Как проводите субботний вечер?))

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Malinka

Форумчанин
Дописи
629
Реакції
351
Бали
5280
Malinka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ой ,тримай.....))пляшу и собираю вещички на переезд..))настроение-огонь))а чем вы маетесь?))

• Подобається
Реакції: Nadi
Malinka, я завершую прибирання... Завтра свято, чекаю гостей))

@Nadi, Знайома ситуація,займаюся тим самим.Думаю як вилізти із цього г**"

• Подобається
Реакції: Nadi
тоже только и мыслы о долгах...с понедельника новая партия прострочек, вотморально готовлюсь к штурмы и думаю как вылезти из этого всего...ни про что другое думать не могу

Nadi,
jkate, дівки!!! Не маєте про що більше думати???!!! Викидайте ці проблеми з голови!!! За тиждень Великдень, думайте, що приготуєте, яку паску будете пекти чи купляти, в який колір яйця пофарбуєте!!!

О долгах думаю, от така фuгня. К а к отвлечься не знаю
Ну Вы даете..Еще и мне напомнили..:sorry: Нужно поменьше думать о них) У Вас ,наверное, просрочки недавно? Лично я тоже с уборкой заканчиваю.Можно было и раньше справиться,если б не форум))

Карелия, в який колір будете яйця фарбувати??? Я хочу в колір долара, зелений! Чомусь придумала собі так, що буде добрим знаком))

Nadi,
jkate, дівки!!! Не маєте про що більше думати???!!! Викидайте ці проблеми з голови!!! За тиждень Великдень, думайте, що приготуєте, яку паску будете пекти чи купляти, в який колір яйця пофарбуєте!!!
Дівчата, Shanti поганого не порадить))

Я хочу розовые, желтые, салатовые..веселенькие чтоб
Крутий варіант)) Можливо і я займуся плагіатом і собі так зроблю))) Будуть в кольорах купюр євро€)))

Хочется нажраться в дым
????????????Ми не бережемо своє здоров'я???????????)

Крутий варіант)) Можливо і я займуся плагіатом і собі так зроблю))) Будуть в кольорах купюр євро€)))

????????????Ми не бережемо своє здоров'я???????????)
А че? Давай поругай меня)))

Половину города засадили, тепер спина болить(( Але хоть про тих ненормальних не було коли думати

Shanti, выборы - такое себе - праздник -)

Mellous, Вербна неділя!!!
Я про вибори щось і призабула...

Mellous, завтра Вербна неділя)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі