Щоденник Кактусовий_щоденник

• Автор теми Автор теми Kaktusyatko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 3K
І ще таке питання маю - лист вимога чинний лише якщо він відправлений як рекомендований лист, через укрпошту.
Бо мені вже ці листи і на емейл приходять, і в деякі кабінети заходжу а там - ознайомтесь жі змінами в договорі, і поки не натиснеш що ознайомлена - не можеш нічого подивитись.
Мені цікаво - от такі вибрики на сайтах якусь силу мають? Чи тільки рекомендований лист брати до уваги?

Тенго,Миллион и все остальные закрывали? Не звонят близким?
Ще не закривала, ну в мене близькі в курсі, всі в режимі сніжинка. Чекаю по тенго-панго-мілоан-аміго пропозицій, вже пішли за тіло +3000, за тіло + 2000.

Так, санкредіт активізувалися капець як, до судове, в суд, до суду. Це тому що старфін оплатила цього місяця вже мабуть, ну і ці вирішили не відставати.
Вже лякалки смс - до суду, буде пізно.
Перейшла в кабінет - якщо закриєте від тіло+400 до 19.01 то товариство простить борг.
Ну блін а конкретна сума яка? А гарантійний лист де? Ні чату, нічого. Хто знає як з ними звʼязуватися?

І зараз в телеграм пише якась Надія Дідок. Тра-та-та, ви брали гроші з шахрайською метою? Ви не виходитена звʼязок!! Суди-виконавче!!! Дзвінки ьреьім особам.
Питаю хто ви? З якої компанії?
Вона мені кидає якесь посилання незрозуміле - ознайомтесь.
Ага щас!
Ну мене санкредіт таким лякали в 1-2 місяць протермінування, зараз на 4 місяць пропонують тіло ,але коштів немає.
Суд , виконавче , і стягнення з усіх карток, що не буде грошей на хліб їхня основна лякала)))
Наприклад треба та легко кредит відсилали такий анекдот на 60 день протермінування, а на 90 пропонували майже тіло))))

Вкладення

• Screenshot_2026-01-19-20-14-16-632_org.telegram.messenger-edit.webp
    Screenshot_2026-01-19-20-14-16-632_org.telegram.messenger-edit.webp
    138.8 Кб · Перегляди: 6
Ну мене санкредіт таким лякали в 1-2 місяць протермінування, зараз на 4 місяць пропонують тіло ,але коштів немає.
Суд , виконавче , і стягнення з усіх карток, що не буде грошей на хліб їхня основна лякала)))
Наприклад треба та легко кредит відсилали такий анекдот на 60 день протермінування, а на 90 пропонували майже тіло))))
А його не Денис звати? Мені 1 в 1 таке присилали ахах

Слухайте, а хтось дивиться взагалі стан досудових розслідувань у реєстрі чи ніт?

Слухайте, а хтось дивиться взагалі стан досудових розслідувань у реєстрі чи ніт?
ви собі це як уявляєте?

по боргам мфо кримінальну справу відкрити хочуть?
ніби на форумі не перший день, а переживаєте за шось незрозуміле, немає ніякого розслідування, ви не людину вбили, а не сплатили платіж по кредиту

ви собі це як уявляєте?

по боргам мфо кримінальну справу відкрити хочуть?
ніби на форумі не перший день, а переживаєте за шось незрозуміле, немає ніякого розслідування, ви не людину вбили, а не сплатили платіж по кредиту
А чому не може бути досудового розслідування по таким справам?
Я не в курсі які розслідування бувають.
А з приводу реєстру - так є реєстр досудових розслідувань і ніби то в нього можуть зайти люди з ключем.

А чому не може бути досудового розслідування по таким справам?
Я не в курсі які розслідування бувають.
А з приводу реєстру - так є реєстр досудових розслідувань і ніби то в нього можуть зайти люди з ключем.
Бо це цивільна справа і там немає др
Досудове розслідування (ДР) в Україні — це стадія кримінального провадження, що починається із внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) і триває до передачі справи до суду або закриття провадження, під час якої слідчі органи (поліція, прокуратура) збирають докази, встановлюють обставини правопорушення та винних осіб. ДР має дві форми: дізнання (для кримінальних проступків) та досудове слідство (для злочинів).

