Доброї ночі!
Справа в тому, що у мене лише все починається, і як у кожного присутня тревога. Дзвінки мені ігнорую, з посмішкою читаю смс. Але почалися по близьким пошуки.
Багато радять "забий", але то легко сказати і важко робити...
Сьогодні за кредит чоловіка з манівео подзвонили його рідному брату, а він працює в поліції.
Він дуже кіпішна людина, і я не дуже то, але очікувала якоїсь підтримки з боку його кваліфікації, але як завжди отримали дозу осуду і докорів.
Звати брата Саша, він мав розмову з тими працівниками, передзвонив їм ще раз на гарячу лінію для уточнення деталей, йому виклали всю інформацію (модель телефону з якого оформляв займи, картку, особисті дані).
Сашко каже, що майже як з рідним, поговорив культурно з представником і той повідомив ,що можна домовитися про реструктуризацію, по доброму все вирішити, що будуть погані наслідки при ігноруванні і тп.
Короче кажучи, виявився гірше колектора, каже: бігом дзвони, домовляйся, плати, бо через місяць вже будеш винен не 28, а 50тис, і подадуть до суду, обдеруть до нитки, у них є всі докази. То бандити, нащо ви з ними зв'язалися!? За углом підстрінуть кирпичом проб'ють голову, викинуть з хати, заріжуть. Ви собі підписали вирок! Ваші діти будуть виплачувати Ваші борги.
Ох... вибачте, але я хотіла максимально передати його слова...
В от я йому кажу, що в чоловіка лише 1, а в мене їх 19, що я знайшла форум, спілкувалася з юристом, людьми, що я не одна така...
...а він: ти що думаєш, ти така розумна? Форум той до *****, І що ти будеш робити? Чим тобі ті люди допоможуть?
Я кажу: нічого не робитиму, окрім дзвінків нічого не зроблять...то байки, і вірити їхнім словам не можна , що я читала, і тисячі людей потрапили в цю пастку, всі живі здорові при майні.
На що почула, що зроблять, і прийдуть, і заберуть! Дзвоніть і домовляйтеся! На що ви брали такі гроші?!
Ще прислали розсилку смс мені і брату , що візит буде за адресою реєстрації, то каже ждіть, вони обов'язково прийдуть.
Ох...
Я думала, що хоть від працівника поліції отримати можна захист, тим більш, рідного, а його позиція така, я дивуюсь його необізнаності. Ми для нього тепер "виродок" в сім'ї...
Також моєму хресному батьку дзвонили за мене з готівочки, так він одразу матері теж зі скандалом, зі мною навіть не говорить, але я перед своїми кажу, що то шахраї, я все виплатила...але знаю, що прийде час, коли все випливе
У мене ще й місяця немає, чоловіку читаю форум, сама тут з ранку до вечора, з вами гуртом легше, але вже одно терзають сумління, чи вірно я роблю, що ігнорую ...
Звісно, платити нічим, дві малявочки, є куди витрачати..корю себе, що вчасно не зупинилася, але вже що є то є.
Дякую, що вислухали, цікавить, хоч сотий раз таке питання, чи то дійсно не так страшно, як вони описують, і можна жити спокійно?
На діалог з родичем я відреагувала з посмішкою, але він не відчепиться. І мама радила написати заяву до поліції (та я і не знаю, що б я в ній писала), але її тепер фіг приймуть, бо там працює Сашко, який за їхні умови і проти моєї позиції "сніжинки"...
Мене не дуже хвилює зіпсовані стосунки, а лише хочу підкріпити свою впевненість в твердженнях, в тому, що я маю робити, де шукати правди, захисту, підтримки...
В багатьох тут шлях був тернистий, але все змінюється і чи буде надалі все так спокійно при ігнорі?
Вибачте за багато тексту, не спиться, думки нахлинули.
З місяць прострочки, перші дзвінки, смс рідним, то потряхує...
Дякую за будь яку відповідь, коментар!