Хочу почути ваші думки

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 2K
Ні . Самому немає сенсу подавати. Тим більше на ваших умовах. Спробувати можна , звичайно , якщо є лишні гроші , час , ну і спортивний інтерес. Ну і ми подивимося з боку . Цікаво просто.
Пс
Якщо хочете папірець , що ви нічого не винні , то цілком можливо , що ви його отримаєте . Якщо хочете позбавитись від пресингу - ні , вам допоможе лиш хороший програміст і сокира
Пресинг мене вже не лякає, але більше платити ним не хочеться, ось саме бажання довести , що нічого ним не винна і отримати цей папірець, самій цікаво , що з цього може вийти
При чем намного, если самим еще пошевелиться. Я не понял просто, о чем именно Вы говорите.))
Та я так бачу ми з вами в багатьох повідомленнях не відразу один одного розуміємо ?

Пресинг мене вже не лякає, але більше платити ним не хочеться, ось саме бажання довести , що нічого ним не винна і отримати цей папірець, самій цікаво , що з цього може вийти
1. Не платіть
2. Якщо Ви прекрасно розумієте , що нічого не винні , то навіщо це комусь доказувати , ще й за власний рахунок ?) Якщо хтось думає інакше , нехай подає в суд сам

Комусь всерівно потрібно бути першим!
Я б з кашаками принципово б посудилася,але поки що потрібно глобальніші проблеми розгрібати?
Бути першим в такій справі, це такий собі страх перед невідомим

Потрібно бачити :
Ваш договір і додаткові угоди, чи пролонгації.
Ваші платіжки по проплатам.
Вашу заяву, що була написана на мфо.
Відповідь мфо.
Після аналізу цих документів, можна, щось говорити.
А поради людей, що не ознайомилися з цим - Вибачте - пиз.. ж ні про що.

Весь ад у нас в голове, не более
Потрібно бачити :
Відповідь мфо.
А если у меня нет ни одного договора, все в электронном виде?

Весь ад у нас в голове, не более
МФО задалблтвают мед сестру, она грозится прийти с мужем и мамой разбератся, все общается с мфо, а они и рады, насели на неё вплодь до того, что она должна оплатить мой кредит

Са
Потрібно бачити :
Відповідь мфо.
Самі розумієте, що я не можу це показати на форумі, бо тут також присутні криси з мфо, з цим ознайомився юрист, який запропонував такий вихід із цієї ситуації, а я запитала так як можливо хтось подавав перший до суду чи в процесі цього, ось і все
МФО задалблтвают мед сестру, она грозится прийти с мужем и мамой разбератся, все общается с мфо, а они и рады, насели на неё вплодь до того, что она должна оплатить мой кредит
Медсестру???

Са
Самі розумієте, що я не можу це показати на форумі, бо тут також присутні криси з мфо, з цим ознайомився юрист, який запропонував такий вихід із цієї ситуації, а я запитала так як можливо хтось подавав перший до суду чи в процесі цього, ось і все
То який сенс у вашому питанні.?
Без аналізу документів, жодна розумна людина не дасть вам пораду.
Пофлудити. ? Це тут без проблем.
Але це розмова - ні, про що.
А если у меня нет ни одного договора, все в электронном виде?
Два варіанти :
Або забити болт.
Або юридично грамотний запит в Мфо

То який сенс у вашому питанні.?
Без аналізу документів, жодна розумна людина не дасть вам пораду.
Пофлудити. ? Це тут без проблем.
Але це розмова - ні, про що.

Два варіанти :
Або забити болт.
Або юридично грамотний запит в Мфо
Сенс мого питання полягає в тому, чи варто першому подавати до суду, я запитала загальну думку, а не те щоб мені проводили аналіз документів чи ще щось в цьому роді. Жодна розумна людина не виставить документи туди де це може їй зашкодити)Я вас зрозуміла, ви мене не дуже на цьому і розійдемось) гарного вам дня)

Сенс мого питання полягає в тому, чи варто першому подавати до суду, я запитала загальну думку, а не те щоб мені проводили аналіз документів чи ще щось в цьому роді. Жодна розумна людина не виставить документи туди де це може їй зашкодити)Я вас зрозуміла, ви мене не дуже на цьому і розійдемось) гарного вам дня)
Дані завжди можна замазати.
Відповідь : в деяких випадках так, в деяких ні. Залежить від того, яка у вас вихідна позиція.
Якщо ви не розумієте очевидних речей, то що тут зробити

Перерахованих, а не переплачених
Ну, это ещё нужно доказать. Но настрой у Вас хороший)
Но вопрос мой был другим, так как исходя из изложенного вами, получается, что Ваш юрист направил просто требование в мфо вернуть оплаченные Вами деньги.

Назад
Угорі