Какие МФО сейчас не проверяют КИ?

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Не думала, что буду создавать такую тему.. с 2018 года не брала ничего. хотя тогда дали 2 мфо с просрочками.. Сейчас они расплодились, как кролики..КТО не проверяет КИ?? Срочно нужно взять некую сумму
Вы же некоторое время назад уже создавали подобную тему, там Вам все написали.

Що таке абонентська скринька? Як писати листа як відправляти через яку пошту? Буду дуже вдячна за відповідь)

Що таке абонентська скринька? Як писати листа як відправляти через яку пошту? Буду дуже вдячна за відповідь)
Вы,что вчерашняя?Точно-сегодняшняя,ну,извините,Вы у под воп*... .ом?!

Не думала, что буду создавать такую тему.. с 2018 года не брала ничего. хотя тогда дали 2 мфо с просрочками.. Сейчас они расплодились, как кролики..КТО не проверяет КИ?? Срочно нужно взять некую сумму
Краще позичте у людей якщо сильно треба.. не влазьте

Що таке абонентська скринька? Як писати листа як відправляти через яку пошту? Буду дуже вдячна за відповідь):
Иннп:извините,но Вы новый член нашей "семьи",мы в Вас не уверены,докажите,что Вы с нами???!

Иннп:извините,но Вы новый член нашей "семьи",мы в Вас не уверены,докажите,что Вы с нами???!
Яким чином? Можу так чи по іншому потрібно? В мене 6 мфо відкритих і я не знаю, що робити... 24 дні просрочки, тіло складалося з 13.500 а зараз 26.000 дали 3 дні на погашення(сьогодні цей третій день) ну не маю я зараз таку суму щоб оплатити.... вже просто не знаю, що робити, нерви вже просто переходять на погані думки...
Вы,что вчерашняя?Точно-сегодняшняя,ну,извините,Вы у под воп*... .ом?!
Я дійсно не можу зрозуміти.. я ж не знаю бо ще не зтикалася з таким все гасила вчасно... а зараз..

Вкладення

• 6022827E-288D-4037-8C2C-B68864B7F59E.webp
    6022827E-288D-4037-8C2C-B68864B7F59E.webp
    32 Кб · Перегляди: 30
Назад
Угорі