Хочу почути вашу думку, поради, простого спілкування

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 5K
Взяла отдавай если к тебе нормально относятся не угрожают пытаються найти компромисс и тд а когда шакалы обосрут с ног до головы не хочется уже не чего тем более им что либо отдавать
А в будь-якому випадку настане момент обливання?

Зрозуміло, що лише місяць просрочки, вони сюсюкаються і йдуть на компроміс. Але що з того, як платити нічим все одно...
Вот такие как он свято верят что мфо это добро вот и работают там после ментовки
Я теж після годинної розмови з ним подумала, що він би був для них золотим працівником... гнида (((
Моєму сину 11міс, каже: і він буде твої борги віддавати....
Если приедут с кирпичом,зовите меня
Обов'язково)))
Мене саму насмішило. Каже ,покалічать і не докажеш хто.
Як з такими "родичами" говорити? Виклював мозок, день наче таке, на ніч згадала і знову на нервах...

Зрозуміло, що лише місяць просрочки, вони сюсюкаються і йдуть на компроміс. Але що з того, як платити нічим все одно...

Я теж після годинної розмови з ним подумала, що він би був для них золотим працівником... гнида (((
Смотря что для вас обливание )) Если вам не страшны звонки вам и вашим родственникам возможно коллажи то вам не чего бояться ) За детей бред поймите одно что шараги могут только угрожать не более если бы они хотели они бы пошли в суд но прекрасно понимают что суд не поможет вот и угрожают а потом как миленькие просят вернуть тело но это не все так 80% можно договорится другие намертво отбитые

Не принимайте близко к сердцу слова людей, которые поднимают "кипиш" Не стоит Вам не кого боятся , не кто к Вам не приедет, пугают , да и всё. Вон, Дядику моему позвонили, кажется с Ccloan ,( а Дядя у меня сам из себя, рубашку порву) :D угрожали, он с перепугу ментов вызвал, ну те приехали , записали номер с которого звонили и все , больше ему не звонят. Зато Дядик, всем рассказал как он коллекторов матюкал))) Вот единственное с Готивочки, есть слухи что приезжают, пару раз, наклеят может что-то и убегут)
Добре Вам, що знайшли підтримку від сильного чоловічого плеча)))
А мої свято вірять в то ...мама починає підозрювати, що я брешу...я така, що сама не витримаю, розповім, але вона казала, що ще раз влізу в кредити вижене з дому...

Обов'язково)))
Мене саму насмішило. Каже ,покалічать і не докажеш хто.
Як з такими "родичами" говорити? Виклював мозок, день наче таке, на ніч згадала і знову на нервах...
А вы купите собаку и увидим кто уедет с кирпичом в голове :)

Смотря что для вас обливание )) Если вам не страшны звонки вам и вашим родственникам возможно коллажи то вам не чего бояться ) За детей бред поймите одно что шараги могут только угрожать не более если бы они хотели они бы пошли в суд но прекрасно понимают что суд не поможет вот и угрожают а потом как миленькие просят вернуть тело но это не все так 80% можно договорится другие намертво отбитые
Я думала, що мені все одно, але почалися обдзвони, і я вже пливу...
Саме дратує, що видають ВСЮ інформацію на долоні. Здається, вони ж не мають права на то?
А вы купите собаку и увидим кто уедет с кирпичом в голове :)
Живу в приватному будинку, є цуценя, дівчинка німецька вівчарка)

Саме дратує, що видають ВСЮ інформацію на долоні. Здається, вони ж не мають права на то?

Вы главное не переживайте все мы прошли через это сначала волнение переживаешь что подумают где деньги взять и тд я вообще по глупости переживал и каждому мфо платил пролонгации около 2 месяцев а у меня их штук 10 вы живите как жили собирайте деньги и договаривайтесь только за тело кредита либо пусть идут в суд для вас это будет только + )

И помните что они ничего вам не могут сделать по закону да они не имеют права на вас давить выбивать долги угрожать и тд но сами знаете где мы живем

Если ментам на нас поx ваш родственник тому доказательство то представляете как поx кто крышует этих мфо если даже сын депутата набрался кредитов и эму угрожают

Останнє редагування:
Вы главное не переживайте все мы прошли через это сначала волнение переживаешь что подумают где деньги взять и тд я вообще по глупости переживал и каждому мфо платил пролонгации около 2 месяцев а у меня их штук 10 вы живите как жили собирайте деньги и договаривайтесь только за тело кредита либо пусть идут в суд для вас это будет только + )

И помните что они ничего вам не могут сделать по закону да они не имеют права на вас давить выбивать долги угрожать и тд но сами знаете где мы живем
Ой, закони лише на папері...
Ні конфіденційність інформації , ні захист прав...
Ніякі рамки, почитаєш історії людей здригаєшся, скільки скалічених життів, зіпсованих нервів...
От Саша мене лякав, що вони обов'язково звернуться до суду, бо тіло більше 20тис (з відсотками 28), будемо роками виплачувати.
Я кажу, ну і добре, будемо потрошку, а не всю зп на вітер.
Якби не обдзвони оточенню, я б не переживала взагалі...

