Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У вас зразок листа?Просрочка была больше месяца, звонили контактным и родственникам + смс. С 2400 грн набежало около 7500 грн. Написал оф. письмо с обращением о списании штрафов, процентов и реструктуризации.
После получения письма, позвонили и предложили оплатить тело и процент за пользование
Всем Доброго времени суток, мало инфы на форуме по поводу этого мфо, интересует как они пытаются взыскать долг, какими методами, и можно ли с ними договориться о списании, и вот еще сообщение в вайбер прислали только что: УВАГА РОЗШУК!!! Ваш договір внесено в маршрутний лист. ЗАПЛАНОВАНО виїзд за адресою реєстрації/проживання/роботи для повного погашення боргу. Паспорт, код та квитанцію про оплату мати при собі. Попередьте родичів та сусудів.
Я очень надеюсь что это очередная пугалка...
P.S. просрочка чуть меньше месяца..
[/QUOTE
Меня они продали "Довире и Гаранти "через год просрочки
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, как и куда Вы делали запрос.Ніхто з ними не домовлявся, відправили запит просто.
через скільки часу вони відповідають 22 грудня відправила на їх юр адресу заказним письмо ні отвєта ні привєтаНе было никаких визитов, да, на Юр адрес
Немає 100% гарантії,що вам хтось відповість.через скільки часу вони відповідають 22 грудня відправила на їх юр адресу заказним письмо ні отвєта ні привєта
і що робитьНемає 100% гарантії,що вам хтось відповість.
Ви мене вибачте,но мені уже хочеться вам відповісти не зовсім гарно?Да забудьте ви за ці МФО хоч на свята.Невже вам подобається самій себе згризати з середини?і що робить
як про них забути як що вони є і всі простроченіВи мене вибачте,но мені уже хочеться вам відповісти не зовсім гарно?Да забудьте ви за ці МФО хоч на свята.Невже вам подобається самій себе згризати з середини?
ну милочка пора уже осознать что все приехали!!!!!!!!!! и жить обычной жизнью!!!!!!!!!!!!!як про них забути як що вони є і всі прострочені
У мене їх 18 .завтра по першому МФО уже рівно 1 рік прострочки.І ви знаєте нічого не змінилось,абсолютно.Трохи відредагувала своє життя,прибрала лишнє,знайшла нове?Зайнялась власною справою.І навчилась за себе постояти.Ніякі дзвінки,смс і листи не варті,щоб на них тратити свої нерви і час.Змініть хід своїх думок,відпустіть ситуацію.як про них забути як що вони є і всі прострочені
Забить на них ×уй!!И перестать биться в панике и истерике! Вам уже писали что люди годами живут с просрочками и ничего страшного.і що робить
можливо їх не так пресують, соскредіт добрався до родичів, але там пальця наклади по лікоть відкусятьЗабить на них ×уй!!И перестать биться в панике и истерике! Вам уже писали что люди годами живут с просрочками и ничего страшного.
Как Вас пресують? ?можливо їх не так пресують, соскредіт добрався до родичів, але там пальця наклади по лікоть відкусять
Як це нічого ... бабло перестало вилітати в прірву.У мене їх 18 .завтра по першому МФО уже рівно 1 рік прострочки.І ви знаєте нічого не змінилось,абсолютно.
Как Вас пресують?
для мене їхні смс це вже капець, понімаю що це пугалка але як телефон кляпне що прийшло письмо султана зрив головного мозку з разу захожу на форум і себе успокоююКак Вас пресують? ?
Симку не пробовали менять, тогда и смс "страшные " не приходят и разная швал* не звонит!для мене їхні смс це вже капець, понімаю що це пугалка але як телефон кляпне що прийшло письмо султана зрив головного мозку з разу захожу на форум і себе успокоюю
А що Ви їм писали? Повинні відповісти не пізніше, ніж через 30 днчерез скільки часу вони відповідають 22 грудня відправила на їх юр адресу заказним письмо ні отвєта ні привєта