Хочу почути ваші думки

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 2K
ну вы и затеяли - если считаете что больше ничего не должны МФО - так и не платите . Украинские суды 2 месяца не работали - у них такои завал под делам - ужас . Ваше дело если в конце года рассмотритса то уже хорошо - а там такие % набежат что мама не горюй . Пусть МФО на вас в суд подают сами .
Я запитала думки, ще нікуди не подавала)так як юристові сказала, що обдумаю чи воно того варте, розповіла свою ситуацію і хочу побачити, що думають люди з цього приводу, але як бачите даремна тема , тому що у всіх одна думка на***й той юрист , а тема то зовсім не про нього

Я запитала думки, ще нікуди не подавала)так як юристові сказала, що обдумаю чи воно того варте, розповіла свою ситуацію і хочу побачити, що думають люди з цього приводу, але як бачите даремна тема , тому що у всіх одна думка на***й той юрист , а тема то зовсім не про нього
Дело не в юристе, а в нерациональности этой всей затеи, хоть Вы и сами подадите на них.

Дело не в юристе, а в нерациональности этой всей затеи, хоть Вы и сами подадите на них.
Я не плачу ним наприклад рік -два, але борг від цього не зникне, правельно, а потім як зараз багато люблять шараг мені вліплять ін і будуть зтягувати по 20% з зп, а це не погані кошти, тоді йти в суд зносити ін , але борг від зносу не зникне, а суд оплатити прийдеться)ну якось так я собі думаю, що скажете з цього приводу?

Я не плачу ним наприклад рік -два, але борг від цього не зникне, правельно, а потім як зараз багато люблять шараг мені вліплять ін і будуть зтягувати по 20% з зп, а це не погані кошти, тоді йти в суд зносити ін , але борг від зносу не зникне, а суд оплатити прийдеться)ну якось так я собі думаю, що скажете з цього приводу?
Признали Вы договор недействительным через суд, а шарага с этим несогласна, и дальше звонит по этому долгу, или каллам продаст Ваш долг - что будете дальше делать?

Признали Вы договор недействительным через суд, а шарага с этим несогласна, и дальше звонит по этому долгу, или каллам продаст Ваш долг - что будете дальше делать?
Ви хочете сказати, що рішення суду ним до одного місця?так по рішенню суду , якщо визнають недійсним вони мають надати довідку про відсутність заборгованості, чи я помиляюсь?

Інвест Фінанс, вони ж кешберрі заплачено на 200грн більше тіла, на признання договору незаключеним так як в ньому немає підпису не те, що від руки, а навіть одноразовим індикатором, також він підписаний просто як договір, а не договір на надання позики чи кредитний договір
Якщо це кАшАкИ,то однозначно СУД!!!

Більше року.Ох,і д*біли!
Якщо є можливість і бажання,то однозначно йдіть до суду,хоч нєрвішкі їм пощекочите!
В мене зараз прострочки біля 120 днів) бажання є ним не дати більше не копійки

Ви мене не правельно зрозуміли) чи може я не достатньо ясно висловилася ?я не хочу повернення, я хочу закриття договору, з 8000 грн тіла оплачених пролангаціями зараз вони хочуть ще 25000грн, тіло навіть якщо запропонують не маю бажання ним оплачувати, уж багато крові випили, та і не думаю, що за суд заплачу більше ніж 8000грн
Откуда такие суммы в суде?

Будете першою))))
Зважте все. Якщо впевнені в юристі,якщо бачите його роботу,і Вас влаштовує... то варто спробувати...
Але по можливості тримайте нас в курсі...
Удачкі Вам))))

Будете першою))))
Зважте все. Якщо впевнені в юристі,якщо бачите його роботу,і Вас влаштовує... то варто спробувати...
Удачкі Вам))))
Комусь всерівно потрібно бути першим!
Я б з кашаками принципово б посудилася,але поки що потрібно глобальніші проблеми розгрібати?

Будете першою))))
Удачкі Вам))))
Дякую ?я ще зважую всі за та проти)але думка є спробувати

Які? Це в загальному , що суд дешевше ніж 8000 грн обійдеться
Якщо позов як захист прав споживачів,то там судовий збір-0.
Якщо націленні на справедливу перемогу і підете іншим шляхом(це залежить від Вашого юрисиа,яку тактику він Вам запропонує) і прийдеться оплатити судовий збір за позов,то тоді в разі задоволення Ваших позовних вимог,можете ще й судовий збір з кашаків здерти.Ох,мені така картина аж душу гріє!

Как Вы можете обдумать то, в чем Вы не являетесь специалистом? В Вас присутствует чисто обывательское мнение и желание, что вопрос решится так как хочется Вам. Но это неправильно. Он решится согласно умению сторон пользоваться законом и наличием доказательств своих требований или обоснованности желаний. Насчет Вашего юриста люди просто поинтересовались его стратегией в суде по Вашему делу. Ведь, заметьте, не мы а именно он настаивает на таком подходе. Вот и дискуссия возникла из-за этого. Но Вы даже этого не знаете, заплатив деньги за услугу. О чем тогда говорим? И зачем?

А сам юрист зацікавлений у суді?
Так)він сам запропонував, тому що каже що не бачить більше сенсу чекати по місяцях їх відповіді на листи ) та і в договорі немає навіть підпису одноразовим індифікатором, а просто напроти графи підпис зазначено моє ПІБ, що є порушенням

Така справа, що я працюю з юристом і ось одна з шараг надала відповідь, (щось типу я не я і хата не моя) і мій юрист запропонував подати на них в суд, а я незнаю чи погоджуватися першими йти в наступ.
Що ще цікаво, що відповідь надали і справді з мокрою печаткою і підписом.
Хто що може сказати?
Ні . Самому немає сенсу подавати. Тим більше на ваших умовах. Спробувати можна , звичайно , якщо є лишні гроші , час , ну і спортивний інтерес. Ну і ми подивимося з боку . Цікаво просто.
Пс
Якщо хочете папірець , що ви нічого не винні , то цілком можливо , що ви його отримаєте . Якщо хочете позбавитись від пресингу - ні , вам допоможе лиш хороший програміст і сокира

Назад
Угорі