Ніякі рамки, почитаєш історії людей здригаєшся, скільки скалічених життів, зіпсованих нервів...
От Саша мене лякав, що вони обов'язково звернуться до суду, бо тіло більше 20тис (з відсотками 28), будемо роками виплачувати.
Они что могут максиму 20% от зп но поверьте мне поговорите с юристом он вам скажет что все их договора это бумага с которой можно сходить только в туалет не более ) Так что если уже и подадут идите не бойтесь проценты спишут
Что у вас за шараги ?

Дякую)
Я поки вивчаю інформацію.
Просто я не очікувала, що він при своїй посаді повірить їм, при тому, що причин ,погроз не було від МФО, а він сам мені такими барвами все розмалював, а зверху присипав образами...і нічого не докажеш...
Каже, що опинимося на вулиці, будем бомжувати.
Він давно мені псує настрій, але сьогодні "добив"

Я Вас розумію щодо законодавства. Не розумію Вашоно негативу в мою сторону.
Так а сенс писати заяву?
Якби ніхто нічого не знав, я б прийшла і написала, що невідомо хто і чого пише і вимагає кошти, а тепер що? Хіба що з іншим текстом. Але яким? Якщо поки лише стандартні дзвінки і смс.
До чого тут це! Ви просто так яскраво описали такі бредні, як на мене, що я просто в шоці. І добило мене, щ вам тепер до правоохоронних органів дорога заказана, бо там працює Сашко. Ваш Сашко працює в поліціі, він не може не знати законів взагалііі, і говорити вам таку муть! А навіть якщо він не с повна розуму, троши того... і тд. може в коллег би запитав. Я просто не вірю вам, честно, просто не вірю, ось і все, ось і негатив! Пробачте мене, якщо я не права

До чого тут це! Ви просто так яскраво описали такі бредні, як на мене, що я просто в шоці. І добило мене, щ вам тепер до правоохоронних органів дорога заказана, бо там працює Сашко. Ваш Сашко працює в поліціі, він не може не знати законів взагалііі, і говорити вам таку муть! А навіть якщо він не с повна розуму, троши того... і тд. може в коллег би запитав. Я просто не вірю вам, честно, просто не вірю, ось і все, ось і негатив! Пробачте мене, якщо я не права
Я обращался и на 1545 и в полицию знаете что они мне сказали ? Что вы же брали деньги так давайте все верно а угрозы мы не знаем кто пишет может это детишки балуются вот что мне сказал мой участковый такой как сашко очень много

Так пусть обовязково обращаются в суд, имеют право. Наймите нормального адвоката и еще они вам останутся должны!

Повторю, той бред він мені наговорив. І він не перший ,хто мені каже, що можливі такі наслідки.
І я рада, що я тут, і знаю, що в це вірити не можна.
Закони він знає, просто не знає ,що то лякачки.
До чого тут вірити мені?
Я виклала суть проблеми, що я не впевнена, що я маю робити і що мене чекає, що я стривожена не через лякачки, а через отаку "рідню", яка нагнітає.
Якщо Вам щось не подобається чи Ви щось не зрозуміли, не затримую, я хочу тут отримати підтримку, а не безпідставні підозри.
Доброї ночі!

Я обращался и на 1545 и в полицию знаете что они мне сказали ? Что вы же брали деньги так давайте все верно а угрозы мы не знаем кто пишет может это детишки балуются вот что мне сказал мой участковый такой как сашко очень много
Что-то у вас и полиция не авторитет, и 1545 не работает, как надо и... короче. Тут люди спокойно решали свои вопросы и через урядову линию, и через НацКомФин, и через суд и, тем более, через знакомых ментов, сорри ,копов.

Так пусть обовязково обращаются в суд, имеют право. Наймите нормального адвоката и еще они вам останутся должны!
Я б з радістю, але я пролонгацій не робила, я двома новими перекривала один попередній, і назбирала здуру 20.
Як подадуть, то тоді побачу.
Я маю лише соціальну допомогу, що мені зможуть призначити? Нічого

Что-то у вас и полиция не авторитет, и 1545 не работает, как надо и... короче. Тут люди спокойно решали свои вопросы и через урядову линию, и через НацКомФин, и через суд и, тем более, через знакомых ментов, сорри ,копов.
Так я же не говорю что 100% Все продажные понимаете ? Я вам говорю что большинство мне на 1545 сказали что вы же должник все верно и менты точное такое же сказали

Доброї ночі!
Справа в тому, що у мене лише все починається, і як у кожного присутня тревога. Дзвінки мені ігнорую, з посмішкою читаю смс. Але почалися по близьким пошуки.
Багато радять "забий", але то легко сказати і важко робити...

Сьогодні за кредит чоловіка з манівео подзвонили його рідному брату, а він працює в поліції.
Він дуже кіпішна людина, і я не дуже то, але очікувала якоїсь підтримки з боку його кваліфікації, але як завжди отримали дозу осуду і докорів.
Звати брата Саша, він мав розмову з тими працівниками, передзвонив їм ще раз на гарячу лінію для уточнення деталей, йому виклали всю інформацію (модель телефону з якого оформляв займи, картку, особисті дані).
Сашко каже, що майже як з рідним, поговорив культурно з представником і той повідомив ,що можна домовитися про реструктуризацію, по доброму все вирішити, що будуть погані наслідки при ігноруванні і тп.

