Хочу найти собі Бабусю

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Neo, ?Не,не думаю!хрен, альфонс в село захочет.Просился бы,ну хоть на троещину,или на худой конец ,воскресенку?,а этот селом интересуется,хозяйством...Бабушки,-надо брать!SAIE!

Neo, Жесть!Меня аж сморозило....Это самое страшное?-отчаявшийся Альфонс....ужас!ужасный!??(представила набриналининного метросэксуала рвущего на себе волосы и грызущего ногти с маникюром за 80евр.)??????,у меня фантазия хорошая.Я уже валяюсь!?

Потрібна Бабуся

Вік = 57+
Мусить знати як добре готувати - знати як готувати домашню аджику, мати хозяйство біля дому (претенденти з великими ділянками землі які готові їх на мене переписати получають великий плюс при розгляді заявки)
А я буду відбивати колекторів, залякувати сусідів які надоїли, грати роль внука щоб заздрили Вам.

Є тут такі?
Є Бабуся - ще тепла навіть

Останнє редагування модератором:
TheyCallMeOnMyCellphone,
Страна,у нас огромная,бабусю,сто пудов найдёте!
токо бы успеть,до открытия рынка земли,а то Ваши,будущие,владения,быренько оприходуют!
Может ещё,на других площадках подавать,свой текст?где-то же есть,форумы пожилых землевладельцев,в платочках.

TheyCallMeOnMyCellphone,
Страна,у нас огромная,бабусю,сто пудов найдёте!
токо бы успеть,до открытия рынка земли,а то Ваши,будущие,владения,быренько оприходуют!
Может ещё,на других площадках подавать,свой текст?где-то же есть,форумы пожилых землевладельцев,в платочках.
? ? ?

Потрібна Бабуся

Вік = 57+
Мусить знати як добре готувати - знати як готувати домашню аджику, мати хозяйство біля дому (претенденти з великими ділянками землі які готові їх на мене переписати получають великий плюс при розгляді заявки)
А я буду відбивати колекторів, залякувати сусідів які надоїли, грати роль внука щоб заздрили Вам.

Є тут такі?
Їдь зразу в село, краще глухе і вимираюче там прям кастинг зможеш в клубі провести, яку бабусю вибрати )) є цілі села мертві....

Потрібна Бабуся

Вік = 57+

Є тут такі?
Это что еще за бред....

Улыбнуло, сразу вспомнила этот ролик, где звонилка говорит " какая я тебе бабуся, если я еще е******я"

І так Бабусі нет но Я держусь
Як справи? Де бабусі поділися???
Post automatically merged:

Бабусі не признаються! Морозяться! Навчилися на форумі! Ніяк не вийдуть з режиму сніжинки!
Post automatically merged:

Скоро буде зима, можна буде зліпити собі снігову бабу, яку схочете!:mosking:

Останнє редагування:
Назад
Угорі