Хочу виговориться, бо незнаю що робити далі.

• Автор теми Автор теми Лиса1996
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 3K
моральний вічний штурм родичів
В этом случае рубать на корню, то бишь ставить перед фактом,если будете продолжать ипать мозг идите на куй, работает только если близкие вами дорожат.

Та я то впринципі розумію
Але такий моральний вічний штурм родичів шо руки деколи опускаються
Вони жити далі не можуть
Підтримати мене щоб я рухалася вперед
Мені з одної сторони легше шо всі вдома знають, влни мені дуже допомагають, але та давка моральна то *****ц

В мене таке враження шо я з моменту як взяла перше мфо стала залежною
В мене були моменти коли я просто заради інтересу кидала просто заявки всюди
Зараз якось вихожу з того стану і в шоці куди поділося 2 роки мого життя
Для каждого из нас это колоссальный опыт, опыт ошибок, просчетов, но мы пытаемся сами в себе выстроить тот путь, как вылазить из этого дерьма. Мы на многие вещи начали смотреть по другому. Такое ощущение было, что фсё полный аут, а нет благодаря форуму мы воскресаем! Всё будет ок!

В этом случае рубать на корню, то бишь ставить перед фактом,если будете продолжать ипать мозг идите на куй, работает только если близкие вами дорожат.
Якшо би працювала і сама за себе платила то так би і сказала(
Шукаю роботу і шось на співбесідах все закінчується

Мне подобное о подозрении на онкологии пришло когда я была уже в полной дупе с мфошками. И тогда я поняла что они не так страшны как раньше. Страх только за детей что они без меня будут. ВСЁ! Нет большего страха и безвыходности чем этот. Мне повезло ,нечего не подтвердилось,но лечение нужно хорошее и долго. Суть не в этом. А в том что автор должен думать о себе и о детках. Мфо и муж который не поддерживает должны уйти на второй план. Подумайте о них потом,отодвиньте эту мысль. Занимайтесь собой и своим здоровьем.,А потом уже разберётесь Я желаю вам всего светлого !

Для каждого из нас это колоссальный опыт, опыт ошибок, просчетов, но мы пытаемся сами в себе выстроить тот путь, как вылазить из этого дерьма. Мы на многие вещи начали смотреть по другому. Такое ощущение было, что фсё полный аут, а нет благодаря форуму мы воскресаем! Всё будет ок!
Я вже незнаю шо мене може вивести з себе на сьогоднішній день
Вже непрошибаєма стаю морально

Мне подобное о подозрении на онкологии пришло когда я была уже в полной дупе с мфошками. И тогда я поняла что они не так страшны как раньше. Страх только за детей что они без меня будут. ВСЁ! Нет большего страха и безвыходности чем этот. Мне повезло ,нечего не подтвердилось,но лечение нужно хорошее и долго. Суть не в этом. А в том что автор должен думать о себе и о детках. Мфо и муж который не поддерживает должны уйти на второй план. Подумайте о них потом,отодвиньте эту мысль. Занимайтесь собой и своим здоровьем.,А потом уже разберётесь Я желаю вам всего светлого !
Верно,только вы и дети.Возможно ситуация и дана для полного обнуления?

Якшо би працювала і сама за себе платила то так би і сказала(
Шукаю роботу і шось на співбесідах все закінчується
Моя дорогая, одна уже как полгода малому 6, на домашнем обучение есть не здоровье с сердцем, скажу так если тебе это о чем то скажет, провисание митрального клапана, поддержка нужна постоянная, отец ребенка полгода как ушел в небытие, близкие сначала мозг ипали, потом факт или вы закрываете рты или меня вы больше не увидите, я не боюсь трудностей даже оставшись вот так как есть, и ищу любую подработку в пределах разумного времени, не с кем малого оставлять, и те же близкие помогают. Просто донесите до них что вам тоже тяжело не меньше ихнего. Терпения тебе?