Короче кажучи, виявився гірше колектора, каже: бігом дзвони, домовляйся, плати, бо через місяць вже будеш винен не 28, а 50тис, і подадуть до суду, обдеруть до нитки, у них є всі докази. То бандити, нащо ви з ними зв'язалися!? За углом підстрінуть кирпичом проб'ють голову, викинуть з хати, заріжуть. Ви собі підписали вирок! Ваші діти будуть виплачувати Ваші борги.
Ох... вибачте, але я хотіла максимально передати його слова...
В от я йому кажу, що в чоловіка лише 1, а в мене їх 19, що я знайшла форум, спілкувалася з юристом, людьми, що я не одна така...
...а він: ти що думаєш, ти така розумна? Форум той до *****, І що ти будеш робити? Чим тобі ті люди допоможуть?
Я кажу: нічого не робитиму, окрім дзвінків нічого не зроблять...то байки, і вірити їхнім словам не можна , що я читала, і тисячі людей потрапили в цю пастку, всі живі здорові при майні.
На що почула, що зроблять, і прийдуть, і заберуть! Дзвоніть і домовляйтеся! На що ви брали такі гроші?!
Ще прислали розсилку смс мені і брату , що візит буде за адресою реєстрації, то каже ждіть, вони обов'язково прийдуть.
Ох...
Я думала, що хоть від працівника поліції отримати можна захист, тим більш, рідного, а його позиція така, я дивуюсь його необізнаності. Ми для нього тепер "виродок" в сім'ї...

Також моєму хресному батьку дзвонили за мене з готівочки, так він одразу матері теж зі скандалом, зі мною навіть не говорить, але я перед своїми кажу, що то шахраї, я все виплатила...але знаю, що прийде час, коли все випливе

У мене ще й місяця немає, чоловіку читаю форум, сама тут з ранку до вечора, з вами гуртом легше, але вже одно терзають сумління, чи вірно я роблю, що ігнорую ...
Звісно, платити нічим, дві малявочки, є куди витрачати..корю себе, що вчасно не зупинилася, але вже що є то є.

Дякую, що вислухали, цікавить, хоч сотий раз таке питання, чи то дійсно не так страшно, як вони описують, і можна жити спокійно?
На діалог з родичем я відреагувала з посмішкою, але він не відчепиться. І мама радила написати заяву до поліції (та я і не знаю, що б я в ній писала), але її тепер фіг приймуть, бо там працює Сашко, який за їхні умови і проти моєї позиції "сніжинки"...

Мене не дуже хвилює зіпсовані стосунки, а лише хочу підкріпити свою впевненість в твердженнях, в тому, що я маю робити, де шукати правди, захисту, підтримки...
В багатьох тут шлях був тернистий, але все змінюється і чи буде надалі все так спокійно при ігнорі?

Вибачте за багато тексту, не спиться, думки нахлинули.
З місяць прострочки, перші дзвінки, смс рідним, то потряхує...
Дякую за будь яку відповідь, коментар!
Не переживайте ми всі з вами ! Часто буває таке що чужі люди краще віднесуться і зрозуміють чим рідні.
Мені вас дуже шкода.. але все буде добре і навіть не думайте про погане!

Останнє редагування:
Повторю, той бред він мені наговорив. І він не перший ,хто мені каже, що можливі такі наслідки.
І я рада, що я тут, і знаю, що в це вірити не можна.
Закони він знає, просто не знає ,що то лякачки.
До чого тут вірити мені?
Я виклала суть проблеми, що я не впевнена, що я маю робити і що мене чекає, що я стривожена не через лякачки, а через отаку "рідню", яка нагнітає.
Якщо Вам щось не подобається чи Ви щось не зрозуміли, не затримую, я хочу тут отримати підтримку, а не безпідставні підозри.
Доброї ночі!
Окей! Вот вам поддержка! Кроме тупых, необоснованных, противозаконных угроз вам никто ничего не сделает! Если для вас ни полиция, ни киберполиция, ни урядова линия ничего не хотят делать ,как всем остальным делают, забейте! Если у вас есть имущество - перепишите его на родню, как это уже сто лет делают наши депутаты! Иждите суда! Судитесь и вы выиграете при нормальном (я не говорю классном), а просто нормальном адвокате!

"Ваші проблеми", одним словом...шкода, що Вам не допомогли((
Думала, може в кіберполіцію, що дзвонять мені і рідним, але погроз нема, то теж немає сенсу...

Человеческий фактор никто не отменял. Может коп Александр по жизни паникер, и такой была его первая реакция. А тем более, если они никогда не сталкивался с подобной проблемой, его реакция объяснима. Не стоит беспочвенно обвинять автора поста в обмане...

Не переживайте ми всі з вами ! Часто буває таке що чужі люди краще віднесуться і зрозуміють чим рідні.
Мені вас дуже шкода але у вас буде все добре і навіть не думайте про погане!
А можно и мне такие слова ?

Назад
Угорі