как у меня дела с 50+ мфо

• Автор теми Автор теми Влад*
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А гроші всім сильно потріпали нерви?

якщо Ви в мене запитували,то скажу не дуже. Декілька дзвінків,2 листи додому, всі свої страшилки вони пишуть у Вайбері або в соцмережах,а там мене нема. Як отримала листа з Нацкому,дзвонив їх спец,відіслала йому листа по емейл приблизно через тиждень оплатила пару сотень по реституції і все,закрили кредит

Vladislavische_, я вирішила їх не рахувати,щоб волосся не ставало дибом,сума тіла приблизно 150000.Зараз з тими,що тіло закрите пролонгаціями,працюю з юристом,який результат буде,ще не знаю.Були дзвінки мені,родичам,на роботу,листи сусідам і начальнику додому.Вайбера немаю,то пopнушку нема куди слати,контактному пробували скинути,вона їх заблочила.Найкращий варіант їх ігнорити,спочатку також з ними говорила,але марно,потім забила.Писала в Нацком на 7 МФО,позитивний результат лише по Гроші Всім,а по інших плати 3 тіла і буде тобі щастя,дзвонила то сказали навіщо ви в них брали.. так що думайте чи писати.Маю підозри,що Форза зараз активно подає в суд на тих хто писав в Нацком,щоб визнати договір дійсним і стягнути борг,в мене в них 4,5 міс просрочки -поки що тиша,пару смс і дзвінки.Соцмережі видалені та й до МФО була параноїком всюди шифрувалась,то знайшли родичів лише по прописці ну і номер роботи сама вказувала, а так навіть чоловіка не виявили.....параноя мені пригодилась:ahaha::ahaha::ahaha:
якщо Ви в мене запитували,то скажу не дуже. Декілька дзвінків,2 листи додому, всі свої страшилки вони пишуть у Вайбері або в соцмережах,а там мене нема. Як отримала листа з Нацкому,дзвонив їх спец,відіслала йому листа по емейл приблизно через тиждень оплатила пару сотень по реституції і все,закрили кредит
Так,Вам)дякую)А батьків теж в соц мережах повидаляти потрібно напевно,але фото там немає.Читала,що можуть зробити усіляке...А Ви пролонгаціі робили у них?

пролонгаціями я тіло майже виплатила, Слава Богу мої батьки з інтернетом не дружать,а на рахунок фото то і сама завжди проти була виставляння напоказ свого життя в соцмережах,в них лише моє фото з паспортом

Господи, зачем вы им вообще что-то платите?
Симку поменяли, и все дела.

А какое письмо вы отправили по реституции. Можете скинуть образец в ЛС?

ttt, а как долго в этом варитесь?) я только месяц почти и пока что все ограничивается звонками родычам) а у меня в день по 100 пропущеных

ttt, а как долго в этом варитесь?) я только месяц почти и пока что все ограничивается звонками родычам) а у меня в день по 100 пропущеных

У мене ситуація така ж, тільки я блокую ті номера, тому от за сьогодні наприклал лише 3 пропущених незнайомих.

А стоп.

Телефонують, тобто пробують телефонувати лише мені, про родичів я не вкурсі)

sun1305, у нас с женой на двоих 54 мфо приблизительно) половина в просрочках. Швидкогроши самые активные) и маме и сестре и жене и даже другу и одной бывшей сотруднице дозвонились)

а вам мало

а вам мало еще, 50 - это не предел. Люди с 5-10 с трудом решают, а вы 50+ Хочется всю жизнь калов слушать?
Многим кажется что 10, 20 то ж и 50 А разница ойой как существеннна

Олечка, ну по звонкам действительно существена. даже не знаю, я уже лично потерялся в названиях этих будок. в которых пошли просрочки

а мои что то молчат...аж страшно..вообще никто не звонит

Олечка, ну по звонкам действительно существена. даже не знаю, я уже лично потерялся в названиях этих будок. в которых пошли просрочки
Существенно скажу чесно когда меньше звонков хоть вичеслять можно кто звонил и запоминать кто что говорил У меня просто так случилось что 52мфо семьи вийшло на просрочку в течении одной недели не по очереди... Криша ехала я старалась от всех брать трубку чтоб родним меньше звонили.

У меня сын набрался кредитов. Что такое нацком?

а мои что то молчат...аж страшно..вообще никто не звонит
И у меня молчат только в моем случае узнаю каждий день кому куда и в какую область позвонили чтоб рассказать о долгах)) Я радовалась что звонков мало а ето просто они на меня обидились...

У меня сын набрался кредитов. Что такое нацком?
орган который регулирует деятельность МФО
И у меня молчат только в моем случае узнаю каждий день кому куда и в какую область позвонили чтоб рассказать о долгах)) Я радовалась что звонков мало а ето просто они на меня обидились...
мне пока такая информация не поступала от знакомых

орган который регулирует деятельность МФО

мне пока такая информация не поступала от знакомых
А мне дзвонят по 100 раз в день,то я установила программу черный список,то только уведомление приходят что звонили,смс присылают что подают на выездную службу если я не погошу в течение двух часов,досех пор едут,дозвонили маме но мама их послала,хоть она ничего не знает,мужу дзвонили ну и писали мне Вайбер и cyku скидовали фотки с контакте моих родственников,ивсё угрожают что будут соседям дзвонить и так далее

А мне дзвонят по 100 раз в день,то я установила программу черный список,то только уведомление приходят что звонили,смс присылают что подают на выездную службу если я не погошу в течение двух часов,досех пор едут,дозвонили маме но мама их послала,хоть она ничего не знает,мужу дзвонили ну и писали мне Вайбер и cyku скидовали фотки с контакте моих родственников,ивсё угрожают что будут соседям дзвонить и так далее
сочувствую..держитесь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі