Как прекратить звонки коллекторов по долгам?

• Автор теми Автор теми Светлана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 142
  • Перегляди Перегляди 10K
Я вас дуже прошу, не падайте духом!!!Буде усе добре, Знаєте у житті є усе!!!І це треба пережити,пройти бо це випробування наше.Я теж дуиала що повішусь перші дні просрочки.Так важко було що житти нехотіла, підставила родичів чкі мене люблять вірять, а я дурепа так іх опазорила особливо маму.Але потім подумала що чкщо я помру то кому лекше буде?Дітям моім чи мамі!?Вони далі будуть доставати і без вас, а життя таке чудове щоб я через такі проблеми померала.У людей є і гірші проблеми як у нас, повірте це лише милочі у житті.Біда і страшно коли діти помирають, коли мама хороне сина з війни, коли сиротами залишаються діти.А це не біда у нас зовсім.Живі здорові люди , Нічого вони незроблять нікому ну дзвонять,ну пишуть гадості той що!?У них така робота!Ми не через зороше життя понабирались тих мфо, у кожного були причини, Живіть радійте життя одне і воно прекрасне...?
Після таких слів, реально підіймається дух. Дякую Вам!)

Тоже самое состояние. Я не знаю что делать. Боюсь на улицу выходить
Не нужно ничего боятся. Все действия МФО - это всего лишь незаконное психологическое давление, направленное на то, чтобы вы не могли жить полноценной жизнью. Абстрагируйтесь.

Назад
Угорі