Хамло с Инвеструм. Банана Кредит

На какой день проссрочки банана кредит начинает писать и звонить родичам?
У мене банана сусіду на третій день дзвонила.з карти гроші злизала вночі.може у когось по іншому, у мене так.повний ігнор дзвінків з моєї сторони і це їх бісить.

У мене банана сусіду на третій день дзвонила.з карти гроші злизала вночі.може у когось по іншому, у мене так.повний ігнор дзвінків з моєї сторони і це їх бісить.

У меня второй день проссрочки переживаю что бы мужу не звонили.
А звонили они родичам или ему лично!?
А они родным на 3 день звонили или ему лично?

У меня второй день проссрочки переживаю что бы мужу не звонили.
А звонили они родичам или ему лично!?

А они родным на 3 день звонили или ему лично?
Борг мій,дзвонили сусіду,щоб мені передав,щоб заплатила,при тому,що я номера сусіда не знаю,а вони якось знайшли.
Подскажите пожалуйста где найти образец жалобы в НБУ? Позвонил ypoд с Банана и так нагло общался, слов нет. Угрожал звонками близким. И все доводы ему ни к чему. И как правильно написать?
Не спілкуйтеся з ними,побережіть нерви,і блокуйте карти терміново

Борг мій,дзвонили сусіду,щоб мені передав,щоб заплатила,при тому,що я номера сусіда не знаю,а вони якось знайшли.

Не спілкуйтеся з ними,побережіть нерви,і блокуйте карти терміново
Уже пытались снять деньги с карты , но там денег нету . А они по выходным кому то звонят ?

Уже пытались снять деньги с карты , но там денег нету . А они по выходным кому то звонят ?
В мене те саме. Тільки в мене карта заблокована. І не вспіла перевипустити. Арта в моно банку. А тепер взагалі закрию рахунок в ньому. Пишу на підтримку а вони кажуть зверніться в поліцію.

Я так понимаю по комментариям, это примерно по уровню неалекватности то-же что и Евоши, с премиум активом (пасивом)

Субота,61 пропущений, вчора -119.

У меня 2 дня проссрочка только , и не могу понять когда родным начинают звонить
В
Все індивідуально. І у кожної шараги по своєму. Алекс кредит до мами позвонив на 20 день. До мене майже не звонять. Бізнес позика тупорила пока звоне на мій і контактний(теж мій) 22 дня просрочка. А всі інші пока мовчать або мені просто ніхто не казав.

А мої не дзвонять взагалі , може у вас просрочка ще мала?
Я 24 квітня вийшла на першу прострочку,після того як налонгувала у зе кредит більше тіла і посила реструктуризацію,а вони відмовили.Таке саме по кредит+-виплатила уже два тіла...психонула і послала всіх в гузно.Прострочки додаються одна за одною,у мене дофіга мфо.Тому і дзвінків купа...

Я 24 квітня вийшла на першу прострочку,після того як налонгувала у зе кредит більше тіла і посила реструктуризацію,а вони відмовили.Таке саме по кредит+-виплатила уже два тіла...психонула і послала всіх в гузно.Прострочки додаються одна за одною,у мене дофіга мфо.Тому і дзвінків купа...
Сьогодні вихідний а в мене дзвінків куча. 073 я так розумію що це або зе кредит або банана або аванс. Кончені. Але блок допомагає

Сьогодні вихідний а в мене дзвінків куча. 073 я так розумію що це або зе кредит або банана або аванс. Кончені. Але блок допомагає
Мені замахались дзвонити мабуть,бо поки що тиша.
Коли знайдуть

95% случаев не общаюсь. Просто по работе не могу поставить антиспам. Вы понимаете что реально не сплю, не кушаю? Настолько ypoд достал. Они ж уpoды и до психиатрии могут довести. А у меня ситуацыя сложная. Жыву с родителями, они у меня консервативные. Как мог, оградил их от этого. Эх, только бы дожыть до светлых дней, только бы дожыть...яка у Вас просрочка?

Я теж перечитала форум,поставила фільтр дзвінків,не спілкуюсь,пару раз відповіла на пошту .Прострочка найбільша 20 днів, поки що мала для того,щоб щось прийнятне пропонували.Були дзвінки сусідам,більш ніхто не казав.Маму готуємо,щоб не брала трубку з незнайомих номерів,на роботі попередила.

Назад
Угорі