Пропозиції від банана кредит як бути?

Навіщо???? Одного разу було мало??! Я не розумію!!! Я вперше і в останнє в боржниках (впевнена). Після деокупації потрібно було починати з нуля, банки кредитів не давали, всі залишилися без коштів, ціни захмарні. Потрібно було за щось починати знову власну справу. Очікувала абсолютно інший результат. В кінці витрати стали перевищувати заробіток. У мене немає думки щоб хтось оплачував мою необачність ( дурство). Вам заплатила мама....Ви не гарна людина ( якби можна було б вживати нецензурну лексику( оггого)
Не вам меня судить , вы не знаете почему и как это произошло , то не говорите…..

А скільки часу пройшло від вашої прострочки до цієї пропозиції менше чим за тіло?
Протермінування вийшло в березні 22 року (під час активних БД), а пропозиція надійшла в грудні 22 року. До грудня пропонували і за тіло. І за трішки менше тіла(на 300 грн), а закрила їх за 1360 (тіло було чи 4 чи 4.5 точно не пам'ятаю)

Протермінування вийшло в березні 22 року (під час активних БД), а пропозиція надійшла в грудні 22 року. До грудня пропонували і за тіло. І за трішки менше тіла(на 300 грн), а закрила їх за 1360 (тіло було чи 4 чи 4.5 точно не пам'ятаю)
Сегодня 6 день просрочки звонили мне пока только , и сказали что если не проплачу пролонгацию будут звонить 3 лицу , номера телефон возьмут типа в УБКИ

Сегодня 6 день просрочки звонили мне пока только , и сказали что если не проплачу пролонгацию будут звонить 3 лицу , номера телефон возьмут типа в УБКИ
У мене дзвонили контактним(сама лишала) і писали. Але після того як моя подруга з ними поговорила, навіть мені перестали дзвонити в приниці. Тільки смс присилали іноді. Можливо то зіграла роль, що кредит до війни, що живу в такому напруженому регіоні, або те, що користувалася їхніми послугами довго і ніколи не було просрочок - не знаю.

У мене дзвонили контактним(сама лишала) і писали. Але після того як моя подруга з ними поговорила, навіть мені перестали дзвонити в приниці. Тільки смс присилали іноді. Можливо то зіграла роль, що кредит до війни, що живу в такому напруженому регіоні, або те, що користувалася їхніми послугами довго і ніколи не було просрочок - не знаю.
Моего мужа номера там нету , там номера которые я даже не знаю

Назад
Угорі