Как помочь маме

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
"дзвінки", "дзвінки", "дзвінки", "дзвінки"

21 століття - воно таке складне...
От років 400 тому, надсилали б поштового голуба з листом "вимоги". А потім з "досудовою претензією".
Поки відповідь надішлеш, вже й позовна давність минула.

А якщо колектори прийдуть - шаблею їх по макітрам, а хто цілий залишився - на палю у дворі.

Ех, були часи...
Були люди...
Не те, що зараз ))

Нехай мама письмово(рекомендованим листом з описом) повідомить керівництво про те, що її персональними даними заволоділи шахраї та вимагають повернення невідомого боргу . Також у заяві варто вказати , що у разі дзвінків та терору з боку МФО, негайно повідомляти поліцію.
Я таке говорила,а вона каже,ну я ж брала,я должна,я шахрайка і т.д

Доброго вечора
Справи,дуже кепські...В моєі мами пішли просрочки по МФО,десь тиждень,десь уже два тижні.Мама працює в школі...Почались дзвінки в школу,всім...і в прийомну до директора і в бухгалтерію,навіть бухгалтеру на мобільний.Звонять з погрозами.Бухгалтер написала на маму доповідну,що вона роздає всім номера телефонів.Я зараз на роботі,вона звоне плаче,не хоче жити...Я незнаю,що робити
Для початку ( не знаю які відносини в колективі вашої мами ) спробувати поговорити з бухгалтером і безпосередньо з директором навчального закладу.
На предмет неправомірності цих дзвінків і спірності в фінансових відносинах з цими шарагами.
Далі, в залежності від результату цієї розмови - є міський відділ освіти, де пишите заяву на директора НЗ, якщо є погрози звільненням на підставі дзвінків представників факторингових організацій ( сраних коллеторів ). Жодної причини на звільнення за цим фактом в трудовому кодексі не передбачено.

Для початку ( не знаю які відносини в колективі вашої мами ) спробувати поговорити з бухгалтером і безпосередньо з директором навчального закладу.
На предмет неправомірності цих дзвінків і спірності в фінансових відносинах з цими шарагами.
Далі, в залежності від результату цієї розмови - є міський відділ освіти, де пишите заяву на директора НЗ, якщо є погрози звільненням на підставі дзвінків представників факторингових організацій ( сраних коллеторів ). Жодної причини на звільнення за цим фактом в трудовому кодексі не передбачено.
Та тут проблема в тому,що вона сама хоче звільнитися,бо соромно,всі тіпа знають,пальцями тикають..Позор і т.д.Ось у мене на роботу телефонують,а Монетка вже напис зробила,гроші вищитують з ЗП.Так шо тепер,вішатись йти? Вона в стресовому стані,я ій пояснюю,що це не кінець світу а вона ноль ....

Та тут проблема в тому,що вона сама хоче звільнитися,бо соромно,всі тіпа знають,пальцями тикають..Позор і т.д.Ось у мене на роботу телефонують,а Монетка вже напис зробила,гроші вищитують з ЗП.Так шо тепер,вішатись йти? Вона в стресовому стані,я ій пояснюю,що це не кінець світу а вона ноль ....
А ви не апелювали ??? Я за Монетку ?

А ви не апелювали ??? Я за Монетку ?
Ще ні,треба гроші на юриста 1000 грн,але вже на консультаціі була,це все швидко вирішується
тяжкий випадок, тоді підіть з нею до любого юриста хай він їй все пояснить
В тому справа,що була зі мною у юриста,все чула..В неі колись була схожа ситуація з Дельта банком.Але всеодно торочу ій,що це все не страшно

Автору дельный совет:
Пусть пока мамуля дорабатывает, никого не слушает, и если совсем стыдно - терпит. А Вы приобщайте её к миру репетиторства. С педагогическим образованием можно очень неплохо зарабатывать и даже из дому не выходить;)

