство неполноценности?)))
Я не хотела честно ))Хотя мои слова могут обернуться против меня, и через пару месяцев появиться тема " я снова влюбилась, а когда оно узнал о моих долгах и благополучно спетляло"))))

Дякую.
Я сама хочу, знаю, що треба, але наважитися неможу, і чесно сама незнаю чого, батьки зрозуміють, вони вже казали щоб лишала, але я розумію що зараз прийду назад і я і мої діти будемо сидіти в тата на шиї, оскільки на роботу неможу піти бо дитина 8 місяців, мама сидіти неможе проблемы зі спиною, плюс брат інвалід, але розумію що більше так неможу.
Мене навіть бывший(дав 30000грн щоб погасила хоч пару кредитів, сказав що віддавати нетреба) більше підтримав з кредитами чим чоловік,сказав що в житті різне буває, хороша він людина.
А бывший женат?)
Я не хотела честно ))Хотя мои слова могут обернуться против меня, и через пару месяцев появиться тема " я снова влюбилась, а когда оно узнал о моих долгах и благополучно спетляло"))))
Ещё не влюбилась, а уже ОНО называешь... :lol:

Назад
Угорі