Кешбері прислав. В кого таке було?

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 4K
Я від них включила ігнор повний щ самого початку . То самі списали до тіла ,вже місяця три в кабінеті тільки тіло кредиту просять сплатити ,навіть на 59 копійок менше ))

Ст

Директору тоже на моб названивают?

Вам списали до суммы тела или тело + кредит
У меня госучреждение, мобильный рабочий директора есть в интернете в доступе. Раз позворили, говорили прилично, просили передать инфу. Но директор для всех МФО меня уже уволила ?и связи со мной нет . Больше вживую не звонили, а вот робота ставили. Позавчера что меня донимали, что её. Но мв мило поговорили с начальством . Ещё иногда в вайбере пишет кто то с кешбери, спрашивает когда внесу оплату
Я від них включила ігнор повний щ самого початку . То самі списали до тіла ,вже місяця три в кабінеті тільки тіло кредиту просять сплатити ,навіть на 59 копійок менше ))
А сколько у вас просрочки срок?

Щойно Кешбері прислав смс "ПІП Перевірити статус судового рішення за Вашим договором можливо за посиланням ...."
Я чомусь думала що рішення приймається по справі а не за договором. Щось не думаю що подали в суд за борг в 6 тис.
В кого таке було.
Я від них включила ігнор повний щ самого початку . То самі списали до тіла ,вже місяця три в кабінеті тільки тіло кредиту просять сплатити ,навіть на 59 копійок
! Ваші дані підготовлені до соц. програми допомоги для малозабезпечених верств. В рамках виконавчого провадження, частина нерухомого майна що належить Вам може бути використана для забезпечення соц. допомоги. Домовтеся про сплату боргу частинами Тел. 0634891315
Прислали только что,что они имеют ввиду?

Щойно Кешбері прислав смс "ПІП Перевірити статус судового рішення за Вашим договором можливо за посиланням ...."
Я чомусь думала що рішення приймається по справі а не за договором. Щось не думаю що подали в суд за борг в 6 тис.
В кого таке було.
А я,ржу,мeні прислали смс,що мeнe вносять в список малозабeзпeчeних осіб,і я змушeна сплатити борг????
оцe.я ржу з цього смс,дeсь ніч творили..Вчитайтeсь в нього????

А я,ржу,мeні прислали смс,що мeнe вносять в список малозабeзпeчeних осіб,і я змушeна сплатити борг????

Аналогично мне прислали,я сначала подумала что в соц.сети будут публиковать!!

В мене сьогодні аншлаг по повідомленнях від них. Спочатку прийшло щоб перевірила поштову скриньку чи не прийшло повідомлення від нотаріуса про примусове стягнення боргу з майна. А кілька хвилин назад повідомлення прислами що мої дані підготовлені для соц програми допомоги для малазабезпечених. Ото професіонали там працюють держава не дає статус малозабезпеченого а вони раз і отримали. От куди треба звертатися коли хочете потрапити в соціальну програму. Виявляється не в соцзахист треба йти а до Кешбері.

Останнє редагування модератором:
В кого таке було.
это решение за договором, типа посмотрите мы вас пугает судом, только теперь с возможность перехода по ссылке) расслабляемся)

Я вшоці з їхнього курячого мозку.
В мене те саме

Вкладення

• IMG_20200120_114440.webp
    IMG_20200120_114440.webp
    97.8 Кб · Перегляди: 73
Сміх сміхом та мені якось не до сміху. Сьогодні це грьобане КЕШБЕРІ подзвонило до чоловіка. Сказали що будуть просити допомоги в родичів. Все б то нічого але назвали справді реальних родичів правда не чоловіка а чоловікового швагра. Чоловік то сказав що йому байдуже хай дзвонять до кого хочуть і що таких людей він взагалі не знає. Але якщо реально зателефонують то буде піпець... Порадьте що робити
Не беседовать с ними! Не идти на контакт! Не отвечать на звонки! Не понимаю.....нафиг с ними о чем то базарить?

И я сегодня получила смс о соцпрограмме, грозятся имущество, которого у меня нет раздать бедным.

Що це може бути

Вкладення

• IMG_20200120_132258_400.webp
    IMG_20200120_132258_400.webp
    81.2 Кб · Перегляди: 65
  • IMG_20200120_132134_750.webp
    IMG_20200120_132134_750.webp
    116.1 Кб · Перегляди: 81
Прислали щойно 8 днів прострочки. Подзвонять чи ні?

Вкладення

• Screenshot_2020-01-21-14-04-43-182_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-01-21-14-04-43-182_com.android.mms.webp
    21.6 Кб · Перегляди: 41
Прислали щойно 8 днів прострочки. Подзвонять чи ні?
Позвонять до всіх, кого знайдуть. Говорю з власного досвіду.
Позвонять до всіх, кого знайдуть. Говорю з власного досвіду.
Краще самі відразу попередьте рідних, що можуть звонити.

В кого таке було.
и мне прислали хрень какую-то, даже не читал. Удалил и все.

Добрый день! Подскажите, не могу зайти в ЛК кешберри, пароль помню, не пускают, попробовала востановить через ел. почту, тоже не дают. Хотела скачать договор, скрины поделать и пр..для письма в нацком. Они меня спецом туда не пускают что ли?Сегодня как раз в вайбер писал прид*рок от них, угрожал, что "работу" по мне начинает..работничег хренов.

в мене сьогодні теж аншлаг від Кешберрі
Спочатку прислали шедевр :Ваші дані підготовлені до соц програми малозабезпечених верств.В рамках виконавчого провадження частина нерухомого майна,що належить Вас може бути використана для забезпечення соц допомоги.домовтеся про сплату боргу частинами.....
Потім прийшло наступне:Приватні виконавці готові стягнути борг у будь=який час.усі витрати на стягнення оплачує боржник.Сплатіть сьогодні.щоб не розраховуватись з боргами власним та сумісним майном
:diablo:Отаке от

в мене сьогодні теж аншлаг від Кешберрі
Спочатку прислали шедевр :Ваші дані підготовлені до соц програми малозабезпечених верств.В рамках виконавчого провадження частина нерухомого майна,що належить Вас може бути використана для забезпечення соц допомоги.домовтеся про сплату боргу частинами.....
Потім прийшло наступне:Приватні виконавці готові стягнути борг у будь=який час.усі витрати на стягнення оплачує боржник.Сплатіть сьогодні.щоб не розраховуватись з боргами власним та сумісним майном
Мне прислали сегоднч
CASHBERRY за дозволом суду подасть оголошення в ЗМІ для Вашого розшуку. Сплатіть 3,325.00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0634891315

Назад
Угорі