Хамло с Инвеструм. Банана Кредит

І мені телефонував Дмитро. Погрожував знайти дані в УБКІ. І звертатись до контактних осіб. Зовсім цього б не хотілось.
i.webp

Весь коллектив занят поиском данных из Убки. Где-то здесь и Дмитро

Саша, без образ, але судячи по вашому нікнейму, ви "хлопчик" за 35... і не спите через звук зі слухавки? :rolleyes:
Вас ніхто не примушує їх слухати від слова зовсім.

Ви самі себе доводите.
Спробуйте хоч тиждень забити на них болт і подивитесь як все поміняється.
І не думати взагалі про них.
Завдяки форуму вже ні від кого не беру слухавки. На всіх мікрозаймах вказував старий номер, сімка в телефоні але ним не користуюся, не відповідаю і все, толку якщо грошей нема. Буду пізніше починати закривати дрібні кредити( ну ті що по 2-3к), а там вже копити на інших ненажер й тоді починати спілкуватися

Він довго взагалі комарить? І дзвонить потім?
Да я ж откуда знаю?)
Эти обезьянки непредсказуемые. Но одно могу сказать с уверенностью: чем больше Вы с ними общаетесь, тем чаще будут звонить Вам и третьим лицам

І мені телефонував Дмитро. Погрожував знайти дані в УБКІ. І звертатись до контактних осіб. Зовсім цього б не хотілось.
Таж сама фігня в мене 12 день просрочки але є дві пролонгації і ще там щось платила +-там оплати на 7тис а тіло 8000 зараз з процентами 12500
Що порадите почикати чи щось ім все платити
І коли починають до рідних дзвонити

Таж сама фігня в мене 12 день просрочки але є дві пролонгації і ще там щось платила +-там оплати на 7тис а тіло 8000 зараз з процентами 12500
Що порадите почикати чи щось ім все платити
І коли починають до рідних дзвонити
В мене в них вже 50 днів прострочи дзвонять тільки до мене але я вже місяць неберу слухавку

НУ незнаю
Поки що до мене ще з родичів і знайомих ніхто неказав щоб до них хтось дзвонив
То ніяк не пов"язано з тим, що ви особисто з ними спілкуєтесь. Їм потрібна вся сума, зі всіма нарахуваннями.
Доки вони її не отримають, будуть дзвонити всім кого знайдуть. Пропонувати вигідні умови стануть тільки тоді,
коли зрозуміють, що вжили всіх заходів.

Назад
Угорі