Как сейчас ведут себя е гроши в просрочке

• Автор теми Автор теми O272444721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 215
  • Перегляди Перегляди 19K
Хотел спросить смотрите брал у них 3500 насчитали 10100 сейчас предлагают за 5900 хорошее предложение или ждать?

Добрый день как ведут себя е гроши в просрочке когда начинают обзвон завтра выхожу на просрочку хотел услышать свежие мысли по по воду них
Добрий день!
Компанія "Є ГРОШІ ",
Ваш Договір передано до Відділу по роботі з проблемною заборгованістю,
спеціаліст Шевченко Микола.

Чому 24 днів Ви ухиляєтесь від оплати?
Тривалий час ігноруєте звернення від Компанії, не вирішуєте проблемне питання, утримуєте кошти Компанії незаконно!
Добрий день!
Компанія "Є ГРОШІ ",

Тривалий час ігноруєте звернення від Компанії, не вирішуєте проблемне питання, утримуєте кошти Компанії незаконно!
Сьогодні таку смс прислали

Добрий день!
Компанія "Є ГРОШІ ",

Сьогодні таку смс прислали
Грозный спам его ещё много будет, но учтите что где то через месяц продадут в кредитпроминвест там немного проще договорится на нормальных условиях

Добрый день как ведут себя е гроши в просрочке когда начинают обзвон завтра выхожу на просрочку хотел услышать свежие мысли по по воду них
Добрый день , можно узнать , обзванивали ли ваших ? У меня завтра просрочка ..я платила только за услуги кредита ..он у меня на 360 дней.. но на данный момент просто нечем заплатить ..решили вы с ними ?

Добрый день , можно узнать , обзванивали ли ваших ? У меня завтра просрочка ..я платила только за услуги кредита ..он у меня на 360 дней.. но на данный момент просто нечем заплатить ..решили вы с ними ?
Добрый нет 20 день просрочки не звонили не кому

Е-гроши сейчас как то меньше стали родственникам звонить они просто насчитают солидную сумму и продают дальше в кредитпроминвест а уже с ними можно договариваться на нормальные условия закрытия

У мене день на 4й день послали дзвонити мамi
Е-гроши сейчас как то меньше стали родственникам звонить они просто насчитают солидную сумму и продают дальше в кредитпроминвест а уже с ними можно договариваться на нормальные условия закрытия
У кого як ,в моeму випадку на4день дзвонили мамi i продовжують,через день ,але вона iгнорить

У мене день на 4й день послали дзвонити мамi

У кого як ,в моeму випадку на4день дзвонили мамi i продовжують,через день ,але вона iгнорить
Это да случаи разные и да родителям и супругам звонят чаще всего терпения вашей маме надеюсь закроете кредит на выгодных для вас условиях

Просрочка где-то 2 месяца, точно не помню, так как не захожу в личный кабинет. Звонили вроде бы как один раз маме, по крайней мере больше она мне не говорила после этого. Продали кредитпроминвест, те предлагали закрыть за тело, но не было денег.
Потом продали Брейн капитал и дня через 3 техно финанс. Пока только смс периодически пишут. Про звонки не скажу, так как не беру трубку на незнакомые номера

За полтора месяца так и не получили от меня денег)) продают сволочи)

Вкладення

• Screenshot_20240821-111807.webp
    Screenshot_20240821-111807.webp
    58.6 Кб · Перегляди: 157
За полтора месяца так и не получили от меня денег)) продают сволочи)
Пока ещё не продали) но да скорее всего продадут и чаще всего они продают в кредитпроминвест а уже с ними можно попробовать договорится

Пока ещё не продали) но да скорее всего продадут и чаще всего они продают в кредитпроминвест а уже с ними можно попробовать договорится
Понял кстати как и вы говорили не кому не звонка не было за полтора месяца)))
У меня много мфо висит с 21 го года но за новые как то не особо хочется что бы родные знали

У мене є гроші, були одні з самих нормальних, дзвонили тільки мені і то ,частіше за все робот.Через місяць десь запропонували тіло +500(тіло було 2000), оплатила і забула.

В мене в них 3500 і близько 20 МФО не встигаю всіх погашати нехай чекають

Продали кредитпроминвест как они себя ведут
По разному, у меня тихие были даже не общался ни разу месяца через 2 продали дальше а вот форумчане жалуются что мол звонят родственникам и знакомым как будут вести в вашем случае фиг его знает

Продадуть КредитПромІнвесту, потім в них закриєте за тіло або тіло + пару % зверху

Добрий день! 23 числа написали це:

Доброго дня , Ваша заборгованість в компанії Егроши була передана за договором факторингу до Компанії ТОВ ФК Технофінанс

Інформуємо про останню можливість закрити кредит отриманий в компанії Егроши зі списанням відсотків .

63 750,00 борг, закриємо за 17000 грн.,та при
необхідності розбити цю суму на декілька платежів

Пропозиція на жаль, обмежена в часі.

Надалі сума до повернення відповідно буде зростати.
У разі відсутності відповіді будемо розцінювати як "відмова від виконання боргових зобов'язань" - на зазначених умовах максимального списання.
Готові обговорити вирішення цього питання?

Я вже хотів вирішити питання, але змінилися обставини і я почав їх ігнорувати.

Сьогодні пишуть це:

Доброго дня. Від вас оплати не надійшло, вам зафіксована відмова від оплати, до повного погашення 63 750,00, що буде подано до юридичного відділу Ви залишаєтесь серед 5% необов'язкових клієнтів, з якими Компанія буде працювати у судовому порядку, покладаючи при цьому всі судові витрати на позичальника у якості відповідача?

Що думаєте з цього приводу? Що краще відповісти? як у разі чого дізнатися чи подали вони до суду і скільки він ймовірно може коштувати? Майна в мене немає, офіційно непрацевлаштований. Дякую

Добрий день! 23 числа написали це:

Доброго дня , Ваша заборгованість в компанії Егроши була передана за договором факторингу до Компанії ТОВ ФК Технофінанс

Інформуємо про останню можливість закрити кредит отриманий в компанії Егроши зі списанням відсотків .

63 750,00 борг, закриємо за 17000 грн.,та при
необхідності розбити цю суму на декілька платежів

Пропозиція на жаль, обмежена в часі.

Надалі сума до повернення відповідно буде зростати.
У разі відсутності відповіді будемо розцінювати як "відмова від виконання боргових зобов'язань" - на зазначених умовах максимального списання.
Готові обговорити вирішення цього питання?

Я вже хотів вирішити питання, але змінилися обставини і я почав їх ігнорувати.

Сьогодні пишуть це:

Доброго дня. Від вас оплати не надійшло, вам зафіксована відмова від оплати, до повного погашення 63 750,00, що буде подано до юридичного відділу Ви залишаєтесь серед 5% необов'язкових клієнтів, з якими Компанія буде працювати у судовому порядку, покладаючи при цьому всі судові витрати на позичальника у якості відповідача?

Що думаєте з цього приводу? Що краще відповісти? як у разі чого дізнатися чи подали вони до суду і скільки він ймовірно може коштувати? Майна в мене немає, офіційно непрацевлаштований. Дякую
Послати подумки на йух,смс видалити. Спілкуватись там нема з ким і нема про що.
Позов вони подають мовчки,без зайвих попереджень
Моніторте себе на Судова влада України

Назад
Угорі