Карта для избежания ареста

• Автор теми Автор теми Dgagernayt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 11K
Доброго дня, не розумію от, роз'ясніть, будь ласка, наприклад, коли є декілька стягнень з зп (у розмірі до 50%) а сама зп 20тис, то як тоді це в'яжеться з 2ма мінімалками, які лищають в користування?
Це різні види стягнення.
Можливо у вас окрім офіційного доходу з якого стягується в бухгалтерії, є припустим дохід від фріланса розміром теж 20тис... то чому б з вас не стягнути їх в межах провадження.

Доброго дня, не розумію от, роз'ясніть, будь ласка, наприклад, коли є декілька стягнень з зп (у розмірі до 50%) а сама зп 20тис, то як тоді це в'яжеться з 2ма мінімалками, які лищають в користування?
Лишають на користування з карти . те що стягують з зарплати сюди не рахується

У мене ощад не блокував, соціальна картка і була зарплатна, зарплатну замінила на звичайну дебетову, користуючь норм.
У мене ощад по одномуВП заблокував,на наступний день сам розблокував,зараз по іншому ВП заблокував,вже виконавець відправив постанову на дві мінімалки, тепер невідомо скільки чекати, сьогодні була зп,вже списали((((.Картка відкрита під зарплатний проект підприємства

Ощад залишив дебетову карту, соціальну заблокував🤦‍♀️
Не знаю, чим вони керуються, можливо, блоконули ту, на яку регулярно надходження є. Хоча вони бачили, що там соціальна допомога на неї приходить🤷‍♀️

Ощад залишив дебетову карту, соціальну заблокував🤦‍♀️
Не знаю, чим вони керуються, можливо, блоконули ту, на яку регулярно надходження є. Хоча вони бачили, що там соціальна допомога на неї приходить🤷‍♀️
Їм то "до фєні" нажаль.
Вони блочать все по вимозі виконавця накласти арешт на всі наявні рахунки.
А ви потім бігайте вибирайте довідки в них же що це за рахунок і чому на нього не можно накладати арешт і надсилайте виконавцю щоб він знімав арешт.

Есть еще Глобус Банк.. виртуальная карточка. Не слышал пока, чтоб блокировали...

Будь який банк який не підключений до АСВП
Ось тред:

Ще десь був офіційний документ-список де перечислені усі підключені до АСВП банки. Не можу знайти, але пошукайте на форумі за ключовими словами "АСВП + банк" або "АСИП + банк"

З тих що особисто знаю - А-Банк, ПУМБ, Сенс Банк

А-Банк точно не реагує на запити приватних виконавців ні по інформації з рахунків, ні по арешту коштів. Ні в автоматичному режимі, ні на прямі запити надіслані особисто виконавцем. Користуйтесь

Ось тред:

Ще десь був офіційний документ-список де перечислені усі підключені до АСВП банки. Не можу знайти, але пошукайте на форумі за ключовими словами "АСВП + банк" або "АСИП + банк"

А-Банк точно не реагує на запити приватних виконавців ні по інформації з рахунків, ні по арешту коштів. Ні в автоматичному режимі, ні на прямі запити надіслані особисто виконавцем. Користуйтесь

где-то тут писали, что а-банк заблокировал, сенс тоже блокирует, а вот пумба да, ещё не слышал чтоб блокировал...
Есть еще Глобус Банк.. виртуальная карточка. Не слышал пока, чтоб блокировали...

да, есть такое, всем у кого блокировки советую и пока всё нормально...

так же ещё не слышал о блоках кредит днипро, пиреус и новапэй

Останнє редагування:
Їм то "до фєні" нажаль.
Вони блочать все по вимозі виконавця накласти арешт на всі наявні рахунки.
А ви потім бігайте вибирайте довідки в них же що це за рахунок і чому на нього не можно накладати арешт і надсилайте виконавцю щоб він знімав арешт.
Та я вже написала заяву на видатковий рахунок по зарплатній карті, виплати перевела на укрпошту. Хоча звонила їм по людськи, просила, щоб зняли блок з соціальної. Ну і ладно

Ось тред:

В мене ще Кредит агріколь також не відреагував на запит.
Приват і моно в першу чергу заблокували.

Та я вже написала заяву на видатковий рахунок по зарплатній карті, виплати перевела на укрпошту. Хоча звонила їм по людськи, просила, щоб зняли блок з соціальної. Ну і ладно
Розкажіть детальніше як ви це зробили?

Ось тред:

На жаль, спростую дане твердження.
Усі ці банки чемно відреагували на запит приватного виконавця, і все поблокували. 👍

А-Банк, щоправда, найпізніше – через добу від винесення постанови про арешт рахунків. )

Читала в темах, що ПУМБ наче не блокує, бо не підключений до АСВП, відкрила там заздалегідь картку, заради цікавості. )
Може він і не підключений, але мій виконавець 🫶 подавав туди запит сам. )

В «Креді Агріколь», до речі, не подавав.
Але в мене там рахунків все рівно немає. )

Креді вгріколь заблокував нажаль. Не швидко але рахунок ФОП і карта заблокова..

как Вы определяете, подал или нет, при отсутствие счетов там ?!
На АСВП у "доступі сторін до виконавчого провадження" можно побачити в які саме установи надсилав запити виконавець.

12.07 постанова на визначення рахунку для видаткових операцій, відправили укрпоштою,не чекала коли ощад розгляне,одразу скаргу на них в НБУ що довго розглядають,19.07 прийшла смс від ощаду що можна знімати 14200 в відділенні

как Вы определяете, подал или нет, при отсутствие счетов там ?!
На АСВП у "доступі сторін до виконавчого провадження" можно побачити в які саме установи надсилав запити виконавець.

Саме так, читала запити виконавця на АСВП. У документі є перелік банків.

Саме так, читала запити виконавця на АСВП. У документі є перелік банків.

это где-то тут https://nais.gov.ua

или можно ссылочку плз ?

Назад
Угорі