Щоденник Кактусовий_щоденник

• Автор теми Автор теми Kaktusyatko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 4K
Дякую, виявилося що я про оточення думала гірше ніж насправді. Ніхто не кинув а навпаки, підтримали.
Ну то поки що, і може Вам пощастило. У моєму випадку, я про родичів думала краще, ніж виявилося насправді

Ну то поки що, і може Вам пощастило. У моєму випадку, я про родичів думала краще, ніж виявилося насправді
Та ні, ніби все норм. Нерви звісно що є але я думала взагалі звʼязок з родиною втрачу.

А зо у вас сталося із родичами?

Всім привіт, сьогодні натрапила на форум, читала-читала і зрозуміла що треба теж створити щоденник.
Потрібно мені мати місце де я все-все зведу докупи та і мене трохи заспокоює те, що я не єдина людина з подібною ситуацією.
Ситуація в мене досить важка.
Борги в 5 банках, приблизно 42 мфо (ще перерахую), кріпта (і біткапітал і кріпсі) і ще і квартира під заставою.
Звісно що це все відбулося не за місяць-два, а за кілька років бо сильно хворіла і не могла працювати. Намагалася повернутися до старої професії але я просто не можу її робити більше, обʼєктивно не витягую. Плюс там стали платити все менше і менше. Зараз нарешті міняю професію, проходжу навчання, подобається. І сподіваюсь що мене візьмуть туди на роботу.
Паралельно ще намагаюсь щось робити на апворку але дуже туго йде.
Ок, ліричний відступ закінчився і йдемо до справи. Пишу це більше для себе, але якщо будуть питання як так набралася то - в банках брала кредити коли не було що їсти і треба було купувати хоч якісь ліки. А мфо звісно як у багатьох, - береш щоб закрити оплату відсотків.
Отже на сьогодні я маю загальний борг у 700000+тисяч (це і банки і мфо з%).
Загальний борг за тілом порахую пізніше сьогодні бо там вже тре ексель)))
Плюс ще дві позики в крипті :
Bitcapital та кріпсі.
І ще договір позики під заставу квартири 🫣.
І я одразу прошу - будь-ласка, не треба писати і питати «як так вийшло?» - борги це не зніме а нерви не безкінечні)

Rocketmoney т.7500
Aerocash
Superium
Cashpoint
Ranok

Finbert
Kashtan
Mr. Credit
Alexcredit
Єваcash

Tengo
Pango
Miloan
Amigo
Monto

ClickCredit
Selfiecredit
CreditPlus
Suncredit
Limoncredit

Єгроші
Швидкогроші
Бізпозика
Кредиткаса
Mycredit

LoviLave
Turbogroshi
Microcash
Novycredity
Sos credit

Prosticredit
Trebacredit
Cashtancredit
Starfin
Lehkocredit

Sloncredit
Credit 7
Moneyveo
Beecredit
FinX

стовідсотково я щось забула, але коли дадуть світло - полізу в убкі.

План наразі такий - хоча б все виписати і передивитися які мфо найкусючіші.
І складати план що закривати першим.
І шукати фріланс.
Це все звісно сумно але сподіваюсь що я вигрібу.
Добрий день,в мене справи набагато гірші, потихеньку віддаю все.Зайшов в кредитну історію статистика вражає))

Вкладення

• Screenshot_20251215-191229.webp
    Screenshot_20251215-191229.webp
    30.8 Кб · Перегляди: 69
А зо у вас сталося із родичами?
Якщо коротко, у нас обтяжена генетика в кожному поколінні. Для них цей факт неприйнятний. І я для них "придумала собі хворобу, понабиралась боргів, сама дурна винувата". Ага, от тільки хвороба у мене генетична, у найгірші часи мої кредити проїдали всією сімейною, в по ВП я плачу сама.

Добрий день,в мене справи набагато гірші, потихеньку віддаю все.Зайшов в кредитну історію статистика вражає))
Ви молодець!!! Все у вас вийде! А кредитна історія - боже, мрію зо все закрию, все всім віддам і забуду це все як страшний сон. А як ви поділили то все і потихеньку віддаєте? У вас був адвокат чи арбітражний керуючий чи якось по-іншому? Якщо не секрет, звісно

Якщо коротко, у нас обтяжена генетика в кожному поколінні. Для них цей факт неприйнятний. І я для них "придумала собі хворобу, понабиралась боргів, сама дурна винувата". Ага, от тільки хвороба у мене генетична, у найгірші часи мої кредити проїдали всією сімейною, в по ВП я плачу сама.
Дуже вам співчуваю(((

Kaktusyatko кудись вдалось просунутися з закриттям?
Так, потихеньку закриваю. Але звісно що тиснуть. Он старфін пише що подасть до суду. А сьогодні є пропозиція закрити за тіло+300.
Ну от і думаю чи то вони про суд серйозно чи ніт? Бо прострочення 16 днів 🤷🏻‍♀️

Дякую, все більш-менш. Важко звісно але потихеньку закриваю то все.