Всім привіт, хочу виговоритися, цим неможу поділитися з рідними, моя історія про мфо.
В загальному в мене є проблеми з щитовидкою, лікую десь 5 років, я іду здавати аналізи на щитовидку, аналізи погані, відправили в область, і тут я в повному шоці лікар говорить у вас підозра на онкологію щитовидки, треба пройти аналізи, обстеження, грошей немає, небуло де взяти, і взяла своє перше мфо, потім друге, третє, а потім брала інші кредити щоб погашати попередні, про це нікому неказала, ні прокредити, ні підозру на онкологію, а тепер вилазять всі мої кредити, чоловік знає але про всі, хочу розказати, але неможу знаю що він і так непідримає, а наоборот, буде ходити капати на мозги кожній, таке саме і його батьки, свекруха знає про декотрі кредити бо забирала листи від них, свекор незнає, але сьогодні прийшла сусідка бо кешбері, її почали визвонювати ісмс їхні, мої батьки знають але тоже незавсі кредити, дали на гроші на три кредити сказали що більше немають, взагальному в мене 13 кредитів, вже заплатила 6 кредитів, але вже невитримою морально, тих мфо, в голову закрадаються різні думки, але завжди спиняють діти, я розумію що коли розкажу чоловіку про всі кредити ми розведемся, але боюся що дітей незабрав, зараз сижу у ванній і мораль готуюся до розмови з чоловіком, за кредити, і розумію що розпадеться моя сімя, через ці кляті мфо, в мене чоловік зовсім не та людина яка підтримає, зрозуміє.
В зараз в голові повна каша, все дуже запутано.
Нафиг Вам тако муж который не поддерживает ( работа есть? Много детей?
Ага,так ,,нелюбящий,, нахрен нужен,даже ради детей
Зачем от таких детей иметь? Думаете он ее поддерживал раньше? Знала же наверное какой он,что мы за бабы дурынды

Зачем от таких детей иметь? Думаете он ее поддерживал раньше? Знала же наверное какой он,что мы за бабы дурынды
Ну,насчет ранее знала,тут не всегда видно.

Ну,насчет ранее знала,тут не всегда видно.
Я думаю всегда,просто если любишь находишь оправдание. Не может такого быть,что десять лет живут а потом бац и он стал другим человеком

Я думаю всегда,просто если любишь находишь оправдание. Не может такого быть,что десять лет живут а потом бац и он стал другим человеком
Я,со своим год прожила.Единсвенное,за,что благодарна б/у,что сыночек умничка и красавчик,и Слава Богу,что его гены не не проявляются.

Я,со своим год прожила.Единсвенное,за,что благодарна б/у,что сыночек умничка и красавчик,и Слава Богу,что его гены не не проявляются.
Все время благодарят только за детей) они по ходу созданы,чтобы их делать и на этом коротенько все)))

3 дітей, вийшла заміж в 17, родила тоже в 17, як я кажу за себе молоде дурне було, життя невиділо, перша любов.
він дуже змінився після весілля,

3 дітей, вийшла заміж в 17, родила тоже в 17, як я кажу за себе молоде дурне було, життя невиділо, перша любов.
він дуже змінився після вес

Может он такой и был, но просто не показывал, я не верю,что люди не меняются
Не все,только делают.Есть замечательные отцы и мужья.
Мне такие не встречались может и есть)
Может он такой и был, но просто не показывал, я не верю,что люди не меняются

Мне такие не встречались может и есть)
Все о них говорят))) о хороших,ток где они? Наверное с плохими тетями)

Я,також вийшла вперше заміж в 17,в 18+народила синочка,а через рік просто забрала комашку і пішла.Не легко було....Вже чотирнадцять років в мене нова сім'я.Люблячий чоловік і ще двоє діток,старшому вже 19,навчається закордоном.

А,де,був чоловік коли ,Ви здавали аналізи???Ну,це жесть,Ви ж не на гульки брали...
В него гроші це окрема тема він тільки баче як беру гроші, як він бере то він того небачить, він раз мені якось був сказав що твої проблеми то є твої

Я,також вийшла вперше заміж в 17,в 18+народила синочка,а через рік просто забрала комашку і пішла.Не легко було....Вже чотирнадцять років в мене нова сім'я.Люблячий чоловік і ще двоє діток,старшому вже 19,навчається закордоном.

В него гроші це окрема тема він тільки баче як беру гроші, як він бере то він того небачить, він раз мені якось був сказав що твої проблеми то є твої
Вам би поговорити з ним,як дружина з чоловіком.А,Ви мені в цій ситуації нагадуєте :,,я жертва,,.І Вам вже не 17 і дітки у Вас є

Назад
Угорі