Хочу почути вашу думку, поради, простого спілкування

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 5K
Человеческий фактор никто не отменял. Может коп Александр по жизни паникер, и такой была его первая реакция. А тем более, если они никогда не сталкивался с подобной проблемой, его реакция объяснима. Не стоит беспочвенно обвинять автора поста в обмане...
Дякую Вам, я одразу вказала, що він кіпішний по життю, завжди пил підіймає, то як йому подзвонили, він мені мозок вздрючив (кому додзвонився).
Я ж зразу казала чоловіку, щоб казав всім, що нічого не брав, а Саша сразу їм на гарячу лінію дзвонив розбиратися, чого вимагають, потім передзвонює вже йому і каже, що така то марка телефону, така картка. Запідозрив, що як той не в курсі про кредит, то я втіхаря оформила займ на чоловіка.
Коли я зрозуміла, що почався вже маразм в тій голові, то виклала все сама..як до такого додуматися можна...
Не вистачало ще криміналу?
Вы думаете меня напрягает что меня поливают грязью ? Флаг им в руки я спокойно насобираю на теле и оплачу если подадут в суд пойду в суд проблем нету )
А для чого назбирати, якщо можна щомісячно частини потім з зп?

Дякую Вам, я одразу вказала, що він кіпішний по життю, завжди пил підіймає, то як йому подзвонили, він мені мозок вздрючив (кому додзвонився).
Я ж зразу казала чоловіку, щоб казав всім, що нічого не брав, а Саша сразу їм на гарячу лінію дзвонив розбиратися, чого вимагають, потім передзвонює вже йому і каже, що така то марка телефону, така картка. Запідозрив, що як той не в курсі про кредит, то я втіхаря оформила займ на чоловіка.
Коли я зрозуміла, що почався вже маразм в тій голові, то виклала все сама..як до такого додуматися можна...

Не много не понял )) у меня тела очень маленькие 1000 где то 1500 в суд врятли кто то подаст я сейчас работаю и когда будут деньги договорюсь с ними !

Хай собі кричить там Це ваша справа а не його порода в них така нічо не поробиш.

Ох, не лукавьте! Тут и не за такое подозревали. Сорри, никого не хочу обидеть, но у меня не сходится, путается человек в показаниях, дай бог я ошибаюсь.
Та в чому я плутаюсь??) Перечитайте.
А взагалі, ви з пустого
Не много не понял )) у меня тела очень маленькие 1000 где то 1500 в суд врятли кто то подаст я сейчас работаю и когда будут деньги договорюсь с ними !
А, ну так. У мене тіла різної величини, то хто зна чи буде суд. Одноразово точно не виплачу, а зп не маю, тому взагалі не розумію, звідки то віддавати

Та в чому я плутаюсь??) Перечитайте.
А взагалі, ви з пустого
А, ну так. У мене тіла різної величини, то хто зна чи буде суд. Одноразово точно не виплачу, а зп не маю, тому взагалі не розумію, звідки то віддавати
Если у вас большие тела и нету денег на данный момент включайте режим снежинку) Если будут деньги и вы сами захотите отдавать им то уже сами звоните и договаривайте у меня не много другой случай мне легче отдать 1500-3000 грн но что бы они закрыли свой рот и не тревожили меня

Sofos, ви щось недочитали і кидаєте пусті "фе" в мій бік.
Якщо не зрозуміли, то йдіть собі спати)
Я все описала.
Ми мислите стереотипно, шаблонно, чому я маю Вам доказувати, що є такі люди? То стара людина може боятися, що квартиру відберуть, а молодий чоловік не може?

Дякую велике за теплі слова!
Так, тут наче нова родина))
Всамом деле не видитися на ихние угрозы, забейте на них. Суды как я знаю или как мыслю в основном уже ближе к сроку искровой давности. Но врятли они произайдут. Все это чепуха. Это лишь испытание каторое нам нужно претерпеть и идти пожизне дальше счастливым и любимым. Главное непадать духом. Нос выше и дальше жить. Эт не конец света. Дальше наладится все и все бежит своим чередом.
Звонят каллы хотите болаки снимки хотите игнор. Смысла в этом невижу что ты с ними балаки а они до всех трезвонят, что не болаки одно итоже.
Разных сразу на разговор. А самой быть смелой, твёрдо иметь своё я , и скрывать слабые места за этим я. Быть независимой железной леди. Нос к верху и свой дух сильней. Кто с мечом к нам пришло от меча тому достанится. Так штл все ништяк.
Тут подержат и успакоят.

Сделал Саша хуже только себе - будут ему названивать, аки бешеные, чтобы додавить вас.
То мені гірше, бо як він став на їх бік, то з радістю буде їм все зливати...і нам з ними напару дзвонити.
Я за місяць ні з ким не говорила ,проте він тричі за день ще й сам їм дзвонив..
Всамом деле не видитися на ихние угрозы, забейте на них. Суды как я знаю или как мыслю в основном уже ближе к сроку искровой давности. Но врятли они произайдут. Все это чепуха. Это лишь испытание каторое нам нужно претерпеть и идти пожизне дальше счастливым и любимым. Главное непадать духом. Нос выше и дальше жить. Эт не конец света. Дальше наладится все и все бежит своим чередом.
Звонят каллы хотите болаки снимки хотите игнор. Смысла в этом невижу что ты с ними балаки а они до всех трезвонят, что не болаки одно итоже.
Разных сразу на разговор. А самой быть смелой, твёрдо иметь своё я , и скрывать слабые места за этим я. Быть независимой железной леди. Нос к верху и свой дух сильней. Кто с мечом к нам пришло от меча тому достанится. Так штл все ништяк.
Тут подержат и успакоят.
Дякую Вам за підтримку!
Ох, хоч би так твердо стояти..)
Цікаво, чи знайдеться на них управа?

То мені гірше, бо як він став на їх бік, то з радістю буде їм все зливати...і нам з ними напару дзвонити.
ото дебилко. Будете менять номер, новый ему не давайте

Хай собі кричить там Це ваша справа а не його порода в них така нічо не поробиш.
Винюхує все, казала, що наша сім'я ,розберемося, а йому як горохом.
Розумієте, вони сироти і ото є брати два в чоловіка - вся сім'я, менший ще нормально з нами спілкується, а старший строїть із себе.
Але то все, що в нього є, хоч і таке...
Він завжди такі гадості говорить на нашу сім'ю , не можу то терпіти, давно ненавидимо один одного, і ще вчить мене як жити...

Дякую Вам за підтримку!
Ох, хоч би так твердо стояти..)
Цікаво, чи знайдеться на них управа?
Истерику брату своему заведи
это как? Научите меня
Научу если есть необходимость.

Винюхує все, казала, що наша сім'я ,розберемося, а йому як горохом.
Розумієте, вони сироти і ото є брати два в чоловіка - вся сім'я, менший ще нормально з нами спілкується, а старший строїть із себе.
Але то все, що в нього є, хоч і таке...
Він завжди такі гадості говорить на нашу сім'ю , не можу то терпіти, давно ненавидимо один одного, і ще вчить мене як жити...
Знаєм таке знаєм в кожного своє..
Я думаю ви впораєтесь і не ведіться на його провокації Шкода що раніше ви про це не подумали знали б то не розказували все. Але нічого.

ото дебилко. Будете менять номер, новый ему не давайте
Та то такий, що знайде...
Чесно, були випадки, коли допомагали його зв'язки , але він берега плутає.
І дуже зверхньо ставиться .

От каже привіт, а в тому вже прокльон звучить.
А сам в танках сутками сидів, може і зараз сидить, гроші туди викидав і нічого, норм. І малого (третього меншого брата) пиздив за будь що, папку строїв, виховував так. Убила б, як можна на дитину руку піднімати, а тим більше сторонні предмети???
Знаєм таке знаєм в кожного своє..
Я думаю ви впораєтесь і не ведіться на його провокації Шкода що раніше ви про це не подумали знали б то не розказували все. Але нічого.
Та якби не сказала, то розслідував би сам, то гірше було б

А сам в танках сутками сидів, може і зараз сидить, гроші туди викидав і нічого, норм. І малого (третього меншого брата) пиздив за будь що, папку строїв, виховував так. Убила б, як можна на дитину руку піднімати, а тим більше сторонні предмети???
Явно Психіатрія не впорядку шкода що страждають рідні..

Явно Психіатрія не впорядку шкода що страждають рідні..
Отож, і працює де, а має захищати і нести добро...

Це схоже як я пішла вчитися в медичний коледж з метою лікувати ,рятувати, а отримала надто мало практики, а на роботі поруч втомлені колеги, які за мізерну зп і погане відношення обзивають пацієнтів позаочі, халатно відносяться до своїх обов'язків, хоча є ідейні і розумні ,але ті світлі голови тікають за кордон, бо тут таким не місце, нажаль. І я втікла в декрет)))

От і працюють в держустановах виродки, яким наплювати на людей((

Та якби не сказала, то розслідував би сам, то гірше було б
Можливо... я й не подумав ви праві.

Назад
Угорі