Доброго вечора
Справи,дуже кепські...В моєі мами пішли просрочки по МФО,десь тиждень,десь уже два тижні.Мама працює в школі...Почались дзвінки в школу,всім...і в прийомну до директора і в бухгалтерію,навіть бухгалтеру на мобільний.Звонять з погрозами.Бухгалтер написала на маму доповідну,що вона роздає всім номера телефонів.Я зараз на роботі,вона звоне плаче,не хоче жити...Я незнаю,що робити
Как е е тяжело это все!
Мой совет из личного опыта....сейчас пусть на увольнение сокращению,коль там такие все граммотеи и про кзот не слыхали,для мамы это лучший вариант,в целом.
Далее на биржу труда будет получать такое же пособие,а там девченкам шоколада и вообще класс)
Мама отдохнет,деньги те же,звонилки в ахере и все)
Автору дельный совет:
Пусть пока мамуля дорабатывает, никого не слушает, и если совсем стыдно - терпит. А Вы приобщайте её к миру репетиторства. С педагогическим образованием можно очень неплохо зарабатывать и даже из дому не выходить;)
Давайте уберем слово-терпит только.А так можно рассмотреть
Да!
21 століття - воно таке складне...
От років 400 тому, надсилали б поштового голуба з листом "вимоги". А потім з "досудовою претензією".
Поки відповідь надішлеш, вже й позовна давність минула.

А якщо колектори прийдуть - шаблею їх по макітрам, а хто цілий залишився - на палю у дворі.

Ех, були часи...
Були люди...
Не те, що зараз ))
Стебетесь))21 ый век к сожалению в Украине не наступил,частично в Киеве разве.
Поэтому чем больше заяв на мразотварь и их действия тем лучше.

Останнє редагування:
Автору дельный совет:
Если бы не слово "дорабатывает", я бы даже лайкнул всеми нелюбимого картоху))

Если бы не слово "дорабатывает", я бы даже лайкнул
Я ситуацию прочувствовал просто. Там мама - женщина мнительная, зачем её мучать в змеином коллективе? С детьми итак сможет работать, призвание и долг выполнять - тоже всегда пожалуйста. Ради денег в школе тоже смысла не вижу оставаться.
всеми нелюбимого картоху))
Да за что? я же лапочка

Я ситуацию прочувствовал просто. Там мама - женщина мнительная, зачем её мучать в змеином коллективе? С детьми итак сможет работать, призвание и долг выполнять - тоже всегда пожалуйста. Ради денег в школе тоже смысла не вижу оставаться.

Да за что? я же лапочка
В школах редко змеиные коллективы.
Про репититорство правы.
Призвание учителя это школа.
Дорабатывать это по- картохски)

В школах редко змеиные коллективы.
Про репититорство правы.
Призвание учителя это школа.
У меня именно такая школа была. Других, увы, не знаю.
Педагоги еще и в лицеях бывают, училищах, колледжах, университетах и кучу где. Не понимаю такой привязанности к месту работы.
Какого-то объяснения не будет, видимо. Жаль:(

У меня именно такая школа была. Других, увы, не знаю.
Педагоги еще и в лицеях бывают, училищах, колледжах, университетах и кучу где. Не понимаю такой привязанности к месту работы.

Какого-то объяснения не будет, видимо. Жаль:(
Та просто в одній школі більше 20 років працює..Тому так і привязана,ще й 1 клас взяла

Я таке говорила,а вона каже,ну я ж брала,я должна,я шахрайка і т.д
[/QUOTE
Та просто в одній школі більше 20 років працює..Тому так і привязана,ще й 1 клас взяла
Вы должны убедить и "перенастроить" мысли мамы и тогда все устаканится.

Давайте уберем слово-терпит только.А так можно рассмотреть
Слова то убрать можно, но с человеком, который жить не хочет из-за всего этого что делать?
Не думаю, что "там" ей этот стаж куда-либо учтется. Берегите маму.

Слова то убрать можно, но с человеком, который жить не хочет из-за всего этого что делать?

Не думаю, что "там" ей этот стаж куда-либо учтется. Берегите маму.
Я уже написал,что делать!
Но не жалеть уж точно.

Не жалеть, правильно, беречь.
Простите,сегодня может у меня такой настрой,но беречь надо было до этой ситуации.Порн о коллажей не шлют,а значит обоащаться даже в полицию 0.
Сейчас этой женщине либо бороться либо на биржу
Но не терпеть ибо это ухудшит и без того состояние

Назад
Угорі