Вже почалися прострочення по місяцю, родина і родичі в курсі, всі в режимі «сніжинка». З квартири довелося зʼїхати і здавати, але це навіть і добре - дівчинка ніби нормальна, а я із родиною і разом легше і не так тоскно. Собаня - щаслива що є компанія та і взагалі, зараз якось легше разом.
Покінчу з боргами і буду заміж виходити бо скіко ж можна 😁, треба комусь качечку готувать і налисники))
Насправді важко але тримаюсь, багато працюю і шукаю ще другий підробіток. Коротше якось воно буде, головне мені тепер суди не пропустити 😒

Останнє редагування:
Покінчу з боргами і буду заміж виходити бо скіко ж можна 😁, треба комусь качечку готувать і налисники))
Може хтось буде такий, що на борги заплющить очі, а ще й допоможе закрити. Все може бути, дива трапляються)

Може хтось буде такий, що на борги заплющить очі, а ще й допоможе закрити. Все може бути, дива трапляються)
Мені б скоріше того хто не дасть в нові влізти)) але так, з моралістом жити точно не зможу)

Мені б скоріше того хто не дасть в нові влізти)) але так, з моралістом жити точно не зможу)
Це і без хлопця можна оформити
На убках статус контроль добавити туди, маму тата і нехай їм також приходить звіти з вашої кі, та вся інформація
Захочете взяти - вони це помітять

Ну що, невеликий апдейт. Credit7 (Лінеура) прислали лист-вимогу.
Цікаво хтось від них вже такий лист отримував? Що робить? Куди бечь?
Там тіло велике і зараз хочуть закрити за тіло +6000. Таких грошей нема наразі, але і в суд йти не хочеться.
Потребую допомоги і порад)

Ось який лист щастя прийшов.
Тепер питання - це серйозно, тобто готуватися до суду і бігом шукати гроші (не знаю де) чи так, лякалка?
Бо знайшла відповіді по листам загалом але не credit7.
Буду вдячна якщо хтось відпише хто з ними мав справу

Вкладення

• IMG_6305.webp
    IMG_6305.webp
    298.2 Кб · Перегляди: 12
Останнє редагування:
Ну що, невеликий апдейт. Credit7 (Лінеура) прислали лист-вимогу.
Цікаво хтось від них вже такий лист отримував? Що робить? Куди бечь?
Там тіло велике і зараз хочуть закрити за тіло +6000. Таких грошей нема наразі, але і в суд йти не хочеться.
Потребую допомоги і порад)

Ось який лист щастя прийшов.
Тепер питання - це серйозно, тобто готуватися до суду і бігом шукати гроші (не знаю де) чи так, лякалка?
Бо знайшла відповіді по листам загалом але не credit7.
Буду вдячна якщо хтось відпише хто з ними мав справу
Лякала, в мене колекція таких листів , навіть паперових, з вимогами , досудовим, та останніми лояльними пропозиціями, за місяць другий запропонують тіло

Лякала, в мене колекція таких листів , навіть паперових, з вимогами , досудовим, та останніми лояльними пропозиціями, за місяць другий запропонують тіло
Дякую дуже, стало трошки легше)
Цікаво, а на що взагалі звертати увагу (в інших мфо ) в переписках? Що сприймати серйозно? Ну тобто як я розумію перед власне позовом до суду має бути якесь повідомлення чи лист рекомендований? Не хочу пропустити позов, рішення.
Чи перевіряємо по дії, судовій владі, в реєстрі боржників? В нас же нема реєстру досудових рішень? Чи є?

Дякую дуже, стало трошки легше)
Цікаво, а на що взагалі звертати увагу (в інших мфо ) в переписках? Що сприймати серйозно? Ну тобто як я розумію перед власне позовом до суду має бути якесь повідомлення чи лист рекомендований? Не хочу пропустити позов, рішення.
Чи перевіряємо по дії, судовій владі, в реєстрі боржників? В нас же нема реєстру досудових рішень? Чи є?
Поки в цьому я не компетентний , з мого великого списку МФО та банків з протермінуванням в 4 місяці ще жодного позову, також в очікуванні цього досвіду - рекомендований лист, судова влада, Дія, думаю пропустити важко буде, головне не ігнорувати суд

Слухайте, а от цікаво, у єдиний реєстр досудових розслідувань звичайні люди зайти можуть? Мій кеп чомусь не приймає.

Так, санкредіт активізувалися капець як, до судове, в суд, до суду. Це тому що старфін оплатила цього місяця вже мабуть, ну і ці вирішили не відставати.
Вже лякалки смс - до суду, буде пізно.
Перейшла в кабінет - якщо закриєте від тіло+400 до 19.01 то товариство простить борг.
Ну блін а конкретна сума яка? А гарантійний лист де? Ні чату, нічого. Хто знає як з ними звʼязуватися?

І зараз в телеграм пише якась Надія Дідок. Тра-та-та, ви брали гроші з шахрайською метою? Ви не виходитена звʼязок!! Суди-виконавче!!! Дзвінки ьреьім особам.
Питаю хто ви? З якої компанії?
Вона мені кидає якесь посилання незрозуміле - ознайомтесь.
Ага щас!

Останнє редагування:
Назад
Угорі