Бо це цивільна справа і там немає др
Досудове розслідування (ДР) в Україні — це стадія кримінального провадження, що починається із внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) і триває до передачі справи до суду або закриття провадження, під час якої слідчі органи (поліція, прокуратура) збирають докази, встановлюють обставини правопорушення та винних осіб. ДР має дві форми: дізнання (для кримінальних проступків) та досудове слідство (для злочинів).
Дякую за таку докладну відповідь. Тепер зрозуміла)

Всім привіт, ну що, апдейт.
Закрила вже на сьогодні старфін і санкредіт, з гарантійним і довідками про відсутність заборгованості.
Тепер всі пишуть-пишуть лякають.
Лінеура (Credit 7) надаслала лист-вимогу рекомендованим. от мені цікаво - цей лист має силу чи ніт? Бо треба буде викласти 30000,00
І ще питання - FINX пишуть смс що готові закрити менше ніж за тіло, за 18000 (тіло 26500) але протягом двох днів інакше - суд.
І от мені цікаво - чи можна домовитись з ними на пізнішу оплату, чи дійсно подають в суд після такої пропозиції (бо менше ніж за тіло). Чи просто наприклад не відповідати, а написати в 10х числах коли дадуть зп і оплатити тільки якщо 18000

Ось така еволюція смс від фінх ( Кредітплюс)

Вкладення

• IMG_6317.webp
    IMG_6317.webp
    70.6 Кб · Перегляди: 4
Всім привіт, ну що, апдейт.
Закрила вже на сьогодні старфін і санкредіт, з гарантійним і довідками про відсутність заборгованості.
Тепер всі пишуть-пишуть лякають.
Лінеура (Credit 7) надаслала лист-вимогу рекомендованим. от мені цікаво - цей лист має силу чи ніт? Бо треба буде викласти 30000,00
І ще питання - FINX пишуть смс що готові закрити менше ніж за тіло, за 18000 (тіло 26500) але протягом двох днів інакше - суд.
І от мені цікаво - чи можна домовитись з ними на пізнішу оплату, чи дійсно подають в суд після такої пропозиції (бо менше ніж за тіло). Чи просто наприклад не відповідати, а написати в 10х числах коли дадуть зп і оплатити тільки якщо 18000

Ось така еволюція смс від фінх ( Кредітплюс)
А на якому терміні у вас пішли подібні пропозиції від фін х?

Та там з 10.12 прострочка

Незрозуміло зараз було…
Невдалий жарт про термін заборгованості в порівнянні з вагітністю, де суд переважно з 9-го місяця, а такі погрози це перші місяці протермінування, вибачте за не дуже коректне порівняння

Невдалий жарт про термін заборгованості в порівнянні з вагітністю, де суд переважно з 9-го місяця, а такі погрози це перші місяці протермінування, вибачте за не дуже коректне порівняння
Дійсно нагадує)) дякую що пояснили).
Ну що ж, подивимось що вони щавтра напишуть.

Всім приуіт, черговий апдейт. Ну що, грошей нема, чекаю на зп, всі пишуть вмовляють-лякають-пропонують неймовірні знижки (наприклад з 5000 тіла оплатити чи то 27000 чи щось таке 😂).
Чисто для настрою кидаю шедевр від кріпсі 😂😂 от хто нам світло вимикає.

Вкладення

• IMG_6327.webp
    IMG_6327.webp
    110.4 Кб · Перегляди: 1
Всім приуіт, черговий апдейт. Ну що, грошей нема, чекаю на зп, всі пишуть вмовляють-лякають-пропонують неймовірні знижки (наприклад з 5000 тіла оплатити чи то 27000 чи щось таке 😂).
Це точно шедевр )))) Виявляється мій район теж вимикають через мене)))

Вкладення

• Screenshot_2026-02-07-16-59-48-032_org.telegram.messenger-edit.webp
    Screenshot_2026-02-07-16-59-48-032_org.telegram.messenger-edit.webp
    167.9 Кб · Перегляди: 1
Це точно шедевр )))) Виявляється мій район теж вимикають через мене)))
Аж образливо, що мені кидають стандартний текст про розсилку 120 ослбам з оточення, а не так романтично-поєтично пишуть

Можливо і до Дня Св. Валентина щось романтичне згенерять)

Назад
Угорі