maks829
Форумчанин
- Дописи
- 755
- Реакції
- 308
- Бали
- 1013
maks829 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
СпасибоИти в управление труда где вы детские оформляли сказать что хотите перейти на другой банк вам дадут справку вы несете ее в банк вам открывают счет и дают бумажку с новым счетом ,нужно отнести ее в управление и все
Могут. Меняйте на ДР банкЯ думаю спишуть.....
У меня тоже такой глюк был. Брала одну сумму дали двойную. Тоже зарплатную в минус загнал приватНе правда!!!!!І не дизінформуйте людей!У мене розрах.карта.Одного разу я взяла кредит в чи в Кредит+ чи в ССлоан,не пам'ятаю (було минулого літа).Брала 3000 .Мені помилково перерахували двічі.Я зраділа,подумала,що глюк системи і не зрозуміють,пішла і зняла ті 6000.В особистому каб.висів борг 3000.Через деякий час прийшло повідомл.з приват,що знято 3000 і на рах.-(мінус) 3000.У мене був шок.Я ШВИДКО ПОКЛАЛА НА РАХУНОК 3000 щоб вийти в ноль.Така от історія.Так-що з зарплатної вони легесенько знімають цифру і відправляють у мінус.
У мене майкредіт і ще хтось регулярно намагалися зняти кошти з зарплатної .Я пішла у приват і змінила лише карту..Ніби потім попустило.Приходили смс про невірну операцію.
Питання: якщо мене вже продали калам,чи були такі випадки,що саме кали знімали з карти гроші?
Останнє редагування: