Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Tengo, Miloan самые активные сейчас на звонки, по моему личному опыту. Закрыл обе шараги за тело +100 грн. Отстали.Предлагают реструктуризацию
Названивают за день по 30-40 раз , 3 лиц вроде не трогают пока
А які вдалось домовитись на реструктуризацію на тіло? Мені пропонують з відсотками, а їх вже на 5000??Оформила в них реструктуризацію на тіло, проценти списали. Як по мені, дуже лояльні, в порівнянні з іншими конторами.
Просрочка когда у вас началась?А які вдалось домовитись на реструктуризацію на тіло? Мені пропонують з відсотками, а їх вже на 5000??![]()
На сьогодні вже 22 дні протермінування, тіло 6000Просрочка когда у вас началась?
Ааа. Ну то чекайте.На сьогодні вже 22 дні протермінування, тіло 6000
Я взяла і просторочила якраз під час війни, то попадаю під це чи ні? Через скільки часу запропонували реструктуризацію тіла?Ааа. Ну то чекайте.
Вони реструктуризацію на тіло пропонують на займи що просрочка почалася під час війни.
А вам мабуть тільки чекати
Мала на увазі, ті займи що були оформлені до війни і просрочка пішла через вп. Почали пропонувати майже одразу.Я взяла і просторочила якраз під час війни, то попадаю під це чи ні? Через скільки часу запропонували реструктуризацію тіла?
А скільки було протермінування?Предлагают реструктуризацию со списанием процентов.Я выбрала по 500грн раз в 15 дней и это не на 3/4месяца как все предлагают. Пока что у них самые лояльные, если можно так сказать, условия.
Почалося з початку війни, чи кінець лютого чи то початок березня вже не пам'ятаю точноА скільки було протермінування?
Мені поки шлють смс про стягнення і що готується позовна заява.В кого як з Тенго і Мілоан зараз? а то вперлися Тіло + 1000 грн зверху