Каморка 0pusa.

• Автор теми Автор теми 0pus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3K
  • Перегляди Перегляди 37K
Злостная кредиторша, подошла к лотку с трусами, голубь на трусы насрал,мы с продавщицей в шоке,напредсказуй мне наличкой, а не какашками

Leona, Заговір на залучення грошей

Вам знадобляться несправжні паперові гроші, роздруковані або придбані в магазині сувенірів. Візьміть шпильку золотого кольору, покладіть її в святу воду на кілька хвилин, а потім проколіть нею максимально можливу кількість купюр. Важливо, щоб шпилька застебнулася. Проговоріть слова ритуалу:“ Шпилька гостра та спритна, грошики знайшла, собі прибрала. Міцно в них вчепилася, до мене з прибутком повернулася”. Цей амулет, що притягує гроші, необхідно покласти поруч зі справжніми купюрами, щоб енергетика грошей передавалась талісману. Його можна носити з собою або покласти в місце, де ви зберігаєте свої заощадження.
Мужика к стоматологу или Мишу??

Leona, Заговір на залучення грошей

Вам знадобляться несправжні паперові гроші, роздруковані або придбані в магазині сувенірів. Візьміть шпильку золотого кольору, покладіть її в святу воду на кілька хвилин, а потім проколіть нею максимально можливу кількість купюр. Важливо, щоб шпилька застебнулася. Проговоріть слова ритуалу:“ Шпилька гостра та спритна, грошики знайшла, собі прибрала. Міцно в них вчепилася, до мене з прибутком повернулася”. Цей амулет, що притягує гроші, необхідно покласти поруч зі справжніми купюрами, щоб енергетика грошей передавалась талісману. Його можна носити з собою або покласти в місце, де ви зберігаєте свої заощадження.
Трусы красные на люстру ещё закинь. Симорон называется.

Я ж говорила, что они без Милочки загнутся)
Та да,я там империю создала за 18 лет,и подчиненные мои,ай золотые люди,в знак протеста на работу не вышли)
Открывай свою фирму, пусть загнутся.
Нет стартового,а кредит не дают.

Назад
Угорі