Олена Василівна-72
Форумчанин
- Дописи
- 60
- Реакції
- 65
- Бали
- 33
Олена Василівна-72 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якби ці колажі були з моїми фото,я навіть не переймалася б, а так людину дуже шкода і соромно перед нею.Я сама б їм і копійки не дала б,але родичі тиснуть,щоб рішала. Та нічого,ранок за вечір мудріший,до ранку може трохи розгубленість пройде і якась думка корисна на розум прийде. Дуже вже мені хочеться по судах їх затягать, та не маю такої можливості. Може ще кудись,крім Нацкомфіну та Гарячої урядової лінії можна на них написати? Я не полінуюсь і закидаю скаргами будь які інстанції,і писатиму їх не на того козла,а саме на МФО.Я не дам їм спокійно здохнути від коронавірусу!
Правильно!!! Пишите!!! Все пишите. У меня на родителей мужа такие похабные коллажи сделали сегодня (я описала все в предыдущей теме). Киберполиция реагирует и Нацполиция реагирует быстро. Одно, два заявления ничего не сделают, но если их будет тысячи, десятки тысяч - поверьте, дело будет. Полицейские сами просят писать во все инстанции, куда только можно. Их уже тоже достали эти каллы!!!!Гроші всім тварі. Не йдуть на домовки і розсилають колажі,причому колажі з родичами і шлють всим підряд без розбору.Зараз пишу і мене всю трусить.Подзвонила знайома і сказала,що розіслали колаж з нею чоловікові,свекрусі і по людях з якими вона навіть не спілкується.Ображена на мене дуже та я її й розумію,вона ні в чому не винна, коли мені потрібно було,я вказала її як контактну особу,а тепер я не можу її захистити від тих виродків.Не знаю,що робити, потрібні сили,відчуваю, що розклеююсь.Якби та тварюка попала мені в руки,я б його не задушила і не прибила б, я б його реально загризла.Нема кому й на плечі поплакатись.Я написала сьогодні на цих скотів у Нацфінком та на ГУЛ, гаряча лінія вже два моїх звернення з приводу цих скотів перенаправила до Національної поліції, але бачу, що результату нуль, бо перше звернення було ще вчора,а колажі посипались сьогодні після обіду. Якби це були мої фото,я пережила б,але я закрила свої мережі і вайбер,попередила всих,кого могла закрити мережі,але ця знайома забула про стару свою сторінк ФБ і ось.Завтра вона йде до поліції. Але як зупинити ці розсилки і як їх тварюк можна наказати.Може хтось підкаже. Мені реально потрібна Ваша підтримка.
Не согласна, что все менты крышуют, есть и те, кто с ними борется. Я, например, всегда жалуюсь на беззаконие этих контор!Менты сами их и крышуют
Не согласна, что все менты крышуют, есть и те, кто с ними борется. Я, например, всегда жалуюсь на беззаконие этих контор!Менты сами их и крышуют
А вы знаете где они сидят? Пишите, где. Я думаю, что многие к вам присоединятся!!!!ЯкКакой игнор ,если пенсионерам отсылают что они член ***** и бывшим сотрудникам ,те плачут и орут и винят(((
Мне бы приехать в тот офис да не с кем чтоб по башке дать ,все хотят денег за свои" услуги"
Останнє редагування: