Хочу познайомитися!

• Автор теми Автор теми Юляшечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 6K
_victoria_, пишатися мені немає чим
Nika13, її і не було
Я перепрошую, але ви такий нитік...
Так не можна! Аура цього негативу відштовхує...
Спробуйте проявляти більше оптимізму, ділітесь радістю, а не життєвими розчаруваннями.Люди до вас потягнуться!
Людям властиво тягнутись до добра, радості, щастя!
Ви ж себе живцем закопуєте в проблеми і негаразди.
Ви жінка! Нам пасує невимушеність, кокетливість, легенька самозакоханість, але аж ніяк не марудне ниття...
Нити нам дозволяється лише в одному випадку- коли нема що одягти і дуже потрібне нове платтячко!)

_victoria_, пишатися мені немає чим
Nika13, її і не було
Это как не было? Вообще?Не поверю!
Вам 30 лет,а самооценка ниже плинтуса!Так нельзя жить! Возьмите себя в руки!
Юляшечка, Не обижайтесь,но спрошу!А зачем вам с кем то знакомиться? Какой аргумент?Вам самой в себе тяжело разобраться!

Shanti ,я просто заморилася від усіх проблем
Nika13, знайомлюся по причині необхідності підтримки
дам вам совет! если вы и дальше с таким же пессимизмом будете искать знакомство то у вас ничего не выйдет!такой настрой только отталкивает мужчин(это я вам как мужчина говорю) выше голову и вперед ......

Shanti ,я просто заморилася від усіх проблем
Я вам вірю... Сама така...
Буває, як накриє, хочеться просто сісти, їсти шоколадку і плакати... Але не можна- туш потече, очі будуть червоні... Тому беру себе в руки, бо так дешевше... Економлю на Візині і водостійкій туші...)))
дам вам совет! если вы и дальше с таким же пессимизмом будете искать знакомство то у вас ничего не выйдет!такой настрой только отталкивает мужчин(это я вам как мужчина говорю) выше голову и вперед ......
По доброму прошу- зробіть так, щоб я більше не помічала вас у темах знайомств.
Домовились?

fargo, дякую Вам
fargo, тоді порадьте як чоловік...
Що ви шукаєте в цьому житті?
по сути ничего свехнеобычного не ищу.....
Буває, як накриє, хочеться просто сісти, їсти шоколадку і плакати... Але не можна- туш потече, очі будуть червоні... Тому беру себе в руки, бо так дешевше... Економлю на Візині і водостійкій туші...)))

Домовились?
ну это какое то непонятное состояние есть шоколад и плакать.......

Домовились?
окейно я исчез....
Проблем на голову...
Ага?)
я понял!!!!!!!!!!!

Для мене саме головне підтримка і опора
Мені не потрібен принц на коні з букетом квітів.
Мені потрібен справді чоловік...
За яким я можу бути а не він за мною
Shanti, я також солодке люблю)))

Для мене саме головне підтримка і опора
Мені не потрібен принц на коні з букетом квітів.
Мені потрібен справді чоловік...
За яким я можу бути а не він за мною
Shanti, я також солодке люблю)))
Вы меня простите, но желая чего то от мужчины, необходимо и ему давать что то в ответ. Вы пишите , что хотите найти человека, который на свои плечи взвалит заботу о Вас ( так Ваш посыл читается) ,а что он получит от этих отношений? Пока я слышу от Вас сплошной негатив и пессимизм (

LeTa, отримує те ж саме
Турботу, тепло і любов
Якщо в мене є почуття до хлопця то я віддаю йому все що можу

Останнє редагування модератором:
Юляшечка, ви даремно так себе не цінуєте.Кожна жінка прекрасна по своєму.Навчіться себе любити,балувати,радувати,і тоді люди навкруги теж будуть до вас тягнутися.Не треба так рано ставити на собі хрест.Ви молода мама,радійте життю.В житті дуже багато прекрасних моментів.Хай у вас їх буде найбільш.Здоров'я вам та донечці.

Останнє редагування:
Natali Skydila, не віриться мені в це
Мама померла
Іра хворіє
Батько також мій хворіє
Ірин батько відмовився
Так хочеться щоб нас любили
Не за гроші а просто так...
Захищали, турбувалися, підтримували...
Не завжди так буде.. Чорна полоса закінчиться і усе налагодиться...У вас все життя попереду...Приємно познайомиться...

Пепи, я так руки опустила після народження дитини
Странно все у Вас. У меня наоборот выросли крылья,после рождения моей принцессы. Да она у меня здоровый ребенок,но и у Вас тоже солнечная принцесса. Вы ещё молоды! Надо полюбить себя в первую очередь. Сейчас много вебинаров на эту тему,очень много книг. Все зависит от Вас. Хотите ли Вы изменить свою жизнь и отношение к ней,или вам нравиться жалость.Я например ненавижу,когда меня жалеют. Вообще считаю жалось самым плохим чувством. Полюбите себя!!!

Александр25, приємно познайомитись
Пепи, я не вірила в її діагноз
В мене шок був такий
Lilit, будемо намагатися

Назад
Угорі