Как ведет себя Кредит Плюс?

А що Ви їм писали? Повинні відповісти не пізніше, ніж через 30 дн
по нерозголоску своїх персональних даних про списання відсотків і штрафів і так далі, юрист писав я відправляла
Симку не пробовали менять, тогда и смс "страшные " не приходят и разная швал* не звонит!
Ці щурі всіх понаходять

по нерозголоску своїх персональних даних про списання відсотків і штрафів і так далі, юрист писав я відправляла
То чого ж Ви аж так переживаєте, якщо вже і з юристом працюєте?! Він же Вам напевно пояснив, що боятись нічого?

Симку не пробовали менять, тогда и смс "страшные " не приходят и разная швал* не звонит!
Ці щурі всіх понаходять
То чого ж Ви аж так переживаєте, якщо вже і з юристом працюєте?! Він же Вам напевно пояснив, що боятись нічого?
ну да обяснив і пішов у отпуск а мені від цих листів не холодно не жарко, тільки шарами як з цепка зірвались

Анжела, это Вы говорите что меня никто не ищет. Дай Бог чтоб не тискали, откуда Вы знаете, что не ищут? Тело кредита 1500, перед этим два-три раза вовремя делала пролонгации, надо было пролонгировать с 05,12 сего года. Звонили моему контактному лицу, сказали что она будет платить. Они сказали, что если я подам на них в суд, то проиграю. Чтоб я искала деньги или заложила что то в ломбард
Елементарные методы психологического давления.Тело 1500?Смешно....Расход на бензин даже не покроет.У меня тело 10000-и пусть они нервничаю .

тільки шарами як з цепка зірвались
Конечно вы ж им показали что боитесь и готовы платить как только будут деньги, вот они и дальше будут на вас давить. У меня на сегодняшний день кредит + насчитали больше 30К долга предлагают списание до 21к, но благополучно идут на...й!!!

Ці щурі всіх понаходять

ну да обяснив і пішов у отпуск а мені від цих листів не холодно не жарко, тільки шарами як з цепка зірвались
Чим менше Ви будете звертати на них увагу і реагувати, тим менше вони будуть Вам надокучати. Змиріться з ситуацією і візьміть себе нарешті в руки. Попередьте оточення про можливі дзвінки шахраїв, найріднішим і собі змініть сімки.

Чим менше Ви будете звертати на них увагу і реагувати, тим менше вони будуть Вам надокучати. Змиріться з ситуацією і візьміть себе нарешті в руки. Попередьте оточення про можливі дзвінки шахраїв, найріднішим і собі змініть сімки

Я уже стільки читаю про вашу паніку,що хочеться написати"знімать труси і бігать"я вибачаюсь,но мені уже просто смішно.Вас цілий форум заспокоює.
я така людина шизанута все сприймаю всерйоз особливого їхні пугалки про обзвони усіх кого знаю і незнаю

я така людина шизанута все сприймаю всерйоз особливого їхні пугалки про обзвони усіх кого знаю і незнаю
Ну обзвонять і що з того?! Якби Вам за когось із знайомих подзвонили як би Ви відреагували?

Ви знаєте якби помогло зняла і бігала може справку в дурці дали, а з дурачків спрос маленький

Есть один метод...
a9c1e8734ae2317f387f02115b5346cb.webp

Схожі теми

Назад
Угорі