KF.UA. Просрочка и последствия.

• Автор теми Автор теми Nadia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 973
  • Перегляди Перегляди 82K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
а мне с кф предлагали помощь юриста за 150 грн(могут дать сайт куда обратиться) есть даже запись. Вот так!

по факту не знати, наскільки вона ефективна, ця допомога.
це ж їх юрист)))

і цю послугу можна замовити ще перед оформленням кредиту у них і у форзи.
це ж одна контора і послуги юриста одного і того ж пропонують :)

Просрочка месяц, в итоге позвонила женщина, и настоятельно попросила, чтоб за два дня оплатила 8300, иначе потом будет хуже... осталось 3 с копейками отдать и послать их куда подальше.... вампиры

а мне с кф предлагали помощь юриста за 150 грн(могут дать сайт куда обратиться) есть даже запись. Вот так!
Мне тоже предложение такое было)Там три пакета услуг.Обещают помочь в списании пени до 50 %.Сказали что действуют только в интересах клиента:pleasantry:.)))

Мне тоже предложение такое было)Там три пакета услуг.Обещают помочь в списании пени до 50 %.Сказали что действуют только в интересах клиента:pleasantry:.)))
В кого яка просрочка в кф? Як вони поводяться? Хто зміг домовитись на оплату тіла?

В кого яка просрочка в кф? Як вони поводяться? Хто зміг домовитись на оплату тіла?
В мене практично 6000 тис а брала 2500 блін з того року і не звонять , останній раз телефонували 1 грудня і все не смс ні дзвінка якось страно

До мене тоже не дзвонять,ні смс
Якось страно, у мене чоловік брав 5 тис платіж був по 1200 кожні 14 днів так от платили ми їм місяців 4-5 і тіло не зменшувалася і на сьогодні тіло 4500 тільки і куди ті гроші уходили жах а казали на тіло будуть іти так ось забили ми на них не платимо вже більше місяця так у чоловіка проценти не нащитують і не дзвонять і смс нема, а мені проценти нараховуються зато також не дзвонять ні слуху ні духу якось не по собі хахх

Якось страно, у мене чоловік брав 5 тис платіж був по 1200 кожні 14 днів так от платили ми їм місяців 4-5 і тіло не зменшувалася і на сьогодні тіло 4500 тільки і куди ті гроші уходили жах а казали на тіло будуть іти так ось забили ми на них не платимо вже більше місяця так у чоловіка проценти не нащитують і не дзвонять і смс нема, а мені проценти нараховуються зато також не дзвонять ні слуху ні духу якось не по собі хахх
Тут хтось писав що домовився на оплату тіла кредиту. Скажіть як з ними говорити?

Тут хтось писав що домовився на оплату тіла кредиту. Скажіть як з ними говорити?
Чесно сказати не можу у мене не вийшло з ними домовитись вони не в яку ото як 1 грудня дзвонили, а тепер чекаю поки накапає щоб в нацкомфінпослуг подати звернення на них, кажуть що ліцензії у них немає чи по старій працюють

Чесно сказати не можу у мене не вийшло з ними домовитись вони не в яку ото як 1 грудня дзвонили, а тепер чекаю поки накапає щоб в нацкомфінпослуг подати звернення на них, кажуть що ліцензії у них немає чи по старій працюють
Вони не подають документи в нацкомфінпослуг. Мені прийшло рішення що чекають документи і потім дадуть відповідь

Можете вже писати,так як відповідь чекати місяць

И у меня просрочка больше месяца!!!Никто не звонит,смс тоже нет!Странно как-то,даже незнаю чего ждать,может продали уже!!!!:boast:

Это нереально. Месяц просрочки - отказано в пролонгациям, звонит дама с угрозами, я психанула и решила оплатить. 8400 как с куста...

Сегодня смс пришло!!! Згідно ст.73 Сімейного кодексу стягнення може бути накладено на власність рідних.Вирішуйте питання погашення боргу спільно" И как реагировать?

Сегодня смс пришло!!! Згідно ст.73 Сімейного кодексу стягнення може бути накладено на власність рідних.Вирішуйте питання погашення боргу спільно" И как реагировать?
У меня начались такие проблемы с выплатой через неделю после такого смс

brushnevskaya, а что было через неделю после смс?

Порадьте як поступати з кф? Написала в нацкомфінпослуг. Відповіді ще немає. Кф ще не подав документи в нац. Але не дзвонять і не пишуть. Аж страшно. Як домовитись з ними? Хтось писав на них а нацком?

по факту не знати, наскільки вона ефективна, ця допомога.
це ж їх юрист)))

і цю послугу можна замовити ще перед оформленням кредиту у них і у форзи.
це ж одна контора і послуги юриста одного і того ж пропонують :)
А с чего вы взяли, что это одна контора?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі