Хочу почути вашу думку, поради, простого спілкування

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 5K
Если у вас большие тела и нету денег на данный момент включайте режим снежинку) Если будут деньги и вы сами захотите отдавать им то уже сами звоните и договаривайте у меня не много другой случай мне легче отдать 1500-3000 грн но что бы они закрыли свой рот и не тревожили меня
А якщо, теоретично, відповідати на дзвінки зі словами "коштів немає і все, пояснювати нічого не буду"?

Або " я не знаю ,хто Ви, висловлюйте свої претензії листами"

Просто слухала культурні (подібного типу) розмови в ютубі і цікаво, чи це дієво?

Отож, і працює де, а має захищати і нести добро...

Це схоже як я пішла вчитися в медичний коледж з метою лікувати ,рятувати, а отримала надто мало практики, а на роботі поруч втомлені колеги, які за мізерну зп і погане відношення обзивають пацієнтів позаочі, халатно відносяться до своїх обов'язків, хоча є ідейні і розумні ,але ті світлі голови тікають за кордон, бо тут таким не місце, нажаль. І я втікла в декрет)))

От і працюють в держустановах виродки, яким наплювати на людей((
Шо правда то правда лікарня це взагалі.
Працівники теж мають значення 100%
Я к би всі були такі як ви було б жити легше але нажаль не всі такі хороші

А якщо, теоретично, відповідати на дзвінки зі словами "коштів немає і все, пояснювати нічого не буду"?

Або " я не знаю ,хто Ви, висловлюйте свої претензії листами"

Просто слухала культурні (подібного типу) розмови в ютубі і цікаво, чи це дієво?
а если вообще не отвечать? Может оно еще проше?

Я вже і сама думала про закордон, але люблю свою країну, і шкода, що все в такій дупі, вибачте, люди виживають, а не живуть
Це добре що любите Я думаю у вас все вийде. Наберіться терпіння читайте форум обговорюйте з нами А головне дайте наганяй тому Саші щоб не втручався.Це ваше з чоловіком життя а не його.

Шо правда то правда лікарня це взаналі.
Працівники теж мають значення 100%
Я к би всі були такі як ви було б жити легше але нажаль не всі такі хороші
Дякую)))
Я взагалі на генетичному рівні схильна до медицини, а особливо подобається масаж та косметологія.
Але маючи базу я далеко не піду, а гарна освіта, оренда та обладнання, матеріали таке коштує, що то лише мрія дитинства ...
А так хочеться робити людей здоровішими, красивішими.
Один час бігала по людям за копійки масажі робила. Не цінила достойно свою працю. Зараз вся в материнстві))
Ще все встигну ))

Дякую)))
Я взагалі на генетичному рівні схильна до медицини, а особливо подобається масаж та косметологія.
Але маючи базу я далеко не піду, а гарна освіта, оренда та обладнання, матеріали таке коштує, що то лише мрія дитинства ...
А так хочеться робити людей здоровішими, красивішими.
Один час бігала по людям за копійки масажі робила. Не цінила достойно свою працю. Зараз вся в материнстві))
Ще все встигну ))
Оце правельно. Діти ваше все і чоловік а не той його брат.
Воно то легше, але чи це щось змінює?
Немає різниці краще не спілкуватись Однако не заплатите зараз А будете говорити як скинуть нормально суму і все.

Я думаю, таких родичів кіпішних ще наслухаюсь...)))
Слухайте з холодною головою погоджуйтесь.. а робіть своє покричать трохи і перестануть Вмене взагалі ще не всі знають хоча 3й місяць пішов по прострочкам і нічого..

Если ваш номер не отвечает или вообще отключен, он в программе стоит на самом последнем месте. Потом звонить вообще будут редко.
Телефонуватимуть рідше мені особисто чи і оточенню?
Бо я думаю, як я не буду з ними говорити, то більше будуть всім дзвонити, чи як?
Слухайте з холодною головою погоджуйтесь.. а робіть своє покричать трохи і перестануть Вмене взагалі ще не всі знають хоча 3й місяць пішов по прострочкам і нічого..
А скільки їх у Вас? Що вже Вам робили, які Ваші дії?

Если ваш номер не отвечает или вообще отключен, он в программе стоит на самом последнем месте. Потом звонить вообще будут редко.
+ а якщо трубку часто брати і плакати то більший тиск буде Її це не потрібно я думаю.
Телефонуватимуть рідше мені особисто чи і оточенню?
Бо я думаю, як я не буду з ними говорити, то більше будуть всім дзвонити, чи як?

А скільки їх у Вас? Що вже Вам робили, які Ваші дії?
В л с давайте бо буде вже завтра офф топ ))
+ а якщо трубку часто брати і плакати то більший тиск буде Її це не потрібно я думаю.

Все як у всіх просто ігнор або час від часу Дуже хороша знайома людине бере трубку і говорить зними але поки що це безрезультатно потрібно більше часу для того щоб вийти на тіло чи говорити про якісь знижки і не всі компанії ідуть на це. Якось так.)
Але так було не відразу до сих пір присутня паніка і тд але якось на атоматизмі вже звикся з тією думкою що вмене є мфо ну й що чекаєм.. тільки це.

Все як у всіх просто ігнор або час від часу Дуже хороша знайома людине бере трубку і говорить зними але поки що це безрезультатно потрібно більше часу для того щоб вийти на тіло чи говорити про якісь знижки і не всі компанії ідуть на це. Якось так.)
Але так було не відразу до сих пір присутня паніка і тд але якось на атоматизмі вже звикся з тією думкою що вмене є мфо ну й що чекаєм.. тільки це.
Зараз мфо 27 + банки сума мфо десь 150+ це з процентами переплатив вже їх добре банки стараюсь платити але тоже зараз на прострочках..

Зараз мфо 27 + банки сума мфо десь 150+ це з процентами переплатив вже їх добре банки стараюсь платити але тоже зараз на прострочках..
Банки десь 60т

Останнє редагування:

Тобто додзвонились лише одній людині чи вона на Ваші дзвінки відповідає?
Дякую Вам за приділену увагу, заспокоїлася піду спати!
Приємно було поспілкуватися!
Сподіваюсь, у Вас і у всіх все буде добре!
З радістю завтра продовжу спілкування!
Добраніч!
Barskiy, у Вас всі МФО пролонговані більше від тіла?? Якісь запити, заяви кудись писали?

Добраніч!
Barskiy, у Вас всі МФО пролонговані більше від тіла??
Головне тримайтесь! Надобраніч

Добре Вам, що знайшли підтримку від сильного чоловічого плеча)))
А мої свято вірять в то ...мама починає підозрювати, що я брешу...я така, що сама не витримаю, розповім, але вона казала, що ще раз влізу в кредити вижене з дому...
Не вижене...
Ваш родственик простите идuот,ничего они вам не сделают,у меня их как у собаки блох ,не плачу с апреля и по сей день жива,никто мне ничего не сделал,полный режим снежинки ,аренда ящика на почте для их макулатуры они письма слать будут,чтобы их меньше соседи видели и родня,а так приезжало пару задохликов я обещала их скормить алабаю ,ретировались все живу ничего они вам не сделают.
Оуу. У Вас скоро рік, нормуль... В мене з липня... І так досі ні суду все нлрм, у вас багато мфо, та яка сума в кі, бо зайшовши в своє кі я офігів.

Добраніч!
Barskiy, у Вас всі МФО пролонговані більше від тіла?? Якісь запити, заяви кудись писали?
М-да уж. Почитал вашу историю...
Ваш родственник мягко говоря *******. И скорее в иерархии полиции стоит внизах и протирает там казённые штаны.
Больше чем за год моим родственникам из полиции ни разу не позвонили ни одна шарага, потому что сели бы все вместе с фикусом в офисе!
Каждый выбирает стратегию по нраву. Я изначально нарисовал свой психопортрет: пофигист,грубиян, пс*х. А с такими их методы просто нежизнеспособны.
Друзья все разбежались но я не жалею. Это был груз тянувший на дно. Теперь все иначе и рядом только лучшие люди.

Поліна, вот именно поэтому и говорится всем новичкам чтоб предупреждали родных сами ещё до просрочек,так как потом очень трудно переубедить.ему рассказали,напугали и он соответственно будет пугать теперь вас.не бойтесь,тяжело первые 2-3 месяца.потом полегче будет.а вашему родственнику предложите сменить сим,не захочет пусть общается,поверьте что очень скоро его пыл угаснет.

Дякую)
Я поки вивчаю інформацію.
Просто я не очікувала, що він при своїй посаді повірить їм, при тому, що причин ,погроз не було від МФО, а він сам мені такими барвами все розмалював, а зверху присипав образами...і нічого не докажеш...
Каже, що опинимося на вулиці, будем бомжувати.
Він давно мені псує настрій, але сьогодні "добив"

Я Вас розумію щодо законодавства. Не розумію Вашоно негативу в мою сторону.
Так а сенс писати заяву?
Якби ніхто нічого не знав, я б прийшла і написала, що невідомо хто і чого пише і вимагає кошти, а тепер що? Хіба що з іншим текстом. Але яким? Якщо поки лише стандартні дзвінки і смс.
Я чудово розумiю Ваше бажання поспiлкуватись,виговоритись,уявляю Ваш розпач та не засуджую Вас.Не знаю,чи допомогло Вам чимось створення даноi теми,але уявляю який це бальзам на душу цим виродкам,котрi вже за пiвтори години почнуть телефонувати родичам боржникiв та доносити "правду" ,сподiваючись натрапити на такого "Сашка".Я прекрасно розумiю якими можуть бути мусора староi закалки.Знаю таких особисо,це неадеквати.Хоча ,е й хорошi люди!Написала це лише для того,щоб,можливо ,iншi,прочитаючи та зрозумiючи що я намагалась донести,хоча б спробують опанувати емоцii.Добре було б щоб подiбне спiлкування вiдбувалось в приватi,щоб не тiшити око нiкому...Знаю,що не кожен мае людину,до якоi можна звернутись,виговоритись,отримати пiдримку тут чи в життi ( ( Вибачте за довгий текст ...Хочу побажати всiм добра,тепла та гарного дня)

Назад
Угорі