Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня госучреждение, мобильный рабочий директора есть в интернете в доступе. Раз позворили, говорили прилично, просили передать инфу. Но директор для всех МФО меня уже уволила ?и связи со мной нет . Больше вживую не звонили, а вот робота ставили. Позавчера что меня донимали, что её. Но мв мило поговорили с начальством . Ещё иногда в вайбере пишет кто то с кешбери, спрашивает когда внесу оплатуСт
Директору тоже на моб названивают?
Вам списали до суммы тела или тело + кредит
А сколько у вас просрочки срок?Я від них включила ігнор повний щ самого початку . То самі списали до тіла ,вже місяця три в кабінеті тільки тіло кредиту просять сплатити ,навіть на 59 копійок менше ))
Щойно Кешбері прислав смс "ПІП Перевірити статус судового рішення за Вашим договором можливо за посиланням ...."
Я чомусь думала що рішення приймається по справі а не за договором. Щось не думаю що подали в суд за борг в 6 тис.
В кого таке було.
Я від них включила ігнор повний щ самого початку . То самі списали до тіла ,вже місяця три в кабінеті тільки тіло кредиту просять сплатити ,навіть на 59 копійок
! Ваші дані підготовлені до соц. програми допомоги для малозабезпечених верств. В рамках виконавчого провадження, частина нерухомого майна що належить Вам може бути використана для забезпечення соц. допомоги. Домовтеся про сплату боргу частинами Тел. 0634891315
Прислали только что,что они имеют ввиду?
А я,ржу,мeні прислали смс,що мeнe вносять в список малозабeзпeчeних осіб,і я змушeна сплатити борг????Щойно Кешбері прислав смс "ПІП Перевірити статус судового рішення за Вашим договором можливо за посиланням ...."
Я чомусь думала що рішення приймається по справі а не за договором. Щось не думаю що подали в суд за борг в 6 тис.
В кого таке було.
Аналогично мне прислали,я сначала подумала что в соц.сети будут публиковать!!А я,ржу,мeні прислали смс,що мeнe вносять в список малозабeзпeчeних осіб,і я змушeна сплатити борг????
оцe.я ржу з цього смс,дeсь ніч творили..Вчитайтeсь в нього????
В мене сьогодні аншлаг по повідомленнях від них. Спочатку прийшло щоб перевірила поштову скриньку чи не прийшло повідомлення від нотаріуса про примусове стягнення боргу з майна. А кілька хвилин назад повідомлення прислами що мої дані підготовлені для соц програми допомоги для малазабезпечених. Ото професіонали там працюють держава не дає статус малозабезпеченого а вони раз і отримали. От куди треба звертатися коли хочете потрапити в соціальну програму. Виявляється не в соцзахист треба йти а до Кешбері.А я,ржу,мeні прислали смс,що мeнe вносять в список малозабeзпeчeних осіб,і я змушeна сплатити борг????
это решение за договором, типа посмотрите мы вас пугает судом, только теперь с возможность перехода по ссылке) расслабляемся)Щойно Кешбері прислав смс "ПІП Перевірити статус судового рішення за Вашим договором можливо за посиланням ...."
В кого таке було.
Я вшоці з їхнього курячого мозку.А я,ржу,мeні прислали смс,що мeнe вносять в список малозабeзпeчeних осіб,і я змушeна сплатити борг????
Не беседовать с ними! Не идти на контакт! Не отвечать на звонки! Не понимаю.....нафиг с ними о чем то базарить?Сміх сміхом та мені якось не до сміху. Сьогодні це грьобане КЕШБЕРІ подзвонило до чоловіка. Сказали що будуть просити допомоги в родичів. Все б то нічого але назвали справді реальних родичів правда не чоловіка а чоловікового швагра. Чоловік то сказав що йому байдуже хай дзвонять до кого хочуть і що таких людей він взагалі не знає. Але якщо реально зателефонують то буде піпець... Порадьте що робити
Очередная пугалка. Приходило такое месяца 3 назадЩо це може бути
Позвонять до всіх, кого знайдуть. Говорю з власного досвіду.Прислали щойно 8 днів прострочки. Подзвонять чи ні?
Краще самі відразу попередьте рідних, що можуть звонити.Позвонять до всіх, кого знайдуть. Говорю з власного досвіду.
и мне прислали хрень какую-то, даже не читал. Удалил и все.Щойно Кешбері прислав смс "ПІП Перевірити статус судового рішення за Вашим договором можливо за посиланням ...."
В кого таке було.
Отаке отв мене сьогодні теж аншлаг від Кешберрі
Спочатку прислали шедевр :Ваші дані підготовлені до соц програми малозабезпечених верств.В рамках виконавчого провадження частина нерухомого майна,що належить Вас може бути використана для забезпечення соц допомоги.домовтеся про сплату боргу частинами.....
Потім прийшло наступне:Приватні виконавці готові стягнути борг у будь=який час.усі витрати на стягнення оплачує боржник.Сплатіть сьогодні.щоб не розраховуватись з боргами власним та сумісним майном
Мне прислали сегоднч
CASHBERRY за дозволом суду подасть оголошення в ЗМІ для Вашого розшуку. Сплатіть 3,325.00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0634891315