Как проводите субботний вечер?))

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Shanti, ага. Ещё отшлепаешь меня:ahaha:

Иду домой и в шоке. Шашлык люди жарят запах уххх. Жаба задушила. Фсе!

@Shanti, Хочеться думати про хороше,але коли вдома нагнітаюча обстановка,то й думки лізуть погані в голову.Яйця буду фарбувати в червоний (в цибулині постійно фарбуємо).Меню буду складати ближче до свята,бо ще немає фінансів,не знаю на що розраховувати))).

Mellous, знати потрібно))) А то- вибори!!!
Сьогодні " день тиші", я про них не згадую))

Стирка, уборка, посадка клубники. И ещё мысли о том, где денег взять. Зарплата, зараза , через неделю. Короче, умного ничего так и не придумала. Психонула- пошла с малыми на площадку, купила им палочек.

@Shanti, Хочеться думати про хороше,але коли вдома нагнітаюча обстановка,то й думки лізуть погані в голову.Яйця буду фарбувати в червоний (в цибулині постійно фарбуємо).Меню буду складати ближче до свята,бо ще немає фінансів,не знаю на що розраховувати))).
Че за негатив))? Гоним мысли такие прочь. Я уже давно понял что деньги пидь. А их отсутствие заставляет шевелиться в два раза быстрее. Так что гоните депресить, здоровье важнее

вот-вот...а они - вербна недиля...:попкорн:
Нет я не постую. Я бы и мамонта жареного съел)))

Натуральний барвник)) Без хімії...

Shanti, потрибно , но не обязательно...я - не знал , знал про выборы и только...кстати, завтра 1-й раз пойду голосовать , праздник, йоптить -) :metal:

Shanti, потрибно , но не обязательно...я - не знал , знал про выборы и только...кстати, завтра 1-й раз пойду голосовать , праздник, йоптить -) :metal:
Та і я піду голосувати... Як же ж без цьго?)

Monax, а ти, доречі, в який колір яйця пофарбуєш???

@Monax, Стараюсь ,та є кому часто на гадати і вернути в реалії(((

@Shanti, Так без ГМО)))))

Карелия, в який колір будете яйця фарбувати??? Я хочу в колір долара, зелений! Чомусь придумала собі так, що буде добрим знаком))
У мене завжди такі Це з прошлого року цього року не зраджую традиціям Крашу всім сестрі мамі

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    51.9 Кб · Перегляди: 31
Nadi,
jkate, дівки!!! Не маєте про що більше думати???!!! Викидайте ці проблеми з голови!!! За тиждень Великдень, думайте, що приготуєте, яку паску будете пекти чи купляти, в який колір яйця пофарбуєте!!!
Ви як яйця фарбуєте?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі