Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сами неадекватные и таким же продают(Продали преміум актив,а ті роботу терирозували,родичів далеких.
А егроши тоже так сильно обзванивали работу? Та таким и платить не хочется, после таких методов!Обдзвін був двічі, всі колеги на автодозвоні.Директор і його дружина.Перше коло, через два місяці ще раз.Зараз тихо.Но я на іх обідилась
Є гроші взагалі мовчалиСами неадекватные и таким же продают(
А егроши тоже так сильно обзванивали работу? Та таким и платить не хочется, после таких методов!
Спасибо за ответы.Є гроші взагалі мовчали
Я на них писала в НБУ. В чекала відповідь? За цей час мені писала якась неадекватна жіночка, потім сказала шо не буде зі мною панькатися бо я брехуха в віддала на хлопця з СБ. Хлопець просто бомба, спілкувався адекватно, два тижні слухав про заблоковану карту та її пересипуск. Потім погодив реструктаризацію. І вуаля прийшов лист з НБУ і він подзвонив сказав шо треба заплатити 2300 і кредит закритий. С реструктаризацію мав оформити на 29000 здається.Спасибо за ответы.
А как давно Вы писали в НБУ? И суть обращения письма была о процентах? И это Вы писали на егроши?Я на них писала в НБУ. В чекала відповідь? За цей час мені писала якась неадекватна жіночка, потім сказала шо не буде зі мною панькатися бо я брехуха в віддала на хлопця з СБ. Хлопець просто бомба, спілкувався адекватно, два тижні слухав про заблоковану карту та її пересипуск. Потім погодив реструктаризацію. І вуаля прийшов лист з НБУ і він подзвонив сказав шо треба заплатити 2300 і кредит закритий. С реструктаризацію мав оформити на 29000 здається.
Тоже интересно и еще через сколько дней просрочки писали и какое было тело изначально?А как давно Вы писали в НБУ? И суть обращения письма была о процентах? И это Вы писали на егроши?
А що ви писали ? Чи можете дать зразок?Я на них писала в НБУ. В чекала відповідь? За цей час мені писала якась неадекватна жіночка, потім сказала шо не буде зі мною панькатися бо я брехуха в віддала на хлопця з СБ. Хлопець просто бомба, спілкувався адекватно, два тижні слухав про заблоковану карту та її пересипуск. Потім погодив реструктаризацію. І вуаля прийшов лист з НБУ і він подзвонив сказав шо треба заплатити 2300 і кредит закритий. С реструктаризацію мав оформити на 29000 здається.
В понедельник нашел одно решения суда, где должник подал в суд на е гроши о признании долга в пределах срока действия договора (примерно 8000 грн тело + 3400 проценты за 30 дней). Иск суд удовлетворил и признал за ней долг в пределах срока действия договора. Должник через адвокатский запрос получил расчет задолженности (насчитали более 50 тис грн). И потом подала на них в суд. Судебный сбор не платила (защита прав потребителей). Думаю, тоже возможно так сделать. У меня тело 5500, всего по договору максимальная сумма к возврату 6704 по промокоду). Вовремя не оплатил и сразу 9900 вылезло. Считают проценты уже по 6 в день + пеню. Общаться с дзвонилками нет смысла о списании незаконных начислений процентов (после окончания срока действия договора) и про то, что во время карантина должник освобождается от ответственности за невыполнение договора (меня+штрафы). В принципе дзвонари это и не решают, а решают их руководители. Или попробовать оплатить долг в размере 6704 и потом подать на них в суд о полном выполнении договора (належним чином виконане зобов'язання).нет ,не решала.Просрочка 2 недели. Если предложат что нормальное , то заплачу. И это если вести себя нормально будут .
Проценты нарисованные платить не стану.
Если Вы готовы заплатить и решить вопрос с ними, тогда Вам нужен адвокат. Нужен он для того, чтобы направить только адвокатский запрос на эту компанию - недоразумение е гроши и получить расчет задолженности и договор. Потом подавать на них в суд (только о не признании договора недействительным!!!!).Если отталкиваться от НПА (нормативно правовых актов) и судебной практике (не берём во внимание заключался договор вообще и поступали Вам деньги на счет- должен истец доказать этот факт), Вы должны заплатить тело кредита + проценты за весь срок действия договора (например 30 дней).От уплаты неустойки (пеня/штраф) вы освобождаетесь во время действия карантина. После окончания срока договора (даты когда вы должны были закрыть кредит) проценты не насчитываются (ГКУ + судебная практика от ВС). А по хорошему на них нужно коллективно писать жалобы в НБУ чтобы какие-то действия по ним они предпринимали.Брал кредит 8000 насчитали с процентами больше 20000, тероризируют звонками моих родных и знакомых, как можно с ними договориться или как-то сбить этот процент до тела. Не знаю куда обращаться
Брал кредит 8000 насчитали с процентами больше 20000, тероризируют звонками моих родных и знакомых, как можно с ними договориться или как-то сбить этот процент до тела. Не знаю куда обращаться
Щось слабо Вам накрутили , нам за 3 місяці тіло помножили на 8 ,то за рік вийде 32 тіла чи якВ мене з 8 тис за рік 115))
Як вам повезло з тим хлопцем, там, напевно, у них уже нормальних не залишилося. Мені на вайбер пише Анатолій твapb над тварью, фотоколажі на мене наробив, погрози, матюки... до понеділка дав час заплатити але реально немає таких грошей платити, в кіберполіцію писала, толку 0Я на них писала в НБУ. В чекала відповідь? За цей час мені писала якась неадекватна жіночка, потім сказала шо не буде зі мною панькатися бо я брехуха в віддала на хлопця з СБ. Хлопець просто бомба, спілкувався адекватно, два тижні слухав про заблоковану карту та її пересипуск. Потім погодив реструктаризацію. І вуаля прийшов лист з НБУ і він подзвонив сказав шо треба заплатити 2300 і кредит закритий. С реструктаризацію мав оформити на 29000 здається.
Они любят коллажи делать. Мне тоже делали. Игнор самый лучший вариант. В Вайбере стоят настройки, что не видно в сети я или нет, прочитала или нет. Сделали, выслали, игнор.Як вам повезло з тим хлопцем, там, напевно, у них уже нормальних не залишилося. Мені на вайбер пише Анатолій твapb над тварью, фотоколажі на мене наробив, погрози, матюки... до понеділка дав час заплатити але реально немає таких грошей платити, в кіберполіцію писала, толку 0
У мене теж у вайбері невидно у мережі, але я дурна відписала, він така твapb так хамив, матюкав. Пообіцяла що до понеділка повернемо грошей, але реально то забагато з 4 000 тіла виросло до більш ніж 13000 грн, таких грошей не буду мати. Обіцяє що порозсилати все. Я вже у такому страху з цим всім, у борги такі залізли і так не позакривали ці кредити. Вже і не знаю що робити, з роботи виперли.Они любят коллажи делать. Мне тоже делали. Игнор самый лучший вариант. В Вайбере стоят настройки, что не видно в сети я или нет, прочитала или нет. Сделали, выслали, игнор.
они способны только писать и звонить и нести всякую ересь... это максимум... просто переждать нужно на морозеПереживаю за своих близких, не знаю на что они способны
Обещать не значит выполнить. Мне и мужу только коллажи эти пришли. Написала в киберполицию и отправила в блок. Ой мороз мороз.... У меня выросло до 27 000 тыс. с 8 к) После продажи Кредитпроминвест сначало было 18 000, потом 16 000, а потом и тело. И каждый раз писали последний шанс и бла бла. Отправьте это чудо природы в блок и никому никогда не отвечайте. Самое лучшее решение. Если денег нет, то их нет, как ни крути, а так вы только нервы себе трепать будете.У мене теж у вайбері невидно у мережі, але я дурна відписала, він така твapb так хамив, матюкав. Пообіцяла що до понеділка повернемо грошей, але реально то забагато з 4 000 тіла виросло до більш ніж 13000 грн, таких грошей не буду мати. Обіцяє що порозсилати все. Я вже у такому страху з цим всім, у борги такі залізли і так не позакривали ці кредити. Вже і не знаю що робити, з роботи виперли.
забить и не общаться с животными в вайбереУ мене теж у вайбері невидно у мережі, але я дурна відписала, він така твapb так хамив, матюкав. Пообіцяла що до понеділка повернемо грошей, але реально то забагато з 4 000 тіла виросло до більш ніж 13000 грн, таких грошей не буду мати. Обіцяє що порозсилати все. Я вже у такому страху з цим всім, у борги такі залізли і так не позакривали ці кредити. Вже і не знаю що робити, з роботи виперли.
В мене от ще в чому проблема, мені не всі МФО пишуть у вайбер (я їм не відписую, тільки Є Гроші відписала коли фотоколаж побачила) і смс на тел відправляють. На дзвінки не відповідаю, бо вже не можу!! А ще така ситуація:коли ми брали деякі кредити вказувалася і підтверджувалася моя електронна пошта, а потім інші по дурному -для пролонгації то чоловіка пошта, якою і тепер користуюся бо дитина тоді мій телефон повністю розбила, а не мала коштів сенсор поміняти, як і тепер. То не від всіх приходять повідомлення, листи, то не знаю що і як.забить и не общаться с животными в вайбере
во первых... не отвечайте, что бы не прислали... это рычаг давления... если они это понимают будут задалбывать и давить в эту сторону, если очень хочется коллажик можете сохранить)В мене от ще в чому проблема, мені не всі МФО пишуть у вайбер (я їм не відписую, тільки Є Гроші відписала коли фотоколаж побачила) і смс на тел відправляють. На дзвінки не відповідаю, бо вже не можу!! А ще така ситуація:коли ми брали деякі кредити вказувалася і підтверджувалася моя електронна пошта, а потім інші по дурному -для пролонгації то чоловіка пошта, якою і тепер користуюся бо дитина тоді мій телефон повністю розбила, а не мала коштів сенсор поміняти, як і тепер. То не від всіх приходять повідомлення, листи, то не знаю що і як.
Але напевно потримали вам нерви до того часу як тіло не запропонували?Обещать не значит выполнить. Мне и мужу только коллажи эти пришли. Написала в киберполицию и отправила в блок. Ой мороз мороз.... У меня выросло до 27 000 тыс. с 8 к) После продажи Кредитпроминвест сначало было 18 000, потом 16 000, а потом и тело. И каждый раз писали последний шанс и бла бла. Отправьте это чудо природы в блок и никому никогда не отвечайте. Самое лучшее решение. Если денег нет, то их нет, как ни крути, а так вы только нервы себе трепать будете.
Але напевно і довго вони вас пиляли доки не запропонували закрити за тіло? Я так цього боюся, ми у селі живемоОбещать не значит выполнить. Мне и мужу только коллажи эти пришли. Написала в киберполицию и отправила в блок. Ой мороз мороз.... У меня выросло до 27 000 тыс. с 8 к) После продажи Кредитпроминвест сначало было 18 000, потом 16 000, а потом и тело. И каждый раз писали последний шанс и бла бла. Отправьте это чудо природы в блок и никому никогда не отвечайте. Самое лучшее решение. Если денег нет, то их нет, как ни крути, а так вы только нервы себе трепать будете.