Гроші всім тварі. Не йдуть на домовки і розсилають колажі,причому колажі з родичами і шлють всим підряд без розбору.Зараз пишу і мене всю трусить.Подзвонила знайома і сказала,що розіслали колаж з нею чоловікові,свекрусі і по людях з якими вона навіть не спілкується.Ображена на мене дуже та я її й розумію,вона ні в чому не винна, коли мені потрібно було,я вказала її як контактну особу,а тепер я не можу її захистити від тих виродків.Не знаю,що робити, потрібні сили,відчуваю, що розклеююсь.Якби та тварюка попала мені в руки,я б його не задушила і не прибила б, я б його реально загризла.Нема кому й на плечі поплакатись.Я написала сьогодні на цих скотів у Нацфінком та на ГУЛ, гаряча лінія вже два моїх звернення з приводу цих скотів перенаправила до Національної поліції, але бачу, що результату нуль, бо перше звернення було ще вчора,а колажі посипались сьогодні після обіду. Якби це були мої фото,я пережила б,але я закрила свої мережі і вайбер,попередила всих,кого могла закрити мережі,але ця знайома забула про стару свою сторінк ФБ і ось.Завтра вона йде до поліції. Але як зупинити ці розсилки і як їх тварюк можна наказати.Може хтось підкаже. Мені реально потрібна Ваша підтримка.