Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене теж є протерміновані єгроші,да і багато інших. Я не знаю,що там мені пропонували чи пропонують,і не всі пишуть на форум про пропозиції. Такі випадки до якої статистики віднесете?Да тут и беру читаю все часто предлагают конторы людям либо за тело либо за тело+процент в основном денег у людей нет денег они откладывают на потом вот недавно девушке в кредит 7 предложили за полтела закрыть у нее банально в нужную дату не хватило денег, да и фишка в чем допустим МФО не идёт на уступки и хочет 50 тысяч при теле в 10 тогда всегда можно отказаться и защищаться в суде но если б они все выигрывались....
Що стосується закрити за тіло,то не кожному цей варіант підходить. Не буває стовідсотково однакових людей з однаковою кількістю кредитів,в один рік взятих. У кожного свої пролонгації або без них,різні суми,різний термін користування МФО . Не можна всім радити відкладати гроші і закривати за тіло. Інша справа гроші на адвоката мають буть,або хоч частинка суми для першого внеску за роботу.
Тому краще читати форумські історії ,можна сказать,легенди,виробити свою стратегію,тобто свій шлях. І це не обов'язково закрити за тіло.....
Останнє